Mamici norocoase de sept-oct 2008(86)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

quote:
Originally posted by monica_dicut

Care stiti cum ajung si eu la SAnadorul din Victoriei??????

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
29+ Cuculetz Andrei

AMR 74 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Pana la urma programarea e la Sanadorul din Victoria??? ciudat ca eu traiam cu impresia ca e cel de la Alba Iulia. Sorry nu stiu cum se ajunge acolo.

29+ Mami fericita de Irina

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 78 ZILE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by laureta

Ce fac albinutzele?
Eu am avut o noapte nasoala cu greturi si o stare de lesin. BB ma lovea fix in stomac asa ca am stat in fund de la 3 la 5 dim cand am picat iarasi in somn
Am pus i eu poze. Sunt si vechi si noi puse la gramada
http://community.webshots.com/user/inisa10

musette, eu zic sa nu te ingrijorezi, secretia creste in perioada asta si e mai apoasa, plus ca e si cald.

Anca, e bebelina delicata nu capoasa

monica_dicutbafta la spital si la echo, lasa ca va trece

neratula tin pumni sa fie cat mai usor

Poze

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mai ce papusica frumoasa foc ai

AMR 78 ZILE

Mergi la inceput

Fetelor...

care puteti sa-mi modificati si mie in listuta de la inceput datele persoanle legate de spital si dr cu care nasc? ca vad ca am ajuns sa apra cu alt spital si alt dr. " Clau_geo (Municipal, Cristian Radoi)" si eu stiu ca apaream bine cu spital CFR 2 dr. Budu Antoaneta. Nu stiu ce s-a intamplat de nu mai figurez cum trebuie.

Cine ma ajuta si pe mine??

AMR 78 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

pup toate burticoasele...
fetelor,nici nu plecai bine in co si voi deja va imbolnavirati sau aveti nu stiu cate probleme??!!
offff.....pai ce inseamna asta.....
noi suntem la mare in co.....bine acum suntem in camera pt caieri am fost plaja si...desi dnea-am dus de la ora 8 dim..siam stat f putin la soare de dim.....ne-am arsss!!! adik io m-am ars..p-un picior pe care l-am intins de sub umbrela...si ne-am ars rauuu...offf..ieri am avut si frisoane..si ne tot blameaa soata de ieri ...etc.
si putoiu meu de ieri e f puturoas....adik nu prea se face prezent...oare l-am suparat?oare l-a afectat cu ceva..piciorul meu ars?deja sunt paranoia dee ieri.
anca,imi pare rau de ce-am citit....bafta si speram totul sa fie bine.
nerantula,mama lui de mister H,trea sa-l dovedesti tu cumva!
nu mai stiu cine scria de secretii...parca monica....si io am problema asta....a inceput sa fie cam abundenta secretia.
pup toate burticoasele..si tin pumnii.....
noi ne intoarcem joi si vineri avem intalneala cu putoiu la eco....ca nu ne-am mai vazut de 8saptamani....sau chiar mai mult....
300...ce mai facusi?

pup

carla,28+ putoiu sasha
cirese si pepene...pepene si cirese....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Pai ce facusi mai ratonelule , nu cred ca bebe e afectat de piciorul tau ars, el are o temperatura constanta in casuta lui, dar ai grija mami, nu supara baietelul

La Sanador in Victoriei...stiu eu cum se ajunge, sper sa reusesc sa si explic, iti dau un PM Monica

27s+
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

buna, fete cucuiete. hai ca io ma distrez groaznic, ii trecu lu' fii-mea si facu si fiu-miu varicela. e adevarat, o forma mult mai usoara, fiindca e vaccinat. asa ca aseara am luat drumul muntelui unde i-am trimis in vacanta, sa vad cum se prezinta juniorul. si dimineata da-i inapoi la echo si servici, zici ca sunt platita la km!
la echo toate bune, nu mai are dubla circulara de cordon e doar simpla. daca il rog frumos si-i promit ca-i iau masina oare si-o scoate pina nasc? incerc!
anca, ce vreau eu sa stiu legat de pb ta este daca e acelasi imagist care ti-a facut echo si pina acum si ce greutate are bb. ce pot sa-ti spun e sa tii fruntea sus pina una alta sa vedem ce zice si celalalt. ai indurat atitea nu poti sa renunti acum si nici Carla n-o sa renunte!
monica, sunt sigura ca o sa fie bine si bb Andrei.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Ilia, e acelasi imagist, de fapt e medicul meu ginecolog. Greutatea e aprox. 1200 g. Imi pare rau sa aud de puiutii tai, lasa ca totusi e mai bine ca au facut-o acum decat mai tarziu sau in timpul scolii.

Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa
O burtica mititica

30+ Carla Alexandra
AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

anca, mi se pare ok greutatea, dar sigur ca retardul se stabileste dupa alte criterii, daca despre asta e vorba, dar pina luni hai s-o lasam balta! eu am incredere in vointa voastra, a amindurora!
cit despre puii mei, da, ai dreptate bine ca au facut-o acum si nu cu bb mic in preajma. eu am facut-o deci n-o mai pot lua, asa ca.. tot raul spre bine, pina la urma, da' tot e stresant!

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Multumesc Ilia BTW, tu ce comoara ascunzi in burtica, nu ai nici un carucior la semnatura si nu-mi amintesc daca ne-ai spus sau nu.

Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa
O burtica mititica

30+ Carla Alexandra
AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

hihi, anca, ai dreptate, stiu ca am vrut o data sa pun carucior nu mi-a iesit, am zis ca pun alta data si am uitat
eu ascund un baietel cirn si zimbaret, la ultimele doua echo ridea!

23+

Mai am o fetita de 8 ani si 8 luni si un baiat de 2 ani si 8 luni. Amindoi sunt nascuti in octombrie, cind vine si al treilea!

Mergi la inceput