Strumfi de un an (iul-aug 2007) (86)
Raspunsuri - Pagina 7
paticut spune:
nma sa stii ca am pus cateva poze noi. deja mergem in picioare de aproape 2 saptamani si suntem mandrii tare de robotel. o sa mai adaug cateva cand o sa mai am timp. deocamdata se vad cateva noi la semnatura.
multumesc ca ne-ai vizionat. toate cele bune tututor
paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru
mamii spune:
neatza..
luna si eu am intrebat de irinusha dar nu mi.a raspuns nimeni!DAr am vazut ca s.a mutat la cireshici..nushu de ce.Multa sanatate !
nikole tu esti suuper frumoasa mai fata draga!Ai nishte okiiiiiii pe care ma bucur ca ii are si albastrel sunteti o familie foarte frumoasa!
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 9-12 luni
povestea nasterii lui bebitz
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=615a863745f24348351e30" target="_blank"> Mami+Tati=Bebe
X-ray spune:
la multi ani ingrid!sa fi sanatoasa,fericita ,toate dorintele sa se implineasca si sa ai parte de mult noroc in viatza!cristina sa va traiasca si sa va bucurati 1000 de ani de ea.
milena uite asa cu forumul bem si noi o cafea impreuna....
nikole ai o bomboana de baietel,sunteti asa frumosi toti 3!ma bucur ca am mai vazut poze cu voi ,imi era dor.
l-am admirat si pe miron care s-a facut baiat mare nu gluma!
anto multa sanatate si programeaza-te la un consult,asa si pentru linistea ta.
luna cum sunteti azi?
noi in schimb...nici nu stiu cu ce sa ma vait.ii ies toti 4 molarii,la unul se vede coltul ceilalti sunt inflamati la maxim si rosii...nu mananca aproape nimic solid.ma bucurasem de lapte praf(nico eu humana 3 cu gust de mar i-am dat),asa i-a placut,dar a inceput sa aiba scaune moi.ieri le-am dat pe seama dintilor dar azi deja sunt cu mucus asa ca la revedere lapte praf...voi incerca cu Ha.as tine-o eu numai cu tzatzele daca as mai avea cat trebuie...mama masii de treaba...
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
Simo78 spune:
Anto muuulta sanatate!
Luna sunteti ok?
Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei
valen spune:
La multi ani pt. Ingrid si pt. copilasii care s-au serbat zilele trecute.Simo, La multi ani !!(cu intraziere)Nikole, v-am admirat, sunteti ff frumosi. Eu am inceput sa-i mai dau mancare cu sare lui Ines. Daca fac supa doar pt. ea nu pun dar se intampla sa-i mai dau si ei din supa noastra care de regula este sarata.Oana, ma bucur sa vad ca esti bine acum si, nu-ti fa griji, ca te vei descurca si fara sot. Sotul meu, prin natura meseriei este plecat mai tot timpul de acasa, 2-3 zile sau 1-2 saptamani; cand a trebuit sa plece prima data am crezut ca n-o sa ma descurc singura cu 2 copii mici, casa, cumparaturi, facturi etc. si asa de teama mi-a fost, ca m-au apucat toate durerile posibile si imposibile, plus ca mi s-a pus un junghi in spate in timp ce-i dadeam lui Ines sa manance si nu m-am mai putut misca vreo cateva minute.(ca sa nu mai pomenesc de faptul ca mi se parea ca toti negrii vor sa ma atace sau sa ne sparga casa...sa mori de ras si alta nu). Acum m-am obisnuit si nu mi se mai pare greu,cand este acasa am impresia ca lenevesc prea mult,pt. ca are cine sa schimbe un pampers sau sa pregateasca o supa fetelor. Parca nu atunci cand sunt singura mi-e greu ci inainte, cand ma gandesc cum va fi, sau dupa aia, cand ma intreb cum am reusit sa fac fata. dar chiar nu e greu daca stii sa te organizezi.Anto, Luna, sanatate multa!!!
Anya20 spune:
la multi ani pentru ingrid mica si frumoasa! cristina, sa va bucurati de papusica si sa fie sanatoasa!
anto, multa sanatate!
nikole, ai un copil foarte reusit, frumos foc. iar tu...nici nu mai zic...esti superba. vorba danei...la asa mamici, asa copii!
luna, ce face lissy?
alinutza, imi pare rau ca aveti peripetii cu dintii....si acum cu scaunele moi. mie laptele mi-a scazut treptat, pentru ca am vrut s-o intarc. si cred ca am reusit! ii mai dau putin seara, mai mult de dragul meu, decat pentru nevoile ei. bea din canita milumil junior, cate 120 ml. uneori nici atat. si noi am avut un episod cu scaune moi, chiar acum de ziua ei si dupa cateva zile de regim a fost ok.
acum ar trebui sa fiu libera si fericita ca am scapat usor de problemele intarcarii (cu anya a fost mult mai greu!), dar ma simt ca o tradatoare...ei, o sa trec si peste asta, ca odata si odata trebuia sa vina momentul.
comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!
Timi07 spune:
Anto&Luna sper ca va simtiti mai bine, multa sanatate va doresc.
Luna si io votez pt Lissy!
La multi anisori Matei, Doru, Ingrid!!! Sa cresteti mari, frumosi,voiosi, sanatosi!
La multi ani Simo
Felicitari pt aniversare Anya si 100 de ani fericiti alaturi de comorile voastre. Noi pe 11 ne sarbatorim 5 ani de cand ne mancam zilele unul altuia in mod oficial, va fi BBQ-ul companiei atunci asa ca imi ramane ddator sotul cu o iesire.
Nikole sunteti super-frumosi toti 3!
jaj istenem! ce dulce-i Eli si ce prima aniversare superba a avut...felicitari parintilor.
Complimente Mily! Sunteti frumosi foc si tu si Mihnea.
Mihnea si Eli sunt un cuplu minunat!
Aici gasiti tone de poze cu noi si
Sophie sunt din Romania, Franta, Irlanda da-s cam aiurea puse ca suntem ocupati de nu mai avem timp de nimic.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Timi07 spune:
Eu nu-i pun sare in mancare la Soph dar uneori mai gusta de la mine ca-i pofticiasa rau de tot.
Anya20 spune:
timi, am vazut pozele...foarte reusite...sophie frumoasa foc, tinute care mai de care (rochite, palarii...o nebunie). iar tu arati excelent.
Timi07 spune:
Anya multumim pt complimente.
O parasc pe Soph ca ziua e ocupat si nu prea vrea taztzai ca-i ocupata, desi io ma duc zilnic la ea la cresa iar noaptea ma trezeste de 4-5 ori de mi-s tot chiauna. Si cand ma gandesc ca acum cateva luni dormea de la 7,30 la 7,30...ooooof cred ca ma termina. Si ce ma calca pe nervi mai tare e ca n-are motive pt care sa ma tortureze in halul asta.
A-ti incercat sa faceti supa de dovleac cu mere?
1,5kg dovleac
1 baston de telina dar merge si cu radacina (o felie dupa gustul familiei)
o ceapa rosie nu f mare
10 frunze de salvie (sau dupa preferinta, se poate si renunta la ele)
2 mere decojite
ulei/unt
un morcov mediu
apa cat sa cuprinda totul
In reteteta originala se caleste un pic ceapa si morcovul dar eu le pun pe toate la fiert: uleiul, telina, dovleacul, morcovul, ceapa (taiate), le las a fiarba cam 15-20 de min dupa care adaug un mar taiat cuburi si frunzele de salvie. Cand sunt toate fierte le paserez si adaug al 2-lea mar ras si le mai las pe foc cam 5-10 minute. La final pun de-o parte portia lui Soph iar pt noi adaug putina sare si piper.
Noi o preferam simpla iar Sophie cu crutoane de paine.
E una din supele noastre favourite.