Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (100)
Raspunsuri - Pagina 19

diarux spune:
DARA tocmai s-a anuntat "remediul" meu pentru lene. vine barbacmiu acasa!!! . Asa ca ma duc sa disimulez ca fac treaba
M-a pacalit ca nu mananca acasa si acum vine flamand, deci tre sa-mi bat capul ce sa fac la repezeala sa manance.
cu slabitul....of! nici nu ma mai gandesc acum. ca nu are sens. dupa ce nasc si eu. nu cu tratamente, sper sa mearga cu miscare multa, alaptat si alergat dupa BB in patru labe prin casa cand o fi cazul.
Ruxandra 31+ si
Andrei Tudor

baby_r7 spune:
fetele uitati-va pe prima pagina va rog........
am incercat sa scriu pepenasi si vreau sa stiu daca i-am scris bine...........
Mada bebelina ta ce zice?
vine azi?
eu vin cu vesti proaste pentru mine............. au aparut iar arsurile..........
si iar o sa beau o tona de apa si o sa fac pipi din 5 in 5 minute............
.....si eram asa fericita fara ele..........offfffff
Roxana34+ de
Bianca Maria
AMR 6 SAPTAMANI

locca spune:
Uau, ce de vesti si ce vesti bune.
Felicitari Anka!!! Ce rapida ai fost. Imi doresc si eu asa nastere [ala care viseaza cu ochii deschisi].
Si ce bine ca fetita lui Gini e doar finuta. Super! Asa da, mai merge, cu vesti din astea sa veniti pe forum
Rux, daca te plictisesti asa de tare vino la mine, te las sa te distrezi cu Matei jumatate de zi, sa vezi dupa aia cu ce placere vei lenevi.
Acum doarme, dupa ce a tipat din toti rarunchii ca nu vrea, ca nu ii e somn etc. Deja ma resemnasem, l-am rugat sa se joace langa mine cat lucrez ceva, dar in fix 3 minute a varsat un pahar cu apa peste niste hartii si telecomanda, asa ca i-am zis sa se duca in pat, ca e tarziu si tre sa doarma. Spasit s-a dus si dupa vreo 10 minute dormea dus, uraaaaaa! Sincer nu credeam ca o sa se mai culce azi.
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2

dara_d spune:
Diarux super tare faza cu sotul, bine ca te-ai "vindecat" de lene.
E draga faza cu tratamentele era asa o informare ca si eu vreau sa slabesc cu multa miscare , alaptat dar daca nu tine asa si nu am rezultate vad eu ce fac trec la planul 2.
Baby-r mie mi se pare ca ai trecut bine in lista si este ok se vede bine.38+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

baby_r7 spune:
mult dara_d ma bucur..imi era teama ca mi-am iesit din mana si nu mai scriu corect...........
Roxana34+ de
Bianca Maria
AMR 6 SAPTAMANI

Tecky spune:
Ankalaura felicitari! Sa-ti traiasca micuta Erica si sa fie sanatoasa si cuminte!
Gini felicitari! Sa dea D-zeu ca micuta Irina sa fie sanatoasa!
Tecky 39 sapt Raluca Ana
AMR 3 ZILE

vias spune:
Gini sa-ti traiasca minunea, sa fie sanatoasa...si te asteptam cu drag sa-ti revii repede!!!!!
Boti, multumim de vesti, ma bucur nespus de mult pt vestile date, atat despre Gini, cat si despre Laura....Doamne Ajuta in continuare!!!!
Cami 37s+, cu ?????????
pustai

catilin2008 spune:
buna ziua burtici si mamici,
am aparut si eu, am citit din urma, ma bucur pentru gini, refacere rapida si sa fie sanatoasa printesa delicata
anka felicitari, sa fie sanatoasa si mancacioasa!
si pentru sun, sa vina cat mai repede acasa, sa fie sanatoasa teodora!
eu am tot umblat azi...am fost pe la administratia financiara..noroc ca a fost mai inorat dimineata, dar tot ma cam lesinat drumul...abia astept sa ajung acasa sa stau in cada vreo ora ....
si pentru cele cu dpn-ul depasit, un rand de agitate, poate se hotarasc bebeii 32 + cu
Bebicu Andrei

iul-aug2008 spune:
am deschis un nou capitol........poate asa fetita lui Mada se hotaraste sa vina pe lume..............
CAPITOLUL 101

MissJJ spune:
M-am intors am rasfoit asa rapid paginile.
Gini ma bucur tare mult ca bebelina e ok refacere rapida si va asteptam cu vesti.
Anka felicitari pt nasterea rapida si pt printesa mica si scumpa.
Avem si noi vesti, nu nu nasc nu va agitati , ci am reusit sa ne luam canapele.
Deci avem unde culca lumea cand vin la noi la botez.
Merg sa modific la listutza ce si cum si revin cu detalii.
Edit: na pana am scris eu s-a deschis capitol nou.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
5 Days Overdue...baby likes playing mind games...