Mamici norocoase de sept-oct 2008(86)
Raspunsuri - Pagina 17
Nerantula spune:
quote:
Originally posted by Codruta27
Nerantula, daca te incalzeste cu ceva, nu esti singura. Si pe mine ma chinuie de ieri o monstruizitate.... Asta e si motivul pentru care am imi permit si eu o clipa de ragaz si de postare. Sunt tintuita in pat de mr. H. Ce unguente ti-au dat voie sa folosesti?
26+ Vlad
Bebe mic
Uof, Codruta, cum sa ma incalzeasca ??
Imi pare rau tare ca si tu ai probleme, sper din toata inima sa ii vii de hac cat de repede se poate si sa nu ajungi la dureri prea mari .. ai vorbit cu doctorul tau? El ce iti recomanda?
Mie mi-a dat in continuare Ultraproct, doctorul meu spune ca e cel mai bun, insa la mine nu are efect mai deloc, aproape am terminat un tub si degeaba . Am mai dat eu cu crema de galbenele si inca un unguent naturist preparat de clinica Proctoline, insa nimic nu pare a-l impresiona pe odios
Astazi chirurgul mi-a indicat pe care orala Detralex, insa prospectul m-a cam descurajat, nu este sigur in sarcina si nu as risca, chiar daca am acordul ginecologului ... mai incerc cu naturiste si Ultraproct cateva zile, mai scap si putin Hemorzon pe furate, asa, poate pana la urma il pacalesc.
si sa-ti fie cat mai usor!
27+ AMR 88 zile!!
Haiduc iubit
babytza spune:
Buna fetelor...Ce albinutze sunteti.
Contractiile astea parca sunt tot mai dese, de maine luam iar ginypral... Oribil
Dar sunt fericita ca am fost sa ne luam verighetele !!!! Sunt superbe Ce putin mai este pana la cununie... Abea astept..
Valentina 26 + Matei
Asa creste gandacelul nostru
babytza spune:
Kid bine ai revenit . Cred ca a fost tare frumos in concediu..
Valentina 26 + Matei
Muuh spune:
Moni intri in concediu? ca inteleg ca trebuie odihna totala macar pentru cateva zile.
kid bine ai venit. Bine ca mai ai curaj sa pleci. Eu ma intorc luni si nu cred ca mai plec din Bucuresti decat pentru un weekend prelungit la munte. Vezi ca in capitolele trecute te petisem pentru fata cea mica. Mai vorbim da????
felicic ce zici de numele Chiril/Kiril? A fost pe short list la noi, mai este inca dar vad ca pierde teren.
Miruna 29+ si Alexei (13.07.2006)
clau_geo spune:
quote:
Originally posted by monica_dicut
Hello burtici,
M-am intors si eu de la Herghe mai vesela si mai linistita.
clau_geo, stai linistita, oricum iti multumesc din suflet. Acum ma gandesc ca daca doi din cei mai recunoscuti medici ecografi mi-au zis ca bebe e ok, atunci chiar este.
CD, merci mult pt PM, am luat un taxi pana la urma si am ajuns super bine. Bine ca nu m-am dus cu masina ca ma enervam in trafic.
Merci tuturor pentru agitate care au fost cu folos.
Acum sa va zic de bebe. Andrei e bine, e rusinos, nu a vrut absolut deloc sa ne arate fatuca,(dar ne-a aratat din plin putza si mai ales outzele ) drept pt care nenea doctoru nu ne-a mai facut 4D ca nu prea avea rost. Suntem in grafic (chiar mai mari cu o saptamana si jumatate dar eu merg in continuare dupa UM). Avem tot ce ne trebuie, ne bate inima si toate sunt la locul lor. Greutatea evident ca tot nu am aflat-o . In fine, avem cam 28 de cm (fara picioruse care mai au si ele vreo 6).
Avem circulara simpla de cordon, suntem in pozitie pelviana, col scurtat, pregatiti sa zicem "pe locuri fiti gata START". De aici si contractii si uterul tensionat. Trebuie sa avem putintica grija. NU nasc acum dar bebe e cam nerabdator.
IR-urile, in limite normale DAR!!!!! cu tendinte de depasire (nu prea i-au placut) Drept pentru care trebuie sa renuntam la sare, sa bem muuuuuulta apa si sa stam cat mai mult la orizontala si cu picioarele in sus.
Dl Doc a fost chiar comunicativ si mi-a raspuns la intrebari (chiar m-am mirat) probabil era intr-o dispozitie buna. Atat ca m-a inghiontit rau de tot cu sonda incercand sa-l intoarca pe bebe ca sa-i vada fatuca si pentru a-i masura la inimioara si plamani una alta pt ca nu se vedea bine (intentia a fost buna).Oricum, Iosup mi s-a parut muuuuult mai simpatic. Bebe s-a miscat intr-un final singurel si a masurat la inima dar fata... nu vrea sa ne-o arate.
Hai ca m-am intins.
Va multumesc inca o data pentru tot suportul pe care mi l-ati acordat.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
29+ Cuculetz Andrei
AMR 74 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI
Moni cat ma bucur ca esti bine si ca bb e in grafic . sa dea Domnu sa fie bine pana la final iar partea cu fata luati-o ca o surpriza pe care v-o rezerva bebelu, macar atat sa nu stiti despre el
Pup dulce si numai sanatate va doresc.
29+ Mami fericita de Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 76 ZILE
clau_geo spune:
quote:
Originally posted by Joy21
Buna gravidutzelor,
Nu am mai scris cam de multisor insa astazi intram in sapt. 28 si totodata si in al III-lea trimestru, asadar este o ocazie speciala.
