Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (100)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Originally posted by dma2007

cristina ai aparut, pai hai grabiti-va, asteptam poze sa vedem unde se va instala BB

32s+! a inceput numaratoarea inversa
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

...trebuie dusa munca de lamurire cu al meu husband....

Cristina 33+ ,cu Mihai Daniel

AMR 48 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

asta era problema deci!pai poate , , sau ...trebuie sa functioneze ceva

eu l-am convins sambata sa mai reorganizam cei 32 m2 pe care ii avem ca sa-i facem ceva loc si minunii pana ne mutam

32s+! a inceput numaratoarea inversa
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Ralu eu sunt intr-o mare dilema, ca nu vreau deoc sa ma internez dinainte, dar cred ca daca pana maine nu se intampla nimic sun si vad daca au camere libere si o sa merg sa ma internez.

azi-noapte am avut si eu niste contractii care nu ma lasau sa dorm, la intervale de 15-20 de min dar dimineata nu le mai simteam asa, au mai fost vreo 2 si cam atat. eu tot sper sa se apropie si la mine momentul, inca mai elimin din dop.

multumesc fetelor de intrebari

GABRIELA cu
Mult asteptata 40s2z (biologic)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Neatza burtici!!!

Eu ma simt ca la inceputul sarcinii, adik nu pot dormi de la durerea de sinusuri si nas infundat...

ANKA NASTERE USOARA!!!!

CAMY tu? ce faci pe unde esti? e ok bebe?
MULTUMIM mamicilor de mugurasi si mladite , foarte frumos din partea lor, m-au emotionat...

AZI E ZI MARE!!!! Ma apuc de curatenie in dormitor, spal peretii, perdeaua..etc, sa pregatim locul pt patut..(vine mama, nu eu, logic ca nu ma pot misca), si in cateva zile cred eu ca pe joi aduc si patutul, yupiiiii..daca totul merge cf planului, sapt viitoare termin si cumparaturile si voi sta linistita in asteptarea printesei!!!!

MADA plimbare benefica, eu as vrea sa nasti sa te simti mai usoara dar pe alta parte imi place caesti aici cu noi, tot timpul pregatita cu un sfat cu o vb buna...PUPICI

VIO tu ce faci? cum e cu dantura? PUP sa treaca!!!

Ma duc la piata si ma intorc sa aflu vesti proaspete!!!

35 si CLARA ANDREEA

MAI SUNT 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Bunadimineata! Cine imi face si mie cinste cu o cafeluta, ca io nu mai am pic de cafea in casa si cand sa cobor jos sa iau ...surpriza, nu merge liftul si nu stau decat la etajul 9
Noi suntem bine, am scapat de infectie,nici n-am mai facut febra nici nu mai e umflat, ma mai doare putin, inca mai sunt ametita...dar bine ca am scapat!In schimb ma chinuie rau bebelusa mea care face niste manevre prin burtica de abia mai pot sta locului. Maine mergem la echo, abia astept, am niste emotii!
Multumim mamicilor de mai-iunie pentru predarea stafetei, emotionant, si poezioarele foarte frumoase.
MADA, ambitioasa Amira, are personalitate nu gluma, se naste cand vrea ea nu cand vreti voi.
RALU, am vazut camera bebelinei, foarte frumos, mi-a placut tare mult, sa o stapineasca sanatoasa; si rochitele foarte frumoase
Am vazut si pozele cu bebelusi, doamne sunt asa de dragalasi, abia astept sa-mi tin si eu fetita in brate!
ANKA , eu zic sa scoatem de la naftalina, ca sigur azi e ziua cea mare.
CAMY, tu ce faci, vrei sa strici randul la nasteri, lasa sa mai stea bebe in burtica putin, sa terminati si voi cu zugraveala.
DIARUX , nu ramai singura, stai fara grija, nu te lasam, mai suntem si noi pe-aici, la fel de panicate ca tine!
CRISTINA, deci si la tine e santier saptamana astaabia astept sa vad camera lui Mihaita!
Si o intrebare , ca tot veni vorba de santier: vreau sa fac si eu niste floricele si fluturasi pe pereti, dar io mi-s afoana rau la desen. Are cineva idee unde as putea gasi niste sabloane gata facute?

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita32+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei
AMR 9 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

acum am reusit si eu sa mai vad poze noi, frumoase toate!
Ralu foarte faina camera bebelinei.

ma duc si eu sa ma mai apuc de treaba prin casa, sa nu irosesc asa ziua.

GABRIELA cu
Mult asteptata 40s2z (biologic)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Wow , DANA, vad ca ne-a apucat pe toate curatenia saptamana asta, fetele de iulie s-au apucat de nascut iar noi ...de zugravitNeaparat sa pui poze cand termini, eu sunt topita dupa camerele de bebelusi, si imi este foarte ciuda ca noi neavand decat doua camere trebuie sa impartim dormitorul cu bebe, dar asta e...

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita32+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei
AMR 9 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Salutare din nou fetelor

anka tocmai voiam sa-ti spun sa te mai gandesti cu tunsul baieteste dar ... vad ca fie-ta a reactionat mai repede ca mine . Eu cred ca din cauza asta e: ca ai amenintat ca-ti tai parul inainte sa te vada si ea si sa-si dea acordul. Pana la urma esti mama ei si nu esti de capul tau asa cum crezi .

AnnaBaby si eu cu sotul meu suntem la fel: am declarat clar ca oricat ne-am uita la burtzoiul asta care ocupa juma de casa ... faza cu parinti / cupil / etc o sa o credem cand o vedem . Pana atunci sunt povesti nene.

dma2007 io in we, dupa ce venisem rupta din oras, de la cumparaturi (ultima suta: bibe, pompa, sterilizator etc etc) ma gandeam terminata daca si eu 'oi fi fost asteptata cu atata tam tam ... emotie, nerabdare. Bine, clar nu s-au cheltuit atatia bani si nu s-au cumparat atatea tembeliciuni ca nici nu existau.

diarux eu m-as duce totusi la vecin, l-as chema putin pe la mine si i-as explica ca sunt in ultimele luni de sarcina (daca mai e nevoie) si e chiar o perioada cand mi-e greu sa duc stres suplimentar. Ce-o sa faci cand vei fi cu bbmic si asta asculta house la maxim???? Imi pare rau da' tre' sa inghita ideea ca libertatea lui tb sa se intinda pana acolo unde nu o sufoca pe a altuia.

37S cu bb Vlad

http://bd.lilypie.com/STIcp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

buna!
lui David i-a cazut deja buricul,azi....sa-l dau cu ceva acolo?cu betadina si baneocin pudra in continuare?rog mamicile care au trecut prin asta sa ma ajute.........va rog!

rontzy,mamica lui David Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

VIO pai si la mine la fel, si noi impartim dormitorul cu printesa dar va avea coltisorul ei, cm inghesuit ce-i drept!!!

AM O INTREBARE PT mamicile cu experienta...imi tb sau nu SUZETA, sa o cumpar dupa acum sau sa mai astep dupa ce vine bebelina?

35 si CLARA ANDREEA

MAI SUNT 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput