Mamici norocoase de sept-oct 2008(86)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

kllemi si banunu aveti nici una din voi activat PM-ul asa ca nu prea va puteti trimite mesaje. Mergi la "profil personal" si undeva sus in dreapta aveti activare pm.

Multumesc fetele pentru felicitari

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
29+ Cuculetz Andrei

AMR 74 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Recunosc,n-am reusit sa recuperez chiar tot ce ati scris cat am fost plecata , dar ce s-a intamplat cu Alinushca?

27s+
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

CD, alinush a hotarat ca are nevoie de mai mult timp pt ea si familie si forum-ul ii ocupa mult prea mult timp. In rest este ok.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
29+ Cuculetz Andrei

AMR 74 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

hello la toate burticile,

am ajuns si eu acasa...asa cum v-am spus nu mai pot intra de la servici ca suntem urmariti....ca la puscarie.....

sper sa gasesc numai vesti bune.

maryb 22+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Monica, ce mult ma bucur ca bebe Andrei este bine Felicitari, mami de pisic mic Ai grija sa te odihnesti mai mult si va fi totul bine.

Sanziana, bine ai venit din concediu

Ratonelu, crema de protectie e indispensabila, nu te juca, e foarte puternic soarele si chiar nu merita chinul de dupa. Vacanta placuta in continuare.

Monyca, Codruta

Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa
O burtica mititica

30+ Carla Alexandra
AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

ma bucur ca sunt vesti bune....

maryb 22+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

moni ma bucur ca vestile sunt bune despre bebe Andrei. Si sper sa se rezolve si cu uterul contractat.

eu joi am morfo fetala de trim 2 si am deja emotii.......

maryb 22+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Salutare burtici cu bebici!

Ne-am intors si noi din vacanta, fericiti, bronzati si cu burtica de 30 de saptamani la purtator (a crescut f mult in saptamana asta, asa cum si banuiam, un pic de relaxare si papica si ia avant muncitoresc).
a fost f placut si totodata un pic deprimant ca s-a terminat prea repede si ca acum nu prea mai am unde sa plec. Il intrebam pe tati de dimineata unde mai plecam (el a condus saracut 1200 de km, a ajuns azi noapte, eu am venit cu avionul si cu fetita cea mare) si mi-a zis somnoros ca nu mai plec nicaieri, gata, acum stau aici sa nasc! Pana la urma o sa il conving sa ne mai urnim macar un weekend la mare, daca nu chiar doua

Maine ma duc pe la serviciu, chit ca imi propusesem sa nu mai merg...Data trecuta am mers pana in sapt 38 si nu am avut timp de nimic pentru mine sau bebe, ca bebe a venit in sapt 39 (totul era vraiste in casa, noroc ca s-a mobilizat tati rapid). O sa mai merg probabil o saptamana-doua si gata, stau acasa sa redecorez camera Alexandrei si sa ii transfer posesiunea asupra camerei de bebelus noii venite

Am vazut ca in linii mari sunteti bine, ma bucur ca temerile Monicai au fost risipite de dr H ( a nu se confunda cu Mr. H al Nerantulei) si sunt sigura ca totul e bine cu micutza Carla!

O sa incerc sa recuperez din capitolele din urma. Va urez vacanta placuta celor mai fericite dintre noi care mai au pe unde pleca (si nu ca mine, o sa mor ) si succes la controale si ecografii.

O sa ma urnesc si eu sa fac o programare la dr Iosup pentru sapt 32-34, doctorul meu zice ca in trimestrul al 3-lea nu mai e nici o morfo (ca nu se poate masura din cauza pozitiei inghesuite a bebelului)...eu oricum fac eco la fiecare vizita la cabinet pentru a vedea starea colului, pozitia lui bebe, eventual un BPD si masurarea batailor inimii...dar paza buna trece primejdia rea, iar dr Iosup e chiar haios, mai vreau sa il vad o data

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Monica felicitari!!!!!!!!!!

Laureta poti sa-ti faci cartofi prajiti la cuptor,din aceia la punga sunt unii care merg bagati si la cuptor,nu sunt chiar asa de gustosi ca cei prajiti clasic dar merg ca sa-ti faci pofta,da sa stii ca eu mai mananc si prajiti in ulei din cand in cand.Trebuie bebe sa guste de toate!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 11s!

29+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Kid mamica plimbareata bine ai venit!Dar ce energie ai,de unde ai atata???

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 11s!

29+LUCA

Mergi la inceput