Mamici norocoase de sept-oct 2008(86)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Mey, Laureta, ce frumusete ne mai "fabrici" tu acolo in burtica? Sunteti niste frumoase voi doua!

28+ LUCA

AMR PANA LA LUCA 12 SAPTAMANI !!!!!!

POZE

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Fetelor era postat acum cateva zile un mesaj de la moderator. Dorea sa fie trecuta in listutza mamicilor. A trecut-o cineva , ca nu mai gasesc nici mesajul....

Valentina 26 + Matei

Asa creste gandacelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Buna dragi burtici !!!

Ancuta un mare de la mine..offff ce ne pot face eco astea cateodata..parerea mea e ca de multe ori ne ingrijoreaza si ne pun pe ganduri mai mult..poate era mai bine totusi, cum imi spunea chiar zilele trecute mama mea..ele nu stiau atatea amanunte si parca erau mai linistite..asa cum au zis si fetele inaintea mea, stai linistita, afla si alta parere, fetitele sunt mai micute decat baieteii si au ritmul lor de crestere..poate stagna o perioada ca apoi sa creasca f mult. Ma gandesc la tine si stai linistita nu-ti face griji.

Sanziana, Laureta ce poze frumoase cred ca v-ati simtit tare bine !!!

Nearantula bine ca ai scapat de operatie !!! eu cred ca e muuult mai bine sa incerci cu tratament, poate da rezultate

Monica bafta la ecografie !!!

Andreea_and, Eva sunt bine acum, chiar m-am speriat teribil, nu-mi imaginez de la ce am avut acea scurgere, mai mult sangerare...bine ca s-a oprit, abia astept controlul de maine..

Va doresc o zi minunata la toate, plina de sooaree..in sf a iesit soarele si aici !!!!!

27+Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

quote:
Originally posted by Nerantula

M-am intors si eu de la doctor, bebe e foarte bine, are 1494g, mai mare cu 2 saptamani, in medie, fata de varsta gestationala.

Insa ... m-a trimis la Elias la chirurgie maine sa-mi opereze monstruuuuul!!! Mi-e frica de mooooooooor!! A zis ca sub nici o forma sa nu mai stau asa, ca se poate infecta si cel mai probabil sa mai creasca, nu sa scada
Fetelor care mai aveti probleme cu mr. H., incercati sa-l eliminati in faza incipienta cu unguente permise, spalaturi si controlul , de acum presiunea uterului va fi foarte mare si nenorocitii astia pot exploda oricand .. la mine nu a crescut treptat, ci pur si simplu m-am trezit cu el cat maslina peste noapte!

27+ AMR 89 zile!!

Haiduc iubit

Felicitari Nerantula, sa-ti traiasca baietelul si sa fiti sanatosi amandoi. Exact aceiasi greutate ca bebelina mea in saptamana 27 are puiutul tau , poate le facem lipeala cand or fi mari . Imi pare rau ca ajungi la chirurg dar poate ca e tot raul spre bine si se va rezolva problema cu bine. Bafta multa si tinem pumnii sa fii bine si tu si bebe.

29+ Mami fericita de Irina

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 78 ZILE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica_dicut

Hello fetele,

In primul rand Ancuta mii de , si eu zici sa nu-ti faci inca griji.

NErantula, felicitari pentru bebe mare si in grafic. Sa speram ca o sa scapi si de Mr H.

bitza ,tre sa treaca, ca doar nu o fi ea mai tare decta tine

Buun,acuma sa stiti ca nici eu nu am venit cu vesti prea bune. Problema la mine este un uter tensionat (contractat) pentru care ma duc maine la spital sa vedem ce-i cu el si sa-i dam niste perfuzii (banuiesc ca nu cu altceva decat no=spa si scobutil) si sa urmarim putin tonusul fetal. Era putin cam ingrijorat doctorul, nu prea i-a placut deloc, drept pentru care m-a ingrijorat si pe mine.
Asa ca maine sa nu va ingrijorati ca nu o sa apar pentru ca dupa 10 o sa fiu la spital, iar pana atunci trebuie sa-mi rezolv ultimile probleme pe la serviciu.