Am citit cam tot ce ati scris si am fost cu sufletul aproape de voi (Alinushca, imi pare rau ca nu vei mai intra pe forum) insa eu tot n-am scapat de licenta si nici de serviciu. Licenta o voi sustine undeva intre 7-18 iul, abia astep sa scap.
Burtica mea a mai crescut dar e tot micuta si sper din inima sa creasca cat mai mult, sa stiu ca Sofia se face mare.
Pe 21 iun. am fost la nunta surorii mele; a fost foarte frumos dar din pacate nu am putut ramane mai tarziu de 1 nopatea. Muzica era f tare iar Sofia era cam speriata in burtica de la atat zgomot. Cand se intor insurateii din luna (sapt.) de miere poate primesc si niste poze sa va arat si voua
Ar mai fi multe de povestit, insa tb. sa ma intorc la lucru.
Vreau totusi sa va felicit pe toate pentru ca ati ajuns cu bine pana aici si faceti fata cu stoicism tuturor provocarilor (contractii, Mr. H, greturi si alte neajunsuri)
Doamne-Doamne ne va ajuta sa ducem fiecare sarcina la bun sfarsit si sa nastem cei mai sanatosi si mai frumosi bebei.
28+ cu Anna Sofia
Bebelina se face mare
Poze cu gagalicea mea
Anna Sofia la 20 sapt.
Burtica
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
Bine ai revenit Joy, ne era dor de tine si de micuta Sofia
Bafta multa la licenta si iti tinem pumnii pentru subiecte usoare.
AMR 76 ZILE
clau_geo spune:
quote:
Originally posted by kid2003
Salutare burtici cu bebici!
Ne-am intors si noi din vacanta, fericiti, bronzati si cu burtica de 30 de saptamani la purtator (a crescut f mult in saptamana asta, asa cum si banuiam, un pic de relaxare si papica si ia avant muncitoresc).
a fost f placut si totodata un pic deprimant ca s-a terminat prea repede si ca acum nu prea mai am unde sa plec. Il intrebam pe tati de dimineata unde mai plecam (el a condus saracut 1200 de km, a ajuns azi noapte, eu am venit cu avionul si cu fetita cea mare) si mi-a zis somnoros ca nu mai plec nicaieri, gata, acum stau aici sa nasc! Pana la urma o sa il conving sa ne mai urnim macar un weekend la mare, daca nu chiar doua
Maine ma duc pe la serviciu, chit ca imi propusesem sa nu mai merg...Data trecuta am mers pana in sapt 38 si nu am avut timp de nimic pentru mine sau bebe, ca bebe a venit in sapt 39 (totul era vraiste in casa, noroc ca s-a mobilizat tati rapid). O sa mai merg probabil o saptamana-doua si gata, stau acasa sa redecorez camera Alexandrei si sa ii transfer posesiunea asupra camerei de bebelus noii venite
Am vazut ca in linii mari sunteti bine, ma bucur ca temerile Monicai au fost risipite de dr H ( a nu se confunda cu Mr. H al Nerantulei) si sunt sigura ca totul e bine cu micutza Carla!
O sa incerc sa recuperez din capitolele din urma. Va urez vacanta placuta celor mai fericite dintre noi care mai au pe unde pleca (si nu ca mine, o sa mor ) si succes la controale si ecografii.
O sa ma urnesc si eu sa fac o programare la dr Iosup pentru sapt 32-34, doctorul meu zice ca in trimestrul al 3-lea nu mai e nici o morfo (ca nu se poate masura din cauza pozitiei inghesuite a bebelului)...eu oricum fac eco la fiecare vizita la cabinet pentru a vedea starea colului, pozitia lui bebe, eventual un BPD si masurarea batailor inimii...dar paza buna trece primejdia rea, iar dr Iosup e chiar haios, mai vreau sa il vad o data
bb2
Bine ai revenit din concediu Kid. Ma bucur ca esti odihnita si relaxata si ca bb este sanatos si s-a simtit bine la mare. Sper sa reusesti sa iti faci programare la Iosup insa dupa mine cred ca vei da banii de pomana ca pp ca si dr tau poate sa iti spuna acelasi lucru. Dara daca te linisteste discutia cu el poate ca e mai bine sa faci eco.
AMR 76 ZILE
clau_geo spune:
quote:
Originally posted by babytza
Buna fetelor...Ce albinutze sunteti.
Contractiile astea parca sunt tot mai dese, de maine luam iar ginypral... Oribil
Dar sunt fericita ca am fost sa ne luam verighetele !!!! Sunt superbe Ce putin mai este pana la cununie... Abea astept..
Valentina 26 + Matei
Bravo Babyta, felicitari pt verighete si sa dea Domnu sa ia o nunta frumoasa si reusita. Cat despre Gynipral imi pare rau sa aud ca ajungi sa iei ca sa linistesti contractiile. Sanatate multa si ai grija de tine si de bb.
AMR 76 ZILE
clau_geo spune:
Burtici vroiam sa va intreb: prezentatie craniana inseamna ca bebelina s-a intors cu capul in jos? ca pe ultima eco de 27 s si 5 z asa scrie si eram curioasa daca asta inseamna. Sanase sa se mai rasuceasca cu fundul nu mai sunt, nu?
AMR 76 ZILE
Banu2268 spune:
monicuta....
am intrat tot la profil personal dar eu n-am vazut nimic
unde scrie sa pot sa-mi modific asta cu PM?
nu stiu cine poate sa-mi spuna
21+ Salih