Mamici norocoase de sept-oct 2008(86)
Raspunsuri - Pagina 15
Banu2268 spune:
ia ca eu am incercat sa-ti trimit
vezi tu in coltul din stanga jos
la mesaje private
ai vreun mesaj nou?
ti-am alsat adresa de mail adauga-ma tu
21+ Salih
Codruta27 spune:
Dragele mele dragi,
Va pup pe toate fara exceptie, si desi nu am mai postat de ceva vreme, din lipsa acuta de timp, de citi va citesc ori de cate ori am ocazia.
Monique, o sa fie bine! Sigur-sigur!
Anca, imi pare rau ca trebuie sa te stresezi atar, dar sunt absolut convinsa ca e totul bine, si ca a fost o simpla eroare.
Nerantula, daca te incalzeste cu ceva, nu esti singura. Si pe mine ma chinuie de ieri o monstruizitate.... Asta e si motivul pentru care am imi permit si eu o clipa de ragaz si de postare. Sunt tintuita in pat de mr. H. Ce unguente ti-au dat voie sa folosesti?
Va pup pe toate, si fug sa mai recuperez din poze!
26+ Vlad
Bebe mic
Banu2268 spune:
ei?
a functionat?
ai primit>?
oare avem voie sa trimitem aici direct? adresa de mail si gata?
21+ Salih
Codruta27 spune:
Monica Bpmbonica, noua nu ne-a arat niciodata fata dragul de Vladut. Numai un profil asheaa...dar cocoselul si "bijuteriile" la greu! Asa sunt baieteii astia, niste exhibitionisti!
26+ Vlad
Bebe mic
Banu2268 spune:
aaa
n-ai mai raspuns
eu trebuie sa plec in oras ma intalnesc cu cateva colege
ti-am trimis 2mesaje sper ca ai primit
eu ies,
va pup pe toate
21+ Salih
kllemi spune:
sa sti ca nu am primit nimic dar id-ul meu este cllauu_27 poate mai vb. pe mes, distractie placuta
25+ mami super fericita de
CD27 spune:
Monica felicitari pentru bebe Andrei
27s+
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
Joy21 spune:
Buna gravidutzelor,
Nu am mai scris cam de multisor insa astazi intram in sapt. 28 si totodata si in al III-lea trimestru, asadar este o ocazie speciala.
Am citit cam tot ce ati scris si am fost cu sufletul aproape de voi (Alinushca, imi pare rau ca nu vei mai intra pe forum) insa eu tot n-am scapat de licenta si nici de serviciu. Licenta o voi sustine undeva intre 7-18 iul, abia astep sa scap.
Burtica mea a mai crescut dar e tot micuta si sper din inima sa creasca cat mai mult, sa stiu ca Sofia se face mare.
Pe 21 iun. am fost la nunta surorii mele; a fost foarte frumos dar din pacate nu am putut ramane mai tarziu de 1 nopatea. Muzica era f tare iar Sofia era cam speriata in burtica de la atat zgomot. Cand se intor insurateii din luna (sapt.) de miere poate primesc si niste poze sa va arat si voua
Ar mai fi multe de povestit, insa tb. sa ma intorc la lucru.
Vreau totusi sa va felicit pe toate pentru ca ati ajuns cu bine pana aici si faceti fata cu stoicism tuturor provocarilor (contractii, Mr. H, greturi si alte neajunsuri)
Doamne-Doamne ne va ajuta sa ducem fiecare sarcina la bun sfarsit si sa nastem cei mai sanatosi si mai frumosi bebei.
28+ cu Anna Sofia
Bebelina se face mare
Poze cu gagalicea mea
Anna Sofia la 20 sapt.
Burtica
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George