Va pupic si va doresc noapte buna si sa ne vedem cu bine.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
29+ Cuculetz Andrei

AMR 75 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Off off Moni, imi pare tare rau sa aud ca ai probleme dar sunt sigura ca dupa perfuzii si putina odihna va fii bine asa ca iti tin pumnii sa se rezolve cu brio tensiunea uterului. si sa te intorci cu vesti bune de la spital.

AMR 78 ZILE

Mergi la inceput

Monica bafta maine la spital !! Te asteptam cu vesti bune.

Valentina 26 + Matei

Mergi la inceput

Clau ce poze frumoase ai !!!!! Ce burtic dragutz
Vreau si eu la mare ....

Valentina 26 + Matei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anca81

Buna dimineata!

In primul rand vreau sa va multumesc tuturor din suflet, sunteti extraordinare. Ma simt mai bine acum dupa ce am citit mesajele voastre. Multi si pentru cele mai bune prietene din lume.

Sunt ingrijorata in primul rand pentru cantitatea diminuata de lichid si dimensiunile capsorului. Muuh, iti multumesc mult pentru recomandare .

Referitor la capsor, inca de pe la vreo 23 de saptamani mi-au spus amandoi medicii (si cel din BM si cel din Cluj) ca e mai mic decat normal dar ca e OK, ca si eu sunt micuta etc. Nu apare nici o malformatie sau ceva de genul aceasta. In plus pozitia pelviana il face putin tuguiat si e posibil sa fie masuratoare mai mica din acest motiv.

Medicul meu de aici nu e ingrijorat, cel putin nu in acest moment. Mi-a spus sa merg la Cluj peste 2-3 saptamani, deci nu i se pare caz de urgenta. Data trecuta cand aveam probleme mari cu contractiile m-a trimis a doua zi, de urgenta. Merg totusi saptamana viitoare, acum nu are nici un rost sa merg la alt medic aici, intr-o saptamana se poate vedea daca evolutia este constanta sau stagneaza - atunci avem clar retard de crestere si vedem ce e de facut.

Incerc sa fiu cat mai rationala si sa gandesc clar, stiu ca nu-mi face bine sa-mi fac griji dar cum pot sa nu-mi fac? Am trecut mereu peste dureri, contractii, medicatie, spitalizare, controale interminabile pentru ca de fiecare data Carla era bine - crestea si era totul in regula. Acum grija cea mai mare e ca ea sa fie sanatoasa si sa nu fie afectata de probleme mele.

Cred ca v-am plictisit cu gandurile mele, toate burticile!

Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa
O burtica mititica

30+ Carla Alexandra
AMR 10 saptamani

Ancuta stai linistita ca sunt sigura ca, Carla este bine mersi si se intreaba de ce mami isi face atatea griji cand ea se simte bine . Va recupera ea in greutate dupa ce se naste, iar pt lichid incearca sa bebi cat mai multe lichide. Te inteleg daca nu poti sa bei ca si eu in utlimul timp beau destul de putina apa sau suc. Nu stiu care este motivul dar nu reusesc sa beau mai mult de 1,5 l pe zi si aia cu chin.
si ai mare grija de tine si de bubulina.

AMR 78 ZILE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by musettepink

A contactat cineva vreo firma pt recoltarea cordonului ombilical?eu am sunat la cei de la cord blood center si mi-au zis ca e prea devreme si sa revin in luna august,acum sincer am aproape 30 de saptamani iar august deja mi se pare f aproape de nastere......asa v-au zis si voua?Plus ca au zis ca-mi trimit pe mail contractul sa-l citim si nimic......nu mi-au facut impresie prea buna.Voi tot asa ati patit?

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 11s!

29+LUCA

Buna, eu am contactat firma cord blood center si deja am semnat de o luna contractele cu ei, ma mir ca ti-au spus ca e prea devreme. incerarca sa completezi formularul de pe site si apoi te vor suna ei sa iti trimita contractele.
Daca ai probleme zi-mi si iti dau un nr de tel de la cei din Bucuresti, poate te ajuta ei.

AMR 78 ZILE

Mergi la inceput

Fetelor va pooop , intru mai pe seara. ma duc cu printesica la bazin. Azi incepem cursurile de inot. Poooop

Valentina 26 + Matei

Mergi la inceput