Strumfi de un an (iul-aug 2007) (86)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

la multi ani puilor sarbatoriti astazi...cei 5 nascuti pe 5 iulie...in special lorinutei si olgutei, sa fie sanatoase si sa-i bucure mereu la fel de mult pe mami si pe tati!
...dar si pentru andrei-robert, miruna-andreea, denis mironel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Uite, ca e deja 5 iulie.

Yupi!!! Azi sarabatorim!!!

Multi ani traiascaaa, multi ani traiascaaa, la multi ani!!!!

La multi ani, Lorina!!! (de cand ai implinit o luna pentru mine a fost motiv de bucurie; stiam ca peste o saptamana am si eu ce sarbatori. Dar acum, ca ma gandesc ca a trecut anul... Eu is mai emotiva, asa ca intelegi de ce plang. De bucurie, desigur. De emotie. De drag. Lavinia, sa te bucuri de minunea pe care ti-a dat-o Dumnezeu. sa fiti fericiti toti trei. Si apoi toti patru. Si tot asa

La multi ani, Olguta!!! sa cresti mare si frumoasa. Sa ai sanatate si sa aduci numai bucurii in jur.

La multi ani, Andrei, Miruna, Denis! Si pentru voi numai ganduri buna. Si rugati mamicile sa mai treaca pe la noi.

Va doresc tot binele din lume.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Azi avem un motiv in plus de sarbatoare! La multi ani Lorinush, puiut dulce,
La multi ani Olguta, Andrei Robert, Miruna Andreea, Denis MIronel Sa cresteti mari si sa va impliniti visele, sa va bucurati de parintii vostri si de fiecare clipa a vietii ce v-au daruit-o!

Alina, Oana multumim pt urari
Oana mai e o saptamana si sa vezi atunci ce emotii vei avea.

Noi mai avem 10 minute si aprindem lumanarea pe tortuletul improvizat, tortul cel mare si fastuos va fi pe 12, la cererea nasilor.

Edit ca am latit pagina.

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

La multi ani copilasilor sarbatoriti de astazi!

Despre 'minunatele' produse Pampers, noi am renuntat demult la ele. La scutece pentru ca nu stau cum trebuie, se stramba, se lasa in jos, curge pipi (desi marimea e corespunzatoare), nu au elastic si majoritatea au parfum din ala.
Dupa parerea mea, cu cat mai natural, cu-atat mai bine. Deci fara parfum, cu servetele care contin multa apa, fara miros (Huggies) iar la scutece folosim Libero care mi se par mai ieftine in comparatie cu Pampers si nici nu se compara calitatea. Am folosit si Huggies si mi-au placut dar deja nr.5 ii este mic si Libero la nr.5 tine mai bine decat Huggies. Am incercat si o marca nemteasca, Babylove si au fost ok si alea dar prefer Libero.
E clar ca alde Pampers is disperati dupa reclama, nu le-ajunge ditamai bannerul din dreapta paginii, vor si la subiecte. Mai bine ar imbunatati produsele si-ar scadea un pic preturile...c-atunci le-as face si eu reclama si inca gratis :D

La capitolul progrese o inscriu pe J care merge singura singurica si are un echilibru foarte bun, mai ales afara, isi face practica pe teren accidentat.
Vorbeste in legea ei foarte multe si cu inteles vreo 6-7 cuvinte simple plus diferite onomatopee dupa cum fac animalele. Stie sa arate mare parte din partile corpului nu ca ne-am noi silinta sa o invatam dar tot vorbind si explicand, in fine, sunt foarte mandra de ea, dar nu vreau sa ma mai laud

Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

LA MULTI ANI Andrei Robert

LA MULTI ANI Denis Mironel

Otilia lui Laurentiu Ovidiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

LA MULTI ANI Lorina Maria

LA MULTI ANI Miruna Andreea

LA MULTI ANI Olga Cristiana

Otilia lui Laurentiu Ovidiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diane_dun spune:

Intru si eu sa urez un LA MULTI ANI! foarte special Lorinutei, Lavi, sa va traiasca micuta, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea mereu!

si celorlalti copilasi care azi implinesc un anisor: Olguta, Andrei Robert, Miruna Andreea si Denis Mironel.

