Mamici norocoase de sept-oct 2008(86)
Raspunsuri - Pagina 9
andreutac spune:
Eva, si eu la eco de 33 sapt. merg la dr. Danaila. Sunt programata chiar pe 19.08, poate ne vedem pe acolo, cine stie?
Te-ai interesat si pana pe 18.08 dr. Danaila este in concediu? Stiu ca la Sanador mai e o dr. super draguta si profesionista - Adina Bosneac. Poate la ea te poti programa cand ai nevoie, la inceputul lui august.
Andreea
26+ Eva Maria
Vineee bebelusa!!!
anca81 spune:
Andy_galro, Nerantula, Laureta
Laureta, ai o fetita extraordinara! E atat de frumoasa si de expresiva, sa-ti traiasca!
Nerantula, deci Mr. H a scapat de bisturiu Poate da rezultate bune tratamentul indicat de medic si scapi in sfarsit de chin.
Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa
O burtica mititica
30+ Carla Alexandra
AMR 10 saptamani
monica_dicut spune:
Merci fetele pentru agitate Io sunt mai agitata decat ele deja sunt la 220 V . Sper sa fie totul bine cu Andrei. Ca io contractiile si burta tare le suport, doar sa nu-l afecteze pe el.
Nerantula, ma bucur ca ai scapat de operatie, trebuie sa-l dovedesti pe Mr H.
Laureta, imi pare rau pt noaptea nedormita. cred ca toate incepem sa avem din astea...
Si referitor la durerile de oase l-am intrebat pe doc ieri si a zis ca sunt normale ca se latesc. Cel putin pe mine ma doare dansa destul de naspa noaptea.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
29+ Cuculetz Andrei
AMR 74 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI
kllemi spune:
Cine ma trece si pe mine in listuta?????DPN este 11.10.2008 si cu tetitza AMIDEEA adica (AMALIA-ANDREEA) asa a poreclito tasu' "amideea"......VA ROOOOOOOOG
Mie nici nu prea are ce sa imi spuna la eco, cand ma duc, toate bune si frumoase, si imi doresc din tot sufletul sa ramana asa pina la capat.......dcei eu nuprea am de ce sa ma pling, problema mea este ca se apropie nasterea si eu nu stiu cat se "da" la asa ceva, nu am nici cea mai vaga idee.....poate ma ajuta-ti voi in caz ca stiti , macar asa o suma dupa care sa ma orientez si eu....... toate burticile
25+ mami super fericita de
musettepink spune:
Laureta.Ce frumoase sunteti si tu si Inisa!Si ce pofta de cartofi prajiti mi s-a facut cu salata cum am vazut acolo la tine in poze....yammmm
Andy galro si cum e rochita de nasa?eu sunt in cautari de rechii de ocazie dar nu prea gasesc ce imi doresc.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 11s!
29+LUCA
EvaF spune:
quote:
Originally posted by andreutac
Eva, si eu la eco de 33 sapt. merg la dr. Danaila. Sunt programata chiar pe 19.08, poate ne vedem pe acolo, cine stie?
Te-ai interesat si pana pe 18.08 dr. Danaila este in concediu? Stiu ca la Sanador mai e o dr. super draguta si profesionista - Adina Bosneac. Poate la ea te poti programa cand ai nevoie, la inceputul lui august.
Andreea
26+ Eva Maria
Vineee bebelusa!!!
Merci de pont!
Nu cred ca ne intalnim, unfortunately. M-am programat pe 18 august la clinica Sanador din BD Decebal, pt ca e fix vis-a-vis de blocul meu, sunt acolo in 2 minute. Pana la Victoriei nu are sens sa mai vin!
Da, el mi-a zis ca este in concediu pana pe 15, mi-a zis asta sapt trecuta la eco. Ieri am sunat la Sanador sa ma programez si mi-au zis la fel, ca se intoarce pe 18 august la clinica.
28+ LUCA
AMR PANA LA LUCA 12 SAPTAMANI !!!!!!
POZE
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
CD27 spune:
Nerantula felicitari pentru baby si bafta cu Mr. H, sa scapi definitiv
La Sanador iti da CD daca spui ca vrei inainte sa inceapa ecografia, mie mi-a inregistrat absolut toata eco pe CD (masuratorile in 2D sunt chiar de neinteles si plicticoase)
27s+
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
andy_galro spune:
Musette eu intotdeauna sincer sa spun am preferat sa le fac la comanda decat sa imi cumpar...si intotdeauna mi-a iesit bine. Acum daca te uiti in albumul meu la poze cu burtica o sa vezi o rochita neagra cu care am fost la o nunta si modelul ma gandesc sa fie cam la fel, adica rochitza+bolero si cam aceeasi lungime doar croita un pic altfel incat sa imi fie buna si acum si dupa nastere...acum rochita de nasa va fi portocalie(adica mai mult asa o explozie de culori: portocaliu+galben+verde+negru)...e un material fain lucios asa cum se poarta vara asta in multe culori si putin elastic...cand va fi gata iti arat poze cu ea
Spor la cautari!!!
28+Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
musettepink spune:
Super ANdy galro! Abia astept sa o vad!Cred ca si eu tot pe comanda o voi face dar speram sa gasesc in magazine ca sa nu ma mai complic!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 11s!
29+LUCA