Mada felicitarii pentru canapele!!!!!!!!!!!!!
sa nu ma , dar am modificat eu listuta...........m-am gandit ca poate daca vede fata ca te mai eliberam de "treaba" se hotaraste sa vina mai repede...........
sper ca am modificat-o bine...........
Roxana34+ de
Bianca Maria
AMR 6 SAPTAMANI
Dragi mamicute am venit si eu pe fuga sa felicit prospetele mamici, sa le urez multa sanatate, refacere rapida si-o viata minunata. Si bineinteles pupam toate mamicutele si viitoarele mamicute...fara exceptie!
Ne desparte si pe noi o sg zi de clipa cand o sa-l tinem in brate pe bebe Luca, am niste emotii de nedescris. Ma doare sufletul ca plec la spital si voi fi departe de Robert si in acelasi timp ard de nerabdare sa-l tin in brate pe Luca. Am o stare oarecum amestecata, imi vine sa si plang sa si rad. Prefer sa nu ma cufund acum in scris ca ma apuca plansul iar si ma vede mama...si sincer nu as vrea ca si asa si ea cred ca are mari emotii desi nu le arata Fiecare cred ca plangem pe partea ei
Promit sa va dau si eu de stire cumva de venirea pe lume a lui Luca, am sa-i scriu sms Monicai (mobriq) si o rog pe ea sa va anunte.
Va pupam pe toate si uram nastere usoara mamicutelor care nasc cat vom lipsi noi. Copilasi sanatosi si mancaciosi.
Abia astept sa fiu iar acasa cu beietii mei iubiti!
Monica 37+ si
Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii
Craciun si Rev
Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie
Sunt mamica de muguras David si vreau sa va urez mamicilor de pepenasi si viitori pepenasi sa aveti bebei sanatosi, mancaciosi si cumintei.
Va pup pe fiecare in parte, iar David va ofera cate o
Va asteptam curand la clubul scutecelor.
Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008