Ame, felicitari micutei J pentru progrese, mai, mai, mai ce harnicuta e ea in ale mersului!

Anto, sanatate multa, sper ca esti bine acum.

Anya, multumim pentru sfaturi.

Mami de Dani (1 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Andrei Robert - greierash
Lorina Maria - lorinaoo1
Miruna Andreea - christyne
Olga Cristiana - olguttza
Denis Mironel - eles

LA MULTI ANI !!!

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

lA MULTI ANI lorina, andrei, miruna, olga si denis!!!! Sa fiti sanatosi, frumosi, destepti, norocosi si fericiti!!! Sa se bucure parintii de voi in fiecare moment! Sa cresteti mari, strumfei scumpi!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Buna seara, lume, lume! Ce frumos ati reintitulat topicul - strumfi de un an! Ii felicit si eu pe toti cei care au trecut pragul primului anisor, sa fie mereu veseli si sanatosi, pentru ca - vorba unei femei foarte intelepte - restul il fac parintii! (, jadi!)

Revenim si noi dupa o luuuunga absenta, lunga tare fiindca noi ne-am "taranizat" complet in ultima vreme: stam (ma refer la mine si la Una) mai mult la tara, la bunica mea, printre gaini, ratze, flori de musetel, vacute, mushte, iepuri, pisici si cate alte vietati mari si mici. Mai venim acasa in week-end, sa facem baie in cada mare, sa reintregim familia, sa bem si noi un Pepsi rece la terasa, sa verificam mailurile etc. Partea faina e insa ca avem aer curat si mai multa racoare iar Unei pare sa-i mearga foarte bine. Partea nasoala e ca ajung rar la net, si atunci pe fuga, si asa am ramas in urma rau de tot cu forumul... Am citit insa ultimele doua capitole si mi-a mers la inima sa vad atatia strumfi frumosi, atatea mamici si mai si.

Sa va povestesc despre Una mea...
Pe 14 iunie a inceput sa mearga singurica, asta e cred realizarea ei cea mai mare. Acum e destul de sigura pe ea, dar n-a renuntat la mersul in 4 labute - mai ales prin casa le alterneaza dupa reguli numai de ea stiute, ca ma ia uneori cu ameteala: ba e sus, stilul pinguin leganat, ba pe jos, in 4, dupaind ca un varan! (Paranteza mica: dor mi-a fost de emoticoanele astea!) A trecut foarte frumos peste experienta prinului sarut - Fabian, 5 ani, un pusti adorabil cu care atat eu, cat si taica-su suntem de acord. Inca ne iubeste asa de mult incat vrea sa ne aiba mereu langa ea, ba pe mine, ba pe taica-su - de aceea e mai usor cu ea la tara, ca e curtea mare, iarba deasa si mereu ceva nou de facut, fara sa car caruciorul in spate 4 etaje pentru o plimbare prin trafic intens.

E tare curioasa, atenta la ce-i in jur, vorbareata foc, foarte independenta (ma rog, atat cat poate fi un copil de aproape 11 luni). Are un succes nebun la clasa muncitoare – am iesit ieri cu ea in carucior si ca de obicei, vocifereaza tare zgomotos si gesticuleaza mai ceva ca un dirijor. Treceam pe langa un santier si toata echipa de acolo s-a apucat s-o salute de pe schele, in ideea ca duduia cu ei avea ceva de impartit.

In rest, cred ca-i fix ca orice alt copil de varsta ei, si cu bune si cu mai putin bune. Ne e noua draga, de aia ni se pare ca nu-i alta mai nazdravana.

Acu fug sa trag si eu un pui de somn, ca acusi face Una ochi!

Mergi la inceput