Strumfi de un an (iul-aug 2007) (86)
Raspunsuri - Pagina 13
ddanagh spune:
Andicule superb. Totul. Filip, voi, catelul, tortul, decorul...
Sa traiti fericiti pana la adanci batraneti.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
ghinetz spune:
Andicu, sunt total de acord cu Dana. Su-perb!!!Su-perbi!!!
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
andicu spune:
Neata!
Multumim mult de complimente!
Are mama intr-adevar, un mariner de nota 10! zise cioara..
Nikole, cred ca mai toate avem asemenea perioade de frustrare, oboseala, etc. Important e ca nu rabufnesti in fata copilului. Si noi avem probleme cu mancarea de ceva timp incoace. Nu zic cata mancare arunc! si fiecare masa incepe cu "nu,nu,nu". Trebuie sa-l pacalesc, sa-i distrag atentia cu ceva, ca sa ia prima, adoua lingurita, apoi , cand ii da de gust incepe sa manance. Dar pana acolo, facem varza bucataria si ma trec toate transpiratiile.
Am vazut poze cu Ingrid, frumusetea Cristinei! e dulce foc! si ce cuminte pozeaza ! ce idee super ai avut sa-i faci poze mereu la studio! asa o sa ai amintiri de exceptie toata viata!
Alina, goldenii sunt cei mai buni catei pt copii! in 6 ani de zile, n-a avut vreodata vreo tentativa de a musca pe cineva! poti sa-i iei si mancarea din gura si nu zice nimic! iar cu Filip, si in general, cu copiii, e atat de delicata si de cuminte..parca intelege! singura problema ar fi ca e f atasata de stapani si nu suporta singuratatea; vrea sa stea mereu pe langa noi; daca suntem in casa, imi darama usa pana ii dau si ei drumul inauntru. Aaa, si e ff desteapta! invata f repede!
Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)
Birthday Boy
karligutza spune:
quote:
Originally posted by Agri
Gata ...am nascut de 10 min.
Va multumesc din suflet de urari si ca sunteti alaturi de mine si anul acesta ca si anul trecut...
Va multumesc mult IOANA, DENIS, NICO, ANDICU,MONICA.
Pun poze mai vechi si promit poze de la turta...
http://picasaweb.google.com/violeta.popa1/MinunileMele
Revin.
Vio mamica de Eva(27.09.05) si Ioana (03.07.07)
Felicitari mamico!
cum te simti la (1 an si) 10 minute dupa nastere?
Sa-ti traiasca si sa infloreasca micuta Ioana! si sa fiti sanatosi cu totii pana la adanci batraneti!
ma bag cu'n ochi la poze...
si-apoi turta dulce va dorim!!!
karligutza
sunt mamica Adelutei
karligutza spune:
La multi ani mamicilor noastre din America!
...apoi la multi ani si celor care mai sarbatoresc azi diverse alte evenimente.
am citit acum ca ne intrebai de ce nu pampers! draga Anya... subscriu la ce a zis Andicu si cu toate ca o sa ma repet, probabil, stii ca greu ne-am mai vindecat de iritatiile de la PAMPERS! eu ii consider "otraviti" pentru funduletul Adelutei... o luna ne-a luat ca sa ne descotorosim de iritatia respectiva... si cand credeam ca gata, folosind Huggies, ne-am intors sa terminam PAMPERSII... ghici!? a aparut din nou iritatia deci pentru noi e clar, Pampersii dauneaza grav sanatatii (noastre!).... la fel si servetelele!
Eu cred ca ce-am spus poate fi spus "pe post", ba chiar sa zica merci cei de la Pampers, ca primesc feed-back (fie ele si critici) gratis!
asteptam sa gasesc si link cu poze de la TURTA dulce a Arinei... sau sa mai astept putin?
karligutza
sunt mamica Adelutei
karligutza spune:
Andicu, sa va traiasca marinarul vesel si sa-i dati sa pape mult spanac si mult peste ca tare frumos ii sade in costumul asta!
aratati f.bine impreuna si Filip iti seamana si tie destul de mult!
karligutza
sunt mamica Adelutei
xerxe2005 spune:
Foarte frumoase pozele, Andicu. Sunteti o familie reusita.
