Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (100)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

ce de vesti bune!!! multumim Doamne-Doamne!!!!
Gini, felicitari pt finutza voastra comoara! sa-i dea Dumnezeu sanatate si tie refacere rapida!
sunisor...vai..in sfarsit mergeti si voi acsika!!!
multumim de vesti!!!
aa..cate saptamani avea Gini? ca nu mai stiu...

Oana
31+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

BABYesti o super dragutza!
OANA
MCOCA bine ai venit acasa. de acum...spor la treburi. ne bucuram ca sunteti bine.
BOTI multumim de vesti! ce bine ca e bine! sa speram ca vor veni in curand acasa cu totii. si SUN la fel

Ruxandra 31+ si Andrei Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Boticelina ce bine ca nu este nimci grav cu fetita lui GINI, sa dea DD sa fie sanatoasa si pentru mamica ei refacre rapida.
Ma bucur ca poate de maine SUN si THEO merg acasa.
Numai vesti bune astazi.
Mada tu ce mai fcai ,ceva vreun semn de nastere, daca nu tu maine mergi la control ??Iti va induce nasterea??
Gabriela la tine tot nimic ???
Vad ca nu se mai respecta ordinea aici noi la odisee, dar nu conteaza important este sa nasca toatre fetele fara probleme si sa fie bebeii sanatosi.
Bujo ce baiat mare ai tu , sa va traiasca.
Baby_r ce bucataresti tu , bravoooooooooooooooo, eu abia imi pun sa mananc si asta imi elene sa o fac , asa ca atunci cand nu mai pot de foame ma decid totusi sa ma mobilizez.V-am mai spus noroc cu mama ca gateste si e ceva mereu prin frigider.
Diarux foarte frumoasa poezioara.
Caprioara sa speram ca Matei va fi mai bine dupa somn.Tie cum iti mai este ?
Vicky bine ai revenit asteptam poze.................

38+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

ce bine ca Gini si Irinuca sunt bine
Si maine vin acasuca Sun si Teodora

Cate vesti bune pana la urma! Nici nu se putea altfel la inceputul oficial al sezonului.

Oana- Gini avea cred 37 saptamani implinite.

Ruxandra- poezia e super (ca de obicei)

Mada, Tecky- nu va mai plimbati atata ca se interpreteaza absenta

Pupicei

Ralu
37+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

DARA, RALU
eu tot nu am chef de nik!!! ce sa fac sa scap de lene?
nici pancare nu imi trebuie....Am mancat paste cu branzica sarata, ca se faceau mai repede.

Mergi la inceput

Ralu 79 am vazut cum e camere copilului foarte frumoasa felicitari.
Tecky pe unde umbli????????????????Nasti si tu si noi nu stim ???
Mada te asteapta listuta la completat ce ne facem noi fara tine?????????????????????????Sau s-a hotarat fetita sa vina si sa nu te mai tina in suspans????.

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Cat ma bucura vestile bune despre Gini si Irina!
Boti, multumim ca ne tii la curent

Didi 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Dragi mamici de pepenasi!
Va dorim toate cele bune si nasteri usoare, puiuti papaciosi, laptic mult in bidonase (dar nu prea mult, prietenii stiu de ce), nopti si zile fara colici. Sa va bucurati de momentele care au mai ramas pana la nastere, sunt frumoase, urmeaza altele extraordinare.

Scuze de intarziere, dar o sa ma intelegeti voi in curand.

Sebastian

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by diarux

DARA, RALU
eu tot nu am chef de nik!!! ce sa fac sa scap de lene?
nici pancare nu imi trebuie....Am mancat paste cu branzica sarata, ca se faceau mai repede.

Eu nu stiu ce sa iti spun sa fcai sa scapi de lene ca si pe mine ma bantuie lenea asta, de nu mai scap de ea cateodata.
De plimbat nu merge la ora asta ca e prea cald.
Citeste ceva reviste , ziare sau ceva pe net.
Eu de exemplu mai devreme am cautat tratamente de slabit si de scapat de vergeturi, am gasit cateva saloane de cosmetica dar au niste preturi mariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii de la 3 mil pana la 20 mil ,asta ultimul era tratament soc de slabire.Tare curioasa sunt daca este chiar asa , vad eu dupa ce nasc unde o sa ma duc si ce o sa fac dar nu imediat cred ca abia la o luna de la nastere .

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

ce bine ca Gini si Irina sunt bine!!!
si Laurica vine acasa cu Thea, superr!!

Roxana: multumesc mult!!

turturel: multam' Adevarul e ca acum de-abia astept mai ales ca stiu ca e bine dezvoltat, sanatos si pregatit sa ne cunoasca. Dr. mi-a spus ca nu mai am restrictii la nimic: pot face plimbari, efort, treburi, gimnastica , tot ce vreau

referitor la dop mie dr mi-a spus ca poate fi si de culoare albicioasa, chiar usor spre galbui (cam cum arata sperma ca si culoare si consistenta) la mine asa a fost si mi-a zis ca a fost o parte din dop.

bubuleana
37+

Mergi la inceput