Strumfi de un an (iul-aug 2007) (86)
Raspunsuri - Pagina 6
andicu spune:
Neata si de la noi!
La multi ani cu intarziere pt Doru Andrei de Mioara!!! Sa fii sanatos si speram sa mai dea si mami un semn de viata pe la noi!
Anya, felicitari pt aniversare! sa fiti fericiti si sa va serbati nunta de diamant!
La multi ani, Ingrid!!! sa ramai la fel de frumoasa, cuminte si dulce si bineinteles, sa fii sanatoasa si fericita!!!
Luna, insanatosire grabnica tie si copiilor!
Anto, multa sanatate!
Eu sunt tare trista! ieri a murit catelul lui frate-miu! avea 5 ani , o fetita, Ciobanesc Caucazian! asa, dintr-odata! i s-a facut rau, a vomat, au tinut-o 4 ore in perfuzii la clinica si i-au dat-o acasa, ca cica e ok si dimineata a gasit-o frate-miu... ditamai catelul de 70 kg, asa, brusc! cica a facut congestie cerebrala de la caldura! cum naiba??!! ca nu sta in soare, si nici nu e prima vara caniculara!!! ma doare sufletul cand ma gandesc la ea! eram tare atasati de ea!
scuze daca v-am intristat, da simteam nevoia sa ma plang cuiva, ca fata de ai mei nu pot, ca sunt toti suparati!
Gata, mi-am varsat si eu oful! acum gata !!!
Andreea de Filip Gabriel (27.06.2008)
Birthday Boy
nikole spune:
Ia sa vad ce facusi...www.onetruemedia.com/my_shared?z=2cfbb99e9546e611e2a484&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Albastrel Splendorel
merg sa citesc din urma...
ioanaiub spune:
La mult ani, Ingrid !!! sa cresti mare, frumoasa, sanatoasa si cuminte, sa fii o bucurie pentru parinti!
nikole, frumos montajul cu Albastrel Splendorel
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
nma spune:
La multi ani Ingrid!
Nikole superb! Suteti o familie foarte frumoasa.
Anto multa sanatate si fuguta la doctor.
Luna multa sanatate tie si printesei tale.
Elena nici Andra nu vrea sa bea apa din canuta cu cioc. Bea foarte bine din pahar. Vreau si eu reteta din pipote (nu stiu ce sas mai gatesc).
Alina.a ma bucur ca in sfarsit Eli accepta si formula. Acum si Andra a ajuns sa bea cam 600 ml de laptic pe zi. Tu ce marca folosesti? Eu am trecut la Nan 3 dar din pacate la noi in oras gasesc cam greu.
Nico, mami de Andra si Alex
xerxe2005 spune:
Cum am facut eu pipotele: am fiert o punga de pipote si inimi de pui, am pus 2 morcovi mari dati prin razatoarea mare, 3 cartofi taiati cuburi, doua cepe taiate, 1 rosie taiata, 3 linguri de ulei si le-am lasat sa fiarba toate pana s-au inmuiat legumele si pipotele erau si ele moi. Am pus ceva sare si gata, asta a fost. Nu am legat-o cu faian, dar nici foarte zemoasa nu era mancarea.
Pentru Razvan am taiat fin niste pipote, am pus legume si sos, am pasat cu lingurita, am pus ceva miez de paine si a iesit o papica mai grosuta. A servit cu lingurita si cam la 4-5 guri cerea o gurita de apa.
I-a placut mult, pentru ca nu am alergat cu lingurita dupa el, cum faceam de obicei. Sau poate era el mai flamand ca de obicei, nu stiu.
Oare ciuperci avem voie sa le dam? Cam am niste ciuperci Champignon si vreau sa fac cu smanatana.
http://good-times.webshots.com/album/563789222OBlizr
ioanaiub spune:
xerxe2005 eu cred ca va trebui sa astepti cu ciupercile pana pe la 3 ani pentru ca sunt cam grele la stomac si eu am citit ca nu se recomanda copiilor asa mici
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
paticut spune:
La multi ani, Ingrid!!! esti o frumoasa, sa fii cuminte, sa fii sanatoasa si fericita!!! si sa le aduci numai bucurie parintilor tai.
Sa-ti traiasca fetita Cristina si sa te bucuri de ea.
paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/sets/72157602376880550/" target="_blank">Miron Petru
ddanagh spune:
La multi ani dragutza Ingrid! Iti uram sanatate multa si fericire cat cuprinde.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
ddanagh spune:
I-am admirat si eu inca o data pe Dodo si pe a lui mamica (subscriu si eu la majoritate - ai slabit muuuult de la ultimele poze ), pe Mihnea si, bineinteles, si pe a lui mamica si, nu in ultimul rand, pe Albastrel cu a lui mamica.
Pai, ma gandeam eu, la asa mamici cum Dumnezeu sa nu iasa copii frumosi.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
nma spune:
Elena multumesc de reteta. O sa o incarc maine.
ioana nu stiam ca ciupercile se dau dupa 3 ani dar am retinut. Mie imi plac foarte mult dar Alex le alege din mancare.
Paticut ar fi bine sa mai pui poze cu baiatul voinic si dulce in album.
Nico, mami de Andra si Alex