Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (100)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

lcazangiu mortal BB!
vad ca toti pepenasii sunt superbi!

sa muti daca poti pozele in albumul cu pepenasi

32s+! a inceput numaratoarea inversa
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

BON DIMINEEEE!!!
m-am trezi ti su eu, dar cu o leneeeeeeeeee!!1
bineinteles ca vecinul nu ma scuteste nici astazi de muzica lui tampita. imi rasuna basul in urechi de nua'!vibreaza podeaua, patul, chiar si balustrada de la balcon. ce naiba sa mai fac? am tot batut eu in podele datile trecute, dar nu se prinde dobitocu'!
si la usa lui nu m-as mai duce. ca nu vreau sa creada lujmea ca suntem scandalagiii blocului! avem obiceiul sa ne spunem pasul si cred ca am avut "discutii" cu toata lumea. Bine, eu cred ca nici nu isi da seama cum se aude la noi (el sta dedesubt). ca practic muzica nu se aude, numai zgomotul ala de fond. si daca prinzi vreo repriza de house...nu-ti mai trebuie nik toata ziua.
DIApe elevi nu poti fi asa de suparata. ca macar ei sunt fara minte si nu trebuie sa pui lasuflet. adik imi trece repede. eu cu adultii astia am o problema. unii sunt atat de ipocriti, de avizi dupa bani si de tampiti ca te miri cum nu ii inghite pamantul odata! si io!
CARMENELAce tot vb tu de strofutza care nu e la inaltime, soro? da ce crezi? ca eu sunt ca la PCR? Imi imaginez vreo oda cu ofrande?. Simpla idee impresioneaza. (cel putin eu pe asta mizez!)asa ca...don't worry, Va fi de apreciat fiecxare cuvintzel de acolo!
Si eu vreau sa multumesc mamicilor de mai-iunie!Va urez rabdare si munca usoara cu bebeii vostri si cat mai putine probleme. asteptati-ne ca venim acusica peste voi! (ma rog..asta cu "acusica"e relativa la mine ca pana in august la sfarsit....)
MADA pai n-am . ca daca aveam, stiam cum sa pun linku'. ma gandeam ca poate vii cu o idee. se poate deschide subiect nou pe tema asta?
ANKALAURA VINE POEZICAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!

Ruxandra 31+ si Andrei Tudor

Mergi la inceput

cristina ai aparut, pai hai grabiti-va, asteptam poze sa vedem unde se va instala BB

surpriza MARIA ANDREEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Tecky-multumesc Am rezolvat la medicul de familie.

Mai fetelor, va dati seama ca a inceput oficial sezonul de pepenasi?
Reallaura, Cleo, Ina, Dolores- sunteti niste dragutze! Multumim mult de urari, poezii si de predarea stafetei.

Anka-

Mada- eu cred ca Amira e curioasa de semnaturile tale zilnice Eu bag totusi o agitata, poate-poate

Gabriela- tu cum esti?

Camy- ai venit de la doctor? Ce a zis?

Cristina- multumesc Da, e balansoarul pe care l-a folosit strabunica mea (il consider cea mai valoroasa mostenire de familie) si dintotdeauna am zis ca eu vreau sa imi hranesc copilul leganandu-l pe acel balansoar.

Gini- ai reusit sa te programezi la inca un doctor?

AnnaBaby- hai ca mai e un pic

Pupicei tuturor si asteptam vesti bune

Ralu
37+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Gabriela nici la tine nici un semn ca ai naste azi,maine?
Mada imi dau seama cat de nerabdatoare esti tu sa se nasca Amira daca ai depasit termenul,eu mai am 3 zile pana la termen si simt ca ma lasa nervii.
Dma te asteptam cu vesti bune de la eco.
Camy esti bine?Ca vad ca azi nu ai dat nici un semn.
Eu plec un pic prin oras ca nu am stare deloc in casa.
Pt. Ankalaura eu bag galeria:

Tecky 39 sapt Raluca Ana
AMR 3 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Mada, bine ca ne-ai anuntat!!!Cine stie poate ca plimbarea o determina pe Amira sa soseasca...
Gini, ai reusit sa iti faci si alta programare la eco??? Te asteptam cu vesti bune...
Dma, aici sunt...prinsa cu treburile...

Cristina 33+ ,cu Mihai Daniel

AMR 48 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

camy te asteptam cu vesti!

surpriza MARIA ANDREEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

ANNABABY emotii???mai e putin pana pe 11. pe mine ieri m-a pocnit asa o treaba. ca in doua luni nasc. e prima data cand realizez ca mi se intampla cu adevarat! si m-au luat asa niste furnicaturi! cum va aud pe toate pe aici cu dopuri , cezariana...ma ia cu frig! am impresia ca sunt asa de...nepregatita.....
si cum mamicile intra din ce in ce mai rar pe aici, ma gandesc cu groaza ca eu chiar ca raman singura pana nasc! ce ma faaaac?????
da' vad ca pe 11 iulie v-ati programat o multime. iar ma puneti la incercare?????

Ruxandra 31+ si Andrei Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Cristina sa amenajati saptamana asta camera lui Mihai ca sa apuc sa o vad si eu ca mi-e ca nasc si nu o vad.
Diarux stai linistita ca nu ramai singurica pe forum,cum sa abandonam noi poeta noastra?Eu voi intra zilnic si dupa ce nasc pt ca o voi avea pe mama care ma va ajuta cu fetita.Asa ca de mine nu scapi.
Am plecat,v-am pupat!

Tecky 39 sapt Raluca Ana
AMR 3 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Multumesc mamicilor de mai iunie, mi-au dat lacrimile citind mesajele lor.
Anka nastere usoara
Biri felicitari mamico, refacere cat mai rapida.
Mada draga de tine ce linistita sta Amira in burtica, se lasa asteptata
Camy sper ca esti bine, sa mai stea micutul tau putin in burtica, sa poti sa iti termini si tu treaba.

36+ Miruna AMR 3+
poze
bebele meu
vio

Mergi la inceput