Strumfi de un an (iul-aug 2007) (86)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Anya, saru'mana, am inteles! deci pt fructele cu seminte, vara viitoare va fi ok.

Cat despre Pampers, Filip s-a iritat rau de la servetele umede o data, alea cu aloe si la fel, de la Pampersii cu aloe. Si inca ceva: cand am trecut la nr 5 (desi dupa kg , 4+ erau ok, dar totusi, erau prea mici), se uda intr-una! il gaseam ud dimineata, se uda ziua, daca il luam in brate si facea pipi, nu numai ca se uda el, dar ma uda si pe mine, pur si simplu trecea prin el..odata a si pocnit unul! si nu era asa plin, ca eu il schimb cam la 2 ore daca e nevoie. Filip are acum 12 kg si poarta marimea 86 , deci 5 e ok.
Acum folosim Huggies, sunt mult mai bune, absorb f bine, nu se irita si au elastic , deci mult mai comod pt el. Singura problema ar fi ca mi se par mai grosute decat Pampersii,si la pret..un pic mai scumpute: ex. costa cam cat un pachet Jumbo de 77 parca buc. (nr 5), numai ca la Huggies, nr 5 , pachetul maxim are 55 bbuc. Ma gandeam si la Libero, dar mi se par si mai scumpe.

Am reusit si am pus poze de la 1 an , aniversarea de acasa . Motul urmeaza sambata. Asa ca, va invit sa ne vizionati aici: Filip la 1 an

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)

Birthday Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

andicu, multumesc pentru explicatii .
filip este frumos, frumos foc si bucalat si dulceeee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

vai ce marinar frumos am vazut....are un anisor,sa va traiasca andicule e frumos foc!si sunteti asa faini toti 3...cred ca-mi voi lua un trepied,nu se mai poate noi 3 ca familie abia existam in poze si mi-ati facut o pofta.....la anul(daca nu vine vreo barza pe la mine prin cartier) vrem sa-i luam lui eli de ziua ei un golden,ador pozele lui filip cu catelul vostru.
alina si eu folosesc huggis. cred ca avea eli 4 luni cand am renuntat la pampers.se uda mereu noaptea cu pampers-ul pt mine asta a fost motivul.huggis super flex mi se pare beton ,iar servetele umede folosesc jhonson baby cu aloe vera.cele mai faine servetele umede sunt cele de la mustela dar sun 40 roni in farmacii,scump domne' scump
ioanaiub ti-am admirat si eu strumfii ai 2 comori.
michy tu ce mai zici,ce-i cu tine de nu mai scri nimic?
cafera nu s-a intors de la mare?
luuuunaaa cum sunteti?
de lia nu mai zic nimic,nu mai are timp de noi....
dupa cum se "vede" din mesajul meu am reusit sa dorm o juma' de ora langa eli,mama dar ce fresh ma simt,recomand cu caldura"pastila" celor care se scufunda in depresie ca mine,e un fff bun "colac de salvare".....

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

ioanaiub noi facem pozele la studio de obicei. Ingrid ii cumintica la facut poze, poate si pentru faptul ca ii fac poze la studio aproape lunar de cand avea 1 luna.
alnia.a Cand ii vei face fratiorul lui Elisa? Nu trebuie sa te simti vinovata pentru ca nu ti-ai dat seama ca fetita este alergica pt doua zile. Daca sufereai de Munchausen by Proxy Syndrome (MBPS) vedeam de ce puteai sa iti faci griji. Esti o mama perfecta cu o fetita frumoasa si desteapta (care sta la citit) si care ma bine dispune de cate ori ma uit la clipul ei de pe youtube.

Ingrid; filmuletul lui Ingrid

www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

La multi ani Ioana Camelia!

Ingrid; filmuletul lui Ingrid

www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

La multi ani IOANA

Am vazut pozele cu Ingrid si Filip, absolut superbi amandoi!
Andiciu Filip e bucata rupta din tine...poate are si ceva trasaturi de la tata dar foarte discrete, la fel mi se pare si Ingrid ca seamana cu mama ei.

Alina felicitari pt ap foto, sa faci muuulte poze, in cele mai frumoase locuri de pe glob impreuna cu familia ta si sa ni le arati si noua si nu te mai necaji , n-aveai de unde sa stii ca Eli nu tolereaza laptele. Sa stii ca si sotul meu imi zice "hah mai vrei un copil?" cand sunt lesinata de oboseala.

