Mamici norocoase de sept-oct 2008(86)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

monicuta

lasa priveste partea buna a lucrurilor nu?

gandeste-te ca mai faci ceva miscare, ca ai facut un lucru bun lasandu-ti seful sa plece in concediu.....

si lasa si apendicita aia cat o sa dureze?
cat o sa te mai duci?
nu mai plange si fii optimista. Dupa ce o sa nastem cred ca o sa ne dorim sa mai plecam undeva singure............. si nu mai putem

nu mai fi trista si suparata ca se supara si bebe!!!!!

22+ Salih

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Neata si de la mine!
Nu am timp sa va citesc ca mergem la o plimbare mai lunga!
Va pup pe toate!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 11s!

29+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

quote:
Originally posted by EvaF

quote:
Originally posted by monica_dicut

Eva, ma duc eu cu cd/dvd sau imi dau ei de acolo (contra cost evident)???

Eu acolo am fost o data la dr Danaila. Nu mi-a facut film, nu am cerut. Singurul meu CD e de la Diagnosis de la Pop. Deci, din proprie experienta nu stiu daca iti dau CD la Sanador. Unele fete au zis ca iti dau ei acolo, daca ceri inainte de eco, dar nu te lua dupa asta! Fie suni si intrebi, fie iti iei un CD sau un memory stick la tine pentru orice eventualitate.

La sanador si in alta parte totul depide de tipul de hardware/software din dotare. Unele eco permit inregistrarea fisierului pe un stick, altele stiu doar sa salveze in format DVD, sau inregistrarea in alt format devine prea complicata ca ecografisrtul sa stea sa mai codeze filmele altfel. Cred ca se pierde un pic si din calitatea imaginii, de aceea se merge pe format DVD in principiu.

Eu am facut eco doar la sanador, iar aparatul de la et III stie de DVD. Eu am intrebat inainte de eco daca se poate inregistra, si mi-au dat ei un DVD. S-a dus asistenta si l-a luat in alta parte. Formatul fisierului era VOB.

Nu stiu daca ar costa ceva in plus, la mine eco a fost inclus in abonament dar nu mi-au cerut bani in plus pentru ca mi-au isncriptionat DVD-ul.

Stiu ca mesajul asta vine cam tarziu, dar ieri am avut o tona de treburi la serviciu si desi munca mea implica PC-ul, nu prea l-am simtit ieri pe mana, asa ca v'am onorat cu absenta si acumr ecuperez.

Va pup, si va urez o dimineata cat mai placuta si fara ganduri negre.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

quote:
Originally posted by babytza

Neata burticutze !!

Bey...vad ca nu mi-a simtit nimeni lipsa....
Ma bucur totusi ca toate fetele sunt bine, cu mici exceptii, dar totusi nimik grav. Am avut probleme cu net-ul. Sper sa fie ok de acum.

Eu sunt acasa in concediu medical. O sa incerc sa stau mai mult cu voi daca net-ul imi permite..

Va pooooop pe toate.

Bafta mamicilor care au echo in program !!!

Pai babytzo am crezut ca esti in vacanta nu ca ti s-ar fi intamplat ceva rau, asa ca n-am mai strigat dupa tine .

25+

Mergi la inceput