Mamici norocoase de sept-oct 2008(86)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Burtici eu va las ca plec un pic mai tarziu la cursul de puericultura . Nu am retinut daca vine si alticineva dintre voi la acest curs?

29+ Mami fericita de Irina

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 78 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Moni mii de scuze ca nu ti-am raspuns in timp util insa fiind cu aparatamentul in zugravit, nu am apucat sa intru sa vad mesajele tale. Sper din tot sufletul ca esti ok si eco a decurs cu bine. Astept vesti bune.

29+ Mami fericita de Irina

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 78 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Salutare tuturor!!Azi e HOT in Amsterdam!!!Poate mergem la mare dupa amiaza!!Capitolul asat se pare ca a debutat cu probleme dar sper ca pana la sfarsit sa se rezolve toate!
Monica, imi pare rau sa aud ca ai uterul contractil!!Bafta multa la eco si maine la spital.Doamne ajuta
Nerantula, eu te-am incurajat sa scapi de afurisitul de H si uitam sa te felicit de bebelin!!Sa fie sanatos!
300, abia vineri vine rezultatul analizei de laborator; laboratorul il trimite la dr de fam si nu cred ca astia aici iti zic ce e.
Ancamamica luptatoare!
andreea and
Freshanana, good luck cu meniul ales!!Ai grija mai ales cu finalul "apoteotic"!
Musette, eu am luat la inceput Nitrofurantoin si acum Amoxicilina si vineri, in fct de ce microb gasesc imi mai da ceva.Mie mi-a zis ca sa iau neaparat antibiotic, ca poate urca infectia la rinichi si atunci e naspa-spital pana la dializa si m-au speriat.Sper ca acum face si antibiograma!
Lichid amniotic nu cred ca poti pierde asa usor; cred ca se pierde dupa ce se rup membranele ceea ce nu e cazul!!

30+LUCAS
AMR 10 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Clau geo[pup] eu am sunat la un nr de mobil banuiesc ca de aici din Buc.Acum ma inscriu pe site si astept sa vad daca ma contacteaza ei.Daca nu,am sa apelez la tine sa ma ajuti cu nr care il ai tu.Merci mult!Succes la curs!

Bitza trebuie sa venim de hac infectiei!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 11s!

29+LUCA

Mergi la inceput

Clau geo[pup] eu am sunat la un nr de mobil banuiesc ca de aici din Buc.Acum ma inscriu pe site si astept sa vad daca ma contacteaza ei.Daca nu,am sa apelez la tine sa ma ajuti cu nr care il ai tu.Merci mult!Succes la curs!

Bitza trebuie sa venim de hac infectiei!

Ratonelul eu eram cu secretia.Ai grija la soare!

29+LUCA

Mergi la inceput

nu stiu de ce s-a trimis de ori!Scuze!

29+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Ilia, sa-ti traiasca micutul din burtica! Cred ne-ai mai spus ca astepti baietel insa neuronul meu gravid a uitat

Bitza

Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa
O burtica mititica

30+ Carla Alexandra
AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Nerantula, acum am citit din urma ca treci pe tratament. Daca chirurgul a preferat asa, atunci cu siguranta sunt sorti de izbanda!!Musette, hai ca-i venim noi de hac!!Tu mai iei acum tratament?
Laureta, sper ca te simti mai bine!Mi-am bagat si eu nasul in pozele tale...sunteti superbe amandoua!!
RAtonelu,concediu placut in continuare si...multa crema de protectie!!

30+LUCAS
AMR 10 saptamani!!!

Mergi la inceput

Bitza acum nu mai iau nimic,am terminat antibioticul saptaman trecuta,astept sa repet analiza sa vad daca i-am venit de hac sau nu.

29+LUCA

Mergi la inceput

Musette, sper ca ai scapat!

30+LUCAS
AMR 10 saptamani!!!

Mergi la inceput