Am uitat sa-ti zic Nikole ca si Soph serveste lapte de la san si mananca de rupe. Probabil asa-s unii copii, au nevoie de mai putina papa, sanatos si vesel nu te necaji. Eu am fost asa cand eram copil, puteam "sa traiesc doar cu aer" si la 14 ani s-a schimbat treaba, i-as fi mancat si urechile la mama.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Vaaaaiiiii, fac si eu ca Alina, ce marinar am vazut, si ce mama frumosa are marinarul din poveste...Andicule, frumos frumos frumos copil ati facut...
mi-a placut mult poza ASTA

Fetelor multumesc ptr raspunsuri...azi am facut-o lata si eu:eram cu totii acasa, i-am pregatit lui Albastrel ficatel cu legume, le-am pasat cu putin unt, si lapte, i-am pregatit babetica, jucarelele(fara ele nu sta linistit sa manance)si....m=am pregatit sa-i dau mancarea omuletzului.
a luat doua lingurite, dupa care a inceput s adea din cap nu si nu si nu...
in fine, m-am chinuit vreo 30 minute, a aterizat lingurita si pe jos ca nu ma asteptam sa ma loveasca atat de tare peste mana, ei si...mi-am iesit din fire, efectiv m-a busit dintr-o data plansul, am iesit verde la fata din camera, direct in baie, si nu m-am putut abtine, am dai un pumn in peretele ala de i-am bagat pe socrii in toti speretii...mi-a parut f rau, dar nu mai pot...sta copilul asta 7 ore nemancat, nu sta locului, se catara peste tot, se baga pe sub ce gaseste, nu stiu de unde atata energie...azi a mancat dimineata si pe la 20-21:00 iar ...i-a dat soacra-mea ficatul , pana la urma de la ea a mancat tot...
apoi pe la 22:00 se dadea la ciorba mea radauteana, ei si...desi avea sare i-am dat, macar sa-l vad ca baga ceva in gura, i-am muiat un pic de paine in supa si a mancat si el ceva...
i-am mai dat doua iaurtele si san...a adormit mai 'nainte...
off asa rau mi-a parut dupa "explozie" ma simteam vinovata in fata lui ALbasrel...si el parca m-a simtit , vreo doua oare numai lipit de mine a stat, numai la san, daca venea tat'su sa-l ia in brate , incepea urlatoarea...a adormit asa, sugand...sunt f trista , merg si eu la somn...
pe maine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

quote:
Originally posted by nikole

mi-a placut mult si casa voastra, spatioasa, au copii pe unde patrula.Daca vede Albastrel atatia metri patrati in fata ochilor, uita si de mama si de tata, si de tot...la mine e totul stramt, saracul, face cativa pasi si se intoarce , ca se loveste ba de una , ba de alta...

din pacate nu era casa noastra , eram la o cabana la Tusnad, am fost in week-end cu colegii de birou ai sotului meu ...

Alina, m-ai speriat cu laptele de vaca, inseamna ca va trebui sa mai aman introducerea lui, ma gandeam sa-i dau lapte UHT ca direct de la vaca nu am incredere dar daca tu spui ca e asa problematic ma mai gandesc ... multumesc de sfat

nikole, stai linistita, mi se intampla si mie sa-mi mai ies din fire, mai ales in problema cu mancarea, cand imi exersez si eu talentele culinare si sunt tratata cu refuz ... problema asta o am cu David, el nu prea mananca, oricat m-as stradui eu, Mara deocamdata mananca foarte bine, sper sa nu ia exemplu de la David

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Nikole of! Nu esti singura care isi iese din fire. Stai linistita. Citisem ca e chiar recomandat sa mergi in baie, sa faci prosopul sul si sa tipi la el, ca sa te racoresti. Inca detinem controlul daca nu rabufnim in fata copiilor. E frustrant sa nu pape copilul. Stiu. Cred ca tu ar trebui sa te relaxezi putin, ca e posibil sa-i transmiti si lui din grija ta ca nu va manca. Sigur el te simte si...Victor luna asta a avut zile in care a trait cu san, o banana si cateva bucati de paine (i-au iesit doi dinti sus si un premolar; toti in acelasi timp). Si eu, desi banuiam cauza tot ma simteam aiurea tare cand vedeam ca nu se atingge de mancare. A! Si mai descoperisem o cauza a lipsei poftei de mancare (cauza care ar justifica oarecum legatura pe care o vezi intre alaptati si nealaptati). Victor se trezea pe la 13.30. Il puneam la san ca de, s-a trezit baiatul si sa mai stea putin la mama. Numai ca el statea de alint la san, dar si tragea vitejeste. Iar apoi, pe la 14-14.30 voiam sa manance castronul meu cu supica/piure/ce-o mai fi fost acolo. Normal...facea nazuri. (si eu as face daca as avea stomacul plin cu laptic bun-bun) Stiu si eu, vezi sa nu cumva sa procedezi la fel. Uite un de somn usor. Sa visezi frumos si sa te linistesti. Sa visezi Teiul, ca am fost eu azi pe acolo si daca vrei merg si maine si-l salut pe Eminescu si din partea ta. Si poate om merge candva si cu baietii nostri sa-i vedem jucandu-se impreuna pe acolo

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
da-i cu niste gel cu arnica...iar daca ti s-a parut ca a fost o cazatura groaznica, ii poti da si granule de arnica CH 15 sau 30, dizolvate in putina apa.

Alina, am si eu cateva intrebari:

* gelul de arnica e doar pt lovituri la cap?
* il pot folosi si la Stefan (are 5 ani si)?
* se gasesc in farmacii sau doar in farmaciile homeopate?

Multumesc. V-am tot auzit vorbind, dar am tot omis sa intreb.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput