Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (100)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

am intrat vesela si m-a daramat vestea de la Gini........
Gini multa bafta la cezariana si ne mult pentru fetita ta.........sa fie sanatoasa si sa treaca peste aceasta perioada cu bine...........

offfffffff o veste rea .........una buna........

Ankalaura FELICITARII MAMICO PENTRU NASTEREA USOARA PE CARE AI AVUT-O!!!!!!!!

SA ITI TRAIASCA BEBE ERICA!!!!!!!!!!!!!!
va asteptam acasa cu poze, cu povestea nasterii si cu multe, multe detalii...........

Bujo felicitarii pentru bebe grasunel!!!!!!!
Mada eu am adormit abia pe la 5 dimineata si apropo de vecini....la 7 vecinul de sub mine a inceput sa de-a faianta din baie jos cu bormasina...........
asa ca de la 7 am facut ciorbita de rosii.........am copt vinete.........si pe urma am mers un pic la o plimbare.........
mi-am cumparat 2 camasi de noapte subtiri.....si i-am gasit lui bebe pantalonasi albi, subtiri pentru spital!!!!!!!!!
asa ca i-am intins deja pe sarma, astept sa se usuce si dupa ce ii calc ii pun in bagaj..........
merg sa pap si revin...........
pe toate!!!!!!!!!!

Roxana34+ de Bianca Maria
AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Gini: si eu sunt alaturi de tine si de bebelina ta, sper din tot sufletul sa se rezolve orice problema ar avea si sa fie sanatoasa si fericita alaturi de voi!!!

anka: felicitari mamico!!! sa va traiasca bebelina Erica!!! ce te invidiez pt nasterea usoara!!!

in continuare raportez si eu: astazi la consultatie col deschis si scurtat, bebe pe pozitie, in maxim o sapt nasc!

bubuleana
37+

Mergi la inceput

Bubuleana felicitarii pentru col!!!!!!!!!!!
cred ca esti foarte emotionata...........
iti doresc sa ai parte de o nastere cat mai usoara si un bebe mancacios si sanatos!!!!!!!!!!!

AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Doamne Ajuta ptr Gini si pruncuta ei sa fie totul bine si sa vina sanatoase acasa!

Caprioara sanatate multa lui Matei.

GABRIELA cu
Mult asteptata 40s2z (biologic)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

ANKA FELICITARI SI REFACERE RAPIDA! AI AVUT O NASTERE BINEMERITATA! BINE-AI VENIT ERICA STEFANIA, SA CRESTI MARE SI SANATOASA!

GABRIELA cu
Mult asteptata 40s2z (biologic)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Off, nu imi vine sa cred prince trece saraca Gini!!Suntem alaturi de tine!

Felicitari Ankalaura!!Refacere usoara, sa va traiasca fetita, sa fiti sanatoase si sa va aduca in viata numai bucurii si tot ce va doriti voi!Pot spune, din cate am citit pana acum la noi la odisee, ca esti prima in topul nasterilor!Ai avut o nastere suuuper rapida!sI DIN CATE AM INTELES SI SUUPER USOAARA!!Ma bucur pt tine!!

Acum urmeaza Mada, Caprioara si Camy!!Am eu un feeling!!!

Mai Capri, tu de cate ori ai repetat analiza asta de streptococ??
Oare mie daca nu mi+a iesit prima oara, imi va mai da doctorul sa o repet?

Revin, sa vad ce informatii mai aveti referitor la Gini si la micuta ei!Sa dea Dumnezeu sa decurga totul bine bine si atat fetita cat si mamica ei sa treaca cu bine de aceasta situatie!

Va puup pe toate!!!Si aveti grija de voi!!

Eu sunt bine, nu am nimic nou de povesttit referitor la mine si la bebeleina!!!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Estrella, zici ca dupa Mada urmez eu ? Pai vrei sa stric ordinea, mei ? Din punctul meu de vedere e ok de maine incolo (maine fac 39 de saptamani), dar DPN-ul meu "oficial" e pe 8-9 iulie, si maine suntem abia in 2 iulie . E drept ca ma duc sa-mi recolteze din col si poate daca ma zgandare pe acolo sa se iste ceva .
Cu streptococul B, eu lunea trecuta am terminat a doua tura de tratament (ca am mai facut una, am repetat, eram bine si apoi la 36s iar a iesit prezent ). Si mi-a zis sa repet maine ca vineri sa avem rezultatele si sa stim pe ce picior dansam la nastere, care chipurile ar fi saptamana viitoare.

Fetele, multumim de urarile de sanatate pentru Matei. Vaz ca inca doarme. Il mai las, ca imi e mila sa il trezesc. Sper sa se simta bine si sa-mi si manance bine cand face ochi. El e bleg doar cand e bolnavior, altfel e argint viu. Si de cand e in vacanta n-a vrut sa doarma la pranz neam, dar acu se vede treaba ca recupereaza...

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca 38+

AMR 8 zile

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

poze burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

si bineinteles sa nu cumva sa raman in urma cu noutatile,iaca te3xtul pentru ANKA:

ANKALAURA a ras
cand de-ntepaturi m-am plans.
Ca-i intrarea, ba iesirea...
Uite, ma pierdui cu firea!

Si la banca iar a fost,
banii a crezut c-a scos.
Ce emotii i-au dat , nene!!!
(functioneru'avea o leneeee!!!)

Cu mama s-a mai certat
ca dormea cu-ELIZA-n pat.
Si la mare-au vrut s-o ia
dar nu a ramas asa!

Cic-acum mai nou s-a tuns
(fetele s-au pus pe plans).
Dar iata ca a nascut!!!
si s-a pus pe refacut.
ERIKA e o dulcica,
cea mai cuminte bebica!
ELIZA e incantata
c-are-o sora minunata!

Ruxandra 31+ si Andrei Tudor

Mergi la inceput

am revenit si eu de la masa.......... am reusit sa mananc si arsurile inca nu si-au facut aparitia....sper sa nu revina macar azi...........
daca nu m-ar mai durea coastele, spatele si plamanii totul ar fi perfect....

AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pagurschimag spune:

Ma rog pt Gini sa fie bine bebelina...Doamne ajuta-le!!!!

FELICITARI ANKA!!!! sa ai o bebelina cuminte si mancacioasa...iar tie refacere cat mai rapida si cat mai mult laptic!!!

Magda mami de Fabian Stefan(17.11.2003)asteptand35+ Patrick Ioan
pozele mele

Mergi la inceput