Razvan mananca mancare solida cam pe la ora 10.00 si apoi cam pe la 14.00, dar nu mult cantitativ. Cand ajung eu de la serviciu, la 15.00, e satul si nu ii dau san decat cam pe la 17.00, cand are o repriza de somn si nu il pot adormi decat la san.
Mai mananca, in zilele bune, un pic de papica cam pe la 20.00, alteori nu il pot convineg sa inghita nimic si apoi pe la 21.30 tot numai la san adoarme.
El e un copil mai dificil sau cel putin asa s-a invatat si mananca cam 100 ml lapte praf cu cereale, in somn pe la 22.30 si pana dimineata alternez lapte, ceai si mai ales san in cele 6-7 treziri ale lui. Cel putin de la 4 dimineata incepand, daca ii scot tzatza din gura se trezeste si urla si scola toata casa, asa ca am ales sa ii dau san ca sa pot dormi si eu un pic. Eu ma trezesc la 6 ca sa plec la serviciu si se trezeste si el o data cu mine si il ia soacra in primire pana vin eu.
Zilele astea a avut febra si a fost cam irascibil si nu l-am putut calma decat la san.
Laptele praf ii place, dar nu poate sa suporte sa vada biberonul cat e treaz. Bea din el numai cand motaie sau prin somn.
La cat de atasat e de tzatza, sunt ingrozita de cat de greu o sa ne fie la intarcat. Nu stiu cum o sa il mai fac sa doarma. Metoda aia cu lasatul sa planga nu pot sa o aplic, am incercat, dar nu se linisteste singur niciodata. Plange pana tremura tot si nu nu mai poate respira. A incercat si soacra, mai hotarata ca mine si a renuntat si ea.
Si pentru ca ma simt vinovata ca imi duce dorul cat sunt la serviciu, nu pot sa fiu foarte rece si educativa cu el. Ma bucur ca e un copil foarte energic si vesel si ca am inca lapte sa il alaptez si asta e tot ce conteaza.
http://good-times.webshots.com/album/563789222OBlizr
Agri spune:
Buna fetele.
Va multumesc la toate ptr urari(nu nominalizez de teama sa nu ratez pe careva).Turta fu dulce, tortu o minune...va trimit si voua o felie virtuala. Promit poze luni ca nu am apucat sa le decarcam...
Ioana a facut misto de noi : a luat rujul, la lasat,a luat pixul la lasat si a luat un alt pix cu deschizator de sticle la capat, a luat si surubelnita, a lasat pixul si cu mana libera a luat un DVD... asa ca va rog interpretai voi ce o sa devina fata mea.
Va pup si revin ca am citit printre randuri.
Anya20 spune:
quote:
Originally posted by ghinetzquote:
da-i cu niste gel cu arnica...iar daca ti s-a parut ca a fost o cazatura groaznica, ii poti da si granule de arnica CH 15 sau 30, dizolvate in putina apa.
Alina, am si eu cateva intrebari:
* gelul de arnica e doar pt lovituri la cap?
* il pot folosi si la Stefan (are 5 ani si)?
* se gasesc in farmacii sau doar in farmaciile homeopate?
Multumesc. V-am tot auzit vorbind, dar am tot omis sa intreb.
gelul cu arnica se gaseste si in farmaciile obisnuite (eu iau de obicei arnigel, de la boiron) si poate fi folosit la orice varsta,in cazut traumatismelor (cazaturi,lovituri, insotite de vanatai), inca din primele momente dupa "accident" (atentie, nu se da direct pe rana deschisa).
ghinetz spune:
Multumesc mult, Alina. Trebuie sa-mi cumpar si eu, Stefan e plin de vanatai. Si ia niste trante monumentale. Am retinut: nu pe rana deschisa.