Mamici norocoase de sept-oct 2008(86)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Neata burtici,

Ma bag si eu la o cafea cu lapte si niste sandvisuri cu branzica si rosii
ma bucur sa aud ca unele dintre voi ati dormit bine noaptea trecuta, eu am dormit tot in reprize de cate 1 ora si apoi cu pauza pana la 4 si iar de la 4-8 am avut un somn ceva mai lungut.
Oricum cred ca nu am dormit si de grija sotului care a pierdut avionul aseara in Munich si a trebuit sa doarma acolo si sa plece abia azi dimineata spre tara. Asa ca in loc sa-l vad noaptea trecuta il voi vedea abia diseara cand vine de la munca (e obligat sa mearga direct de la aeroport la birou ca are vreo 6 sedinte azi ).

cu amenajarea casei sunt in lucru si nu imi da pace cu nimic, alerg de imi vine rau dupa materiale si diverse.

Aaaa.. am uitat sa va zic de cursul de puericultura de la First bebe.. a fost super dragut si in loc de 1 ora a tinut 4 ore ca sa ne cunoastem mai bine

nu pot sa spun ca am aflat foarte multe noutati fata de ce stiam dar macar mi-am clarificat anumite temeri si am cunoscut si mamaici care nasc in acelasi spital cu mine si cam la aceiasi data

Acum abia astept modulul 2 legat de nastere si lauzie imediata.

29+ Mami fericita de Irina

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 76 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

fetelor voi transpirati noaptea ? eu transpir ingrozitor, tb sa schimb de 2 ori pe zi haina in care dorm (acum dorm numai in kilotzei ca e preea cald) si simt ca transpir intr-una. si cand stau degeaba in pat si ma uit la tv transpir
banuiesc ca e ceva normal in sarcina, dar nu v-am auzit sa va plangeti. numai eu sunt asa "dereglata" ???

30+
AMR 64 zile

puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

aly felicitari si la mai mareDa ma manaca burtica dar daca dai cu crema nu chiar asa tare.
clau imi pare rau ca nu dormi noaptea,si eu mai am nopti din astea si e groaznic.si incearca sa dormi peste ziua.Bafta cu amenajarile si ia-o mai incet.
freshanana si eu transpir ff tare si perna sub cap mi-e uda dimineata,chilotul,tricoul tot si dormim cu toate geamurile deschise.Si in timpul zilei transpir stand pe loc,pana acuma nu aveam problema asta deci ma gandesc ca e de la sarcina.

28+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

quote:
Originally posted by freshanana

fetelor voi transpirati noaptea ? eu transpir ingrozitor, tb sa schimb de 2 ori pe zi haina in care dorm (acum dorm numai in kilotzei ca e preea cald) si simt ca transpir intr-una. si cand stau degeaba in pat si ma uit la tv transpir
banuiesc ca e ceva normal in sarcina, dar nu v-am auzit sa va plangeti. numai eu sunt asa "dereglata" ???

30+
AMR 64 zile

puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik

Te sustin ca si eu sunt la fel, aseara chiar ma intrebam de ce mai transpir asa rau ca doar nu erau 40 grade noaptea :)

29+ Mami fericita de Irina

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 76 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

si noi dormim cu geamurile deschise si tot transpir
si spal lenjeriile de 2 ori pe saptamana
si pernele etc etc
si fac si 7 dusuri pe zi
sper sa treaca faza cu aceste calduri, am pus ventilatorul ca nu am ac (si dc as avea nu l-as folosi de frica sa nu racesc)

30+
AMR 64 zile

puiutz
pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

quote:
Originally posted by andy.p

Nerantula toate grijile ti se vor spulbera cand iti vei lua puiul in brate,toate invatam din mers .E normal sa-ti faci griji ,dar vei vedea ca totul va fi bineCe face Mr.H?S-a mai retras?
tuturor

28+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

Laura , chiar acum Mr. H. e la bai de galbenele, pare sa se simta foarte in largul lui .
Pare ca ar fi o idee mai bine, nu mai e asa dureros, putin-putin s-a mai desumflat, poate s-a speriat ieri de chirurg si 'isi baga codita intre picioare' si isi ia talpasita. Eu il asediez in continuare cu tot felul de unsori, azi incerc si cu ceai de pelin, daca gasesc, se tot tine maica-mea de capul meu ca e foarte bun, ca la ea a avut efect .. sa vedem.

Codruta, la tine cum e?

27+ AMR 88 zile!!

Haiduc iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Aly_c20, esti o scumpa , iti multumesc mult pentru gandurile frumoase. Felicitari pentru semnatura noua

Babytza, am uitat sa va felicit pentru verighete Cand aveti cununia?

Clau, suntem colege de "suferinta". Si sotul meu a plecat azi in delegatie, vine doar peste 2 zile

Monica, Andreiut e in prezentatie pelviana, adica cu capsorul in sus? Daca da si ai chef, imi spui te rog ce BPD ti-a masurat doctorul.

Si eu transpir, insa nu la cap sau sub brat ci doar la spate si sub fund, e foarte ciudat. Oricum nici nu ma mir pe caldurile astea dar la mine e clar din cauza sarcinii, n-am avut niciodata probleme cu caldurile si transpiratia, dimpotriva mereu am fost friguroasa.

Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa
O burtica mititica

30+ Carla Alexandra
AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

eu nu transpir:)), inainte mai transpiram, dar acum...dar nu ma plang...e bun asa:))
raportez 10 kg de la inceputul sarcinii:)), am ajuns la 60:))
asa ce ma amuz cand ma sui pe cantar...eu nu-mi prea dau seama unde atatea kg...dar na...bb sa fie sanatos!
am mai pus 2 pozici cu burtica care a crescut ff mult in ultimele 2 sapt
http://good-times.webshots.com/photo/2627134360103353051kARjvz

29+ Sebi

http://md.lilypie.com/O77np3.png

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

aly felicitari pentru schimbarea semanturii si...la mai mare!!!
fresh sa stii ca nu esti singura....toate suferim de caldura acum cu sarcina...eu de obicei nu am probleme cu caldura varadar acum...nu mnai stiu ce sa fac
babytza felicitari pentru verighete si sa aveti o cununie /nunta asa cum va doriti
kid bine ai revenit din concediu!!! poze vedem???

28+Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput