Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (100)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

Eh...a iesit oleak mai lung, da voi nu va suparati, nu???

ANNABABYda, joi merg.. Sper sa nu ma cheme la maternitate, ca am vazut ce era de vazut. Da, ma rog, ea stie mai bine.
La cabinet nu mi s-a parut expeditiva...acum..cine mai stie? cred ca depinde si de zi...
Foarte bine ca ai luat numarul. Abia astept vestea cea mare! nu e absolut niciun deranj, ba dimpotriva, ma bucura mult de tot!

Ruxandra 31+ si Andrei Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Buna fetelor,

Azi am ajuns acasa. Nu am reusit sa citesc inca nimic, dar va pup pe toate.

Dana multumesc mult pentru tot.

Suntem bine, avem laptic si am nascut suuper usor. LA 00.30 mi s-a rupt apa si la 4h44 am nascut-o. Traiasca epidurala!!!!!!

Azi nu o sa stau prea mult pe net, ca sunt cam zombi dupa sejurul la spital.

Un bun venit tuturor pepenasilor!

Vicky si Maya

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

super poezioara...................ca de obicei normal esti la inaltime!!!!!!!!

cand o sa nasti o sa il pun pe Bogdan sa iti compuna o poezie.......ca se pricepe...abia astept sa vad ce o sa iasa........

Roxana34+ de Bianca Maria
AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

anka, felicutari!!!! asta da nastere si bebelina de nota 10!!!sa traiti sanatsoi cu totii si sa va aduca numai bucurii!!
wow...intr-o ora dilatare asa k lumea..asta da!!! si io sper in asa o nastere!
bujolino uau...ce maricel e Filip!!!! vanjos vlajganu vostru!
bun...mada...gabi tot in stand by?
aa..si of course ruxule

Oana
31+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Ma rog si eu pt Gini si fetita ei, sa fie totul bine, sa fie sanatoase si sa se refaca repede amandoua.

Uau Ankalaura, ce suuuuupernastere. Felicitari mamico! refacere rapida si o bebelina cuminte si mancacioasa!

Astazi am inceput ziua cu vesti bune. Nasa mea a nascut si ea un baietel la 6:10 dimineata, asta dupa ce ieri imi spusese ca merge la dr sa programeze cezariana. Dar uite ca ziua de azi a fost cu noroc la nasteri asa cum sunt sigura ca va fi si pt Gini.

Va pup cu drag

Cami31s+ cu si ANA (17.08.2005)

poze Ana
varsta Anei

Mergi la inceput

Vicky bine ati venit acasa!!!!!!!!!!!!!!!
sa iti traiasca bebelina Maya, sa fie cuminmte si papacioasa!!!!!!!!!!!
felicitarii pentru laptic!!!!!!!!!!!!!
asteptam poze !!!!!!!!

AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Fetele, super vesti:

M-a sunat Laura acum, Gini a nascut, inca n-a iesit din sala de operatie, Irina are 2300 gr si e doar e bebelusha finutza, nu are microcefalie dar totusi ii vor face investigatii amanuntite.

Doamne, doamne ne asculta rugile fetelor, mare bucurie azi! si Vesti le bune nu se opresc aici, e posibil ca de maine Laura si Thea sa ajunga si ele acasa

Caprioara, Sun te asteapta maine pe la ele, a zis doar ca e posibil sa dai nas in nas cu o vizita masiva, deci e posibil sa nu poti intra oricand, depinde de ora la care ajungi tu acolo.

Va pup, nu pot sta mai mult, sunt la munca , povestesc cand ajung acasa...

Monica 37+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - cuibul e gata

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Camy felicitarii pentru nasa ta!!!!!!!!!!!

sa ii traiasca baiatul!!!!!!!!!!!!

AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Gini felicitarii pentru bebelina Irina!!!!!!!!!
sunt foarte fericita ca bebelina este doar micuta si nu are nimic!!!!!!!!!!!!!!!!!
va asteptam acasa sanatoase pe amandoua!!!!!!!!!!!!!!
sa ai laptic pentru fetita sa o faci mare!!!!!!!
Laura ne e dor de tine si abia asteptam sa vedem poze cu printesa ta!!!!!!!!!!!!

Boti multumim pentru vestile bune....

AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

dau si eu raportul dupa o pauza de lene, v-am citit, dar cu caldurile astea n-am mai avut chef de scris.
In primul rind, gini, ma rog si eu sa se termine totul cu bine si sa veniti sanatoase acasa. Acuma am citit ca totul e bine, felicitari gini pentru bebelina, bine ca s-a terminat cu bine.
Felicitari anka pentru micuta erika stefania. Eu ma pregateam sa scot majoretele, dar tu ai fost mult prea rapida pentru ritmul meu de citit
Si tuturor proaspetelor mamici care au nascut de cind n-am mai scris, sibylle, lcazangiu, rontzy, flo, micky, vicky, biribu, irinuca, kimmy, acicel bebei sanatosi va doresc si recuperare rapida.

Vad ca fetele de august sint ocupate cu zugraveli si amenajari, cu asta ne ocupam si noi, ne-a venit si noua rindul la trebi din astea
violeta, si io vreau fluturasi in camera bebelinei, daca gasesti ceva sabloane pe net sa-mi dai si mie de veste, pliiz.
bubu, esti in pozitie de start deja? Doamne, ce repede mai trece timpul, incredibil. O nastere usoara iti doresc, neaparat sa intri sa ne dai de veste cind vine momentul.
ileanna, avusi dreptate cu erika, pai trebe tinut cont de parerea fetei cind luam decizii din astea drastice. Ca si io ma gindeam sa ma tund inainte de nastere, da' acuma mi-e teama ca bebelinei nu i-or place intentiile mele si poate-mi face surpriza
mada, stiu ca pt tine e stresant, da' eu urmaresc cu infrigurare semnaturile tale zi de zi
Fetele cu dopuri si contractii, tecky, camy, gabriela, sinteti inca pe baricade?
diarux, hai ca si eu mai intru pe net dupa ce nasc, mai ales ca vine soacra-mea sa ne ajute, asa ca o majoreta de la mine cel putin primesti cind vine momentul X.
vicky, bine ai revenit, ce fain c-ai avut nastere usoara. Gata, sint decisa, si io fac epidurala.

noah hai ca ma duc sa mai dau cu aspiratorul, de cind mi-am redus programul de lucru la servici am si mai putin timp de forum. C_acuma vad tot ce-i prin casa si m-apuca harnicia in timpul liber pe care-l am. Barbatu-meu imi zice sa ma calmez si sa ma relaxez, ca doar mi-s gravida, am scuza perfecta, da' nu poci. Cred ca sindromul cuibului m-a lovit si pe mine rau de tot, ca toata ziua spal, aspir, sterg praful. Si tot nu le termin.
hai ca mai viu in pauza de odihneala.
pupici tuturor

33+

Mergi la inceput