Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (100)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Annababy tu o sa nasti tot prin cezariana pe 11 iulie ?? Si eu la fel.
Sa stii ca la curatenei eu nu mia pot face decat impreuna cu sotul si sterg praful, frec baia in niste pozitii de mori de ras ca ma incurca burta,si mai bag smotru prin bucatarie, cu aspiratorul si cu mopul nu mia pot da .
Pe mine ma ajuta mama la gatit ieri a fost pe la mine si a fost mai bine, azi nu ma mai viziteaza nimeni sunt singura pana vine sotul acasa........ si nu imi place .......noroc ca va mai fca vouia capul mare

38+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Dara d da o sa fac ceza pe 11, o sa fim colege de suferinta! Dar si cand o sa ne tinem bebeii in brate, iti poti imagina? Eu inca parca tot nu constientizez, chiar vorbeam cu sotul zilele trecute si l-am intrebat daca isi da seama ca peste cateva zile vom fi parinti, vom avea un bb mic, si el imi zice ca inca nu se poate imagina in ipostaza asta, pe princicpiul ca "nu cred pana nu vad"

Anna 37+ cu Ioana Maria
AMR 10 ZILE
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Caprioara da mai ea a vrut sa fie ca si sora ei la odisee de iulie-august neaparat.
Tecky ms mult pe mesajul f frumos.
Roxana si eu patesc la fel cu durerile cand merg la baie, eu cred ca e de la cum apasa bebe pe vezica si de aia. Cum mai esti cu arsurile? Eu bagam rennie, lapte rece si ighnetata da na is remedii asa de moment ca de trecut oricum nu trec. Suna incurajator nu?
Cu faptul ca nu mai poti stai linistita ca toate avem asa momente sa ma vezi pe mine cateodata cum imi terorizez barbatul cu bocete da el e obisnuit deja de sarcina trecuta.
Oana eu chef de nascut am da fata mea nu prea vrea sa vina asa cand o asteapta lumea, cum zice si semnatura...
Ralu aaa nu stati dupa Amira ca ajungem in luna august in stilul asta.
Gabi ms mult apreciez ca nu ma lasati singurica.
Ileanna da ms, ma tin cu dintii. Sper si eu sa vina bebe, noi o asteptam cu draga inima, dar cum ai zis si tu ma apuca momente din alea cand abia astept sa redevin "om normal".
Dma stiu ziceam ca tocmai asa cand povestesti suna funny ca si mie imi suna funny cand citesc da cand suntem la doi metri una de alta nu mai e funny deloc mai ales ca starea mea psihica e cam subreda acuma, neuronii tot in concediu sunt de cand cu sarcina cu Ari m-au fraierit ca vin inapoi ca bla bla si nu s-au tinut de cuvant. Da odata si odata tot ii prind la cotitura.
Diarux pai daca ai o pagina de blog sau ceva sa punem link-ul cu toate poeziile.
Anka la kg si eu is tot pe acolo.
Dana nu ii mai baga in seama ca vb sa se afle in treaba.
Gabi si mie mi-au tot zis moasele astea ca nasc pana la urm programare si uite-ma tot doi in unu.
Dia ms pai i-am luat cum a zis Bpoti niste flori tort felicitare si gata. Bineinteles ca a inceput cu vaii nu trebuia sa ch bani cu mine si etc pe o voce din aia de matza trasa de coada si etc.
Narcisa ms vezi sa nu ragusesti ca Amira e cam lenesa nu se grabeste deloc.
Ralu ms. Sfatul cel mai util legat de somn cu un bebe mic cand doarme bebe ziua dormi si tu lasi tot asa cum e ca nu se supara nimeni si dormi, cat de repede ca nu se stie cand mai ai ocazia.
Anna, Dara nu va faceti griji eu la prima sarcina exact asa eram abia ma miscam si nu puteam face mai nimic acuma sarcina asta am fost f elastica si flexibila mai greu cand tre sa ma spal la dush si sa ma dau cu crema da la frecat merge struna.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
5 Days Overdue...baby likes playing mind games...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Multumim mamici de mai-iunie! sa va bucurtai de bb vostri, sa creasca mari si sanatosi! foarte emotionanta predarea stafetei, multumim si de poezioare.

Anka nastere usoara!

Edit: Mada si ptr tine eu cred ca Amira vine in seara asat cel tarziu, la fel ca Ari

GABRIELA cu
Mult asteptata 40s2z (biologic)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Mada culmea este ca eu n-am nici o problema la dus sau la cremuit. Ma descurc. Dar restul... Ah, imi e extrem de greu sa ma epilez, mai mult pe bajbaite, si dureaza cel putin o jumatate de ora...Ca oricum folosesc numai lama, n-am suportat nici macar gandul de a ma epila cu ceara inghinal inca de la inceputul sarcinii, in restul corpului n-am probleme, folosesc epilatorul, dar inghinal...

Anna 37+ cu Ioana Maria
AMR 10 ZILE
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

MULTUMIM MAMICI DE MAI IUNIE PENTRU PREDAREA STAFETEI.

38+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

neata fetele!

hai anka

hai spune-i ralucai sa se grabeasca sa faceti voi legea acolo la elias!

multumim mamicilor de maiiunie pt stafeta

hai mada, gabriela
na ca tot pepenasi de iulie august ies BB vostrii

gini ce faci?te asteptam cu vesti BUNE! sa fie bine!

cristina???????????unde esti?????

eu plec sa calc si sa ma pregatesc pt ca azi am programare la eco! ma duc sa-mi vad printesa!

32s+! a inceput numaratoarea inversa
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

asta cu dormitul la mine e deja veche!
mai nou adorm numai la 3

dar mai e putin, vorbeam aseara cu sotu si ne gandeam oare BB stie cat de mult o asteptam? si cat de innebuniti suntem sa fie bine si s-o tinem in brate?

32s+! a inceput numaratoarea inversa
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

fetelor sa stiti ca eu plec in oras ca m-a sunat flo si nu muncesc nici azi au fost ceva pb la servici asa ca sa stiti ca nu nasc sau ceva sunt in oras, mergem sa ne mai uitam la niste canapele.
Daca e ceva am mai multe nr de telefon la mine deci va dau eu mesaj sau un telefon.
Pupici si fiti cuminti nu va apucati sa nasteti toate si sa ma lasati sg de tot.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
5 Days Overdue...baby likes playing mind games...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!!

Ce de-a vesti in dimineata asta!!!

Multumim mamicilor de mai-iunie si le dorim bafta si succes in meseria de mamica!!!

Anka, pai ce faci ??? NAsti inaintea Madalinei si a Gabrielei??
NASTERE USOARA SI BEBELINA ERIKA SA FIE SANATOASA , CUMINTE SI PAACIOASA!!!!

Tecky, nimic?? Parca ziceai ca vrei sa fii colega cu Anka, hai ca acum e momentul...

Ralu, am vazut si eu pozele cu camera Mirunei!!! Foarte frumoasa!!! Ce m-au amuzat figurinele de pe pereti..si mi se pare mie sau e si-un balansoar in camera???

Anna, pe 11 iulie esti programata la cezariana?? Ce repede trece timpul!!! Eu abia acum 5 min am realizat ca azi e 1 iulie...

Sper ca saptamana asta sa reusim si noi sa amenajam camera lui bebe...avem totul cumparat trebuie numai sa montam...

Cristina 33+ ,cu Mihai Daniel

AMR 48 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput