Mamici norocoase de sept-oct 2008(86)
Raspunsuri - Pagina 18
Codruta27 spune:
Nerantula, sper sa aiba ceva efect pana la urma.
Eu cred ca incep sa-l pacalesc cu bai locale cu bicarbonat de sodiu, si cu Proctosan. Mi se pare mai eficient decat Procto Glyvenolul. Cu dr. nu am vb . E in concediu si nu am sunat-o. Ma gandesc ca o crema aplicata local nu ii poate face mai rau lui bub decat durerea mea acuta. Mor de durere cand stau in picioare, nu cand stau jos sau intinsa. Sper sa rezolvi si tu problema cat mai repede.
Fetelor, dupa episodul asta dureros, iau in calcul serios alternativa oferita de cezariana.
Va pup pe toate si va spun Noapte Buna!
26+ Vlad
Bebe mic
Muuh spune:
quote:
Originally posted by clau_geo
Burtici vroiam sa va intreb: prezentatie craniana inseamna ca bebelina s-a intors cu capul in jos? ca pe ultima eco de 27 s si 5 z asa scrie si eram curioasa daca asta inseamna. Sanase sa se mai rasuceasca cu fundul nu mai sunt, nu?
29+ Mami fericita de Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 76 ZILE
Da e cu capul in jos. Si da, teoretic mai sunt sanse sa se intoarca din nou cu fundul in sus dar nu este neaparat nevoie.
Miruna 29+ si Alexei (13.07.2006)
freshanana spune:
buna dimineata burtici
eu sunt cea mai matinala ? ma mir.
poftiti asadar fiecarea la ce vrea : ceai, lapte, cafea cu lapte si un ca sa incepeti ziua cu bine
monica felicitari p t bb rusinooos si sanatos
laureta ce mi-ai facut cu cartofii prajiti. azi imi bag in meniu cartofi prajiti (sper sa imi faca sotul ca eu nu prea stau la sauna). azi nu am nimik deosebit de papat decat visine, dar merg la piata sa iau iaurt cu dulceata de nuci ca am tot vazut reclama si niste lapte. m-am cam saturat de altceva.
bitza finalul apoteotic a fost fara urmari neplacute. ca si acum 2 zile.
codrutza, july si poate scapati de serv si alte preocupari si intrati mai des. july bafta la licenta
kid bine ai revenit din concediu. poze nu ne arati si noua ?
o zi buna va urez
30+
AMR 64 zile
puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik
Nerantula spune:
Buna dimineata!
Sunt intr-o dispozitie lacrimogena si azi .. dupa ce aseara am plans citind despre pierderea Catalinei de la odiseea de noiembrie - decembrie, azi de dimineata citeam povestile si trairile fetelor care parca nasc pe banda la odiseea de iulie-august si imi siroiau lacrimi de bucurie si emotie ... mai e ATAT de putin, felelor, si o sa umplem de agitate si iubita noastra odisee!
Uneori sunt nerabdatoare sa-mi cunosc voinicul si sa scap de greutatile sarcinii, alteori ma gandesc cat o sa-mi lipseasca impunsaturile si gadilaturile lui din burtica si dormitul pe o parte si pozitia lingura pe invers (acum imi iau eu in brate iubitul sa-l simta si el pe gruia altcumva decat in palma si adormim toti trei imbratisati ), dar parca de cele mai multe ori sunt tematoare pentru noua viata pe care o voi avea in grija si pentru dependenta care se va crea ... sper sa fiu o mama buna ... deja ma gandesc sa merg la un psiholog de parinti ca sa nu fac, din prea multa dragoste, greseli mari cu copilul meu .. is cu capul, nu? Deci psiholog tot am nevoie ..
27+ AMR 88 zile!!
Haiduc iubit
angelynna82 spune:
Buna dimineata burtici, o cafeluta cu lapte, ceai, sucuri proaspete, ce doriti voi avem azi
Anca va fi bine bb
Sanatate multa fetelor care se lupata cu Mr. H si multi
Felicitari burticilor care au schimbat semnatura
pentru cine merge la eco azi
Noi am fost ocupate cu tati zilele acestea si de ieri am inceput munca dar ma gandesc ca mai este putin, pe 4 august intram in concediul de odihna si pe urma in prenatal
Bblina noastra este activa, vb cu ea mai tot timpul, m-a aprobat cand am intrebat-o daca ii este dor de tati
Citesc din urma si revin
25+
Bebe
Eco
andy_galro spune:
Neata fetelor!!!! Va doresc o zi minunata!!!!
Pupici multi pentru voi si bafta mare celor care merg la eco
28+Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
anca81 spune:
Buna dimineata burtici! Sunt matinala dar macar am dormit excelent azi noapte. Pun de o cafea, pentru cine doreste.
Nerantula, cred ca toate avem aceleasi ganduri in momentele acestea, consider ca e normal sa ne facem griji pentru puiutii nostri si de cum ne vom descurca dupa nastere.
July, Nushulica, Piolica, Danucu pe unde sunteti?
toate burticile si va doresc o zi minunata
Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa
O burtica mititica
30+ Carla Alexandra
AMR 10 saptamani
clau_geo spune:
quote:
Originally posted by Muuhquote:
Originally posted by clau_geo
Burtici vroiam sa va intreb: prezentatie craniana inseamna ca bebelina s-a intors cu capul in jos? ca pe ultima eco de 27 s si 5 z asa scrie si eram curioasa daca asta inseamna. Sanase sa se mai rasuceasca cu fundul nu mai sunt, nu?
AMR 76 ZILE
Da e cu capul in jos. Si da, teoretic mai sunt sanse sa se intoarca din nou cu fundul in sus dar nu este neaparat nevoie.
Miruna 29+ si Alexei (13.07.2006)
Multumesc frumos Muuh
AMR 76 ZILE
aly_c20 spune:
buna dimineata, burtici!
imi pare rau, codrutza si nerantula, ca aveti probleme cu mr H !Multa sanatate!
Anca, te am visat :), asta imi dovedeste cat de atasata sunt de voi, si cat ma doare cand una dintre noi are orice fel de problema cat de mica! Fii tare, Carla e o mica domnisorica!Normal sa fie mai firava, dar e sanatoasa tun :*
monica, felcitari pt bb!Nici al meu la eco de 27 sapt nu si a aratat fatzuca, doar funduletul, cuculetul, si iar am ramas fara foto 4d:D ...:)
bafta celor care merg azi la eco
azi schimbam si noi semnatura, am facut 29s...ce mari am crescut:)
fetele, voi aveti mancarimi pe burtica?eu ar trebui sa mi pun manusi...:D
pe toate
29+ Sebi
http://md.lilypie.com/O77np3.png
andy.p spune:
Buna dimineata si de la noi,servim o cafelutza cu mult laptic.eu am adormit tarziu aseara ca Andy a ramas la bunici si nu-mi place fara el.
Nerantula toate grijile ti se vor spulbera cand iti vei lua puiul in brate,toate invatam din mers .E normal sa-ti faci griji ,dar vei vedea ca totul va fi bineCe face Mr.H?S-a mai retras?
tuturor
28+bbelina
laura si andy (07.04.2002)