Nou stil de viata (215)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Buna dimineata !Am venit si eu la raport si...o sa iau niste nu stiu pe cine sa dau vina...pe menstruatie sau pe inghetata...cred ca pe amandoua Deci ,raport - 60 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata

Raportez: stagnare. Concursul asta am reusit sa slabesc 1 kg. Bun si asa, se putea mai rau. Daca mai faceti un concurs eu ma inscriu.

Ioana, plec vineri.

www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Salutare natiune!!!

Pentru raport
: 66.2 kg

Tzuni, super pozele . Meri e atat de fumoasa si fericita. Mai asteptam poze si poate ai timp sa ne mai povestesti cum ati petrecut.

Cami, imi pare teribil de rau pentru inimioara mica ...Sa ai grija de tine in continuare si sa ne aduci vesti bune.

Revenind la dieta mea...NU este deloc o dieta de net, desi cred ca a inceput sa circule, ca aproape orice lucru, si pe net. Nu stau sa argumentez de ce e buna si de ce nu..ideea este ca eu am avut rezultate cu ea si am de gand sa o tin pana ajung la greutatea dorita.
Nu stau sa fac reclama nici unui nutritionist si nici sa mint ca ma duc la nutritionist si de fapt sa dau copy-paste la diete de pe net.
Am renuntat sa o mai postez pentru ca nu am mai vazut necesar si sincera sa fiu nici nu doresc sa impun cuiva ceva, o anumita dieta sau un mod de alimentatie.
Tot ce pot sa spun este ca aceleasi pricipii si aceeasi metoda de slabit au folosit-o si Oana Roman si Laura Olteanu si chiar au avut rezultate. Mai departe...sa auzim de bine.
Pupici la toata gasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata frumoaselor,
Ioana: ma bucur ca ti-a placut inghetata.
Delia: nu ma pot opri sa te invidiez. Dar ma bucur ca azi ne-am rezervat si noi biletul de concediu, in sfarsit. In 6 august plecam 2 saptamani in Tunisia.
Carmen: mama mama ce de prajituri. Faci antrenament pentru ziua ta?
Yubi: lasa ca iti revii tu la normal.
Lou: eu personal nu am tinut cont de cand mananc fructe. Am citit acum mai mult despre asta, iar parerile sunt impartite. Teoretic, motivul pentru care nu se recomanda sa mananci fructe imediat dupa masa e pentru ca stau mai mult in stomac, fermenteaza si produc gaze. Daca nu ai asemenea probleme, atunci poti manca orice fructe oricand. Procentul de nutrienti absoorbit din fructe e acelasi indiferent de momentul in care le mananci. So, pofta mare la fructe.
Rolo: iar esti blue de nu mai vorbesti cu noi?
Marilena: te pupic si sa fii asa relaxata mereu. Iti sta bine. Cand vii in tara deci? O fuga pana la Bacau nu-i asa departe. Sau poate ne vedem la Lacu Rosu si stam la un mic.
Vic: cum e cu mami la tine? Felicitari pentru cum te-ai implicat in cazul fetitei mamica.
Mami dulceeeeeeeeee unde esti??????????
Criss: cand te muti cu serviciul?
Emma: nu mai zici nimic?
Zuzi: cat stai mama in concediu?
Tumpi: cum esti azi? Tot ocupata?
Eu azi am teambuilding la baute cu toata echipa de la 8 seara. Sper sa fie fain, o seara de dezdrabalare in oras fara sot si copil
Meniul de azi:
ou cocotte (sunca de porc cu busuioc low fat, tofu, crema de branza si ou peste la cuptor), 5 biscoti cu ceai
chiftele de dovlecel si feta (nu am mai mancat aseara din astea) cu cartofi natur si salata de rosii
pizza cel mai probabil

Raport: stagnare, 52,7

O zi minunata va doresc si revin,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Neatzaaaaaaaa

Veni si eu la un ceai verde. Merci Carmen

Ioana da ce matinala esti Cum rezisti asa in fiecare zi?

Eu azi is libera si m-am apucat de spalat geamurile. Sa va spun cate am? Is muuuuuuuuulttttttteeeeeeeee da se spala usor ;) ha ha

Mai vin eu..

Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Anda merci.. Intrebai pt o prietena care-i la cura si m-a innebunit cu chestia asta :)
In general nici eu nu tin cont..

Ce comic suna ou cocotte da dupa ingrediente imi inchipui ca-i delicios
Imi zici mai precis cum il faci? Asa in mare..

Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Lou: incalzesti cuptorul la 220 grade. Pui in el o tava cu apa. Ungi un castronel care rezista in cuptor cu unt si pui in el: sunca (cremwurst, carnat), branza (feta, cascaval, mozarela, tofu de care vrei), smantana sau crema de branza, piper, sare. Optional poti pune: porumb, mazare, boabe de fasole, rosii, ciuperci, ardei. Peste toate astea spargi un ou (nu il amesteci). Pui deasupra, sare, piper, paprika si bagi la cuptor in vasul cu apa pentru 10-15 minute - pana oul e inchegat asa cum iti place, mai moale sau mai tare. Pofta mare!

Madleine: zau ca nu am vrut sa te superi si e posibil sa ma fi exprimat ca naiba. Mie mi s-a parut un pic cam putin cat ti-a spus nutritionistul sa mananci, iar ideea mea despre nutritionisti era alta. Adica ma asteptam la un meniu mai bogat si mai echilibrat din punct de vedere nutritional (ma refer la echilibrul proteine/ carbohidrati/ grasimi).

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Raport:70.8kg, am slabit la concursul asta 2 kg. Se putea si mai bine dar nu am fost deloc consecventa, plus ca tip de 3 sapt am fost insarcinata in inchipuiri si m-am tratat!Asa acum...so am ajuns la mult rivnitele 70kg dar cum sunt cu 8 dupa virgula, nu merit inca shopping in izmenele de acum 2 ani sa stau, nah!Ioana asa se mai intimpla uneori cu starile de febra pot trece f bine si fara antibiotic, doctora mea ia putin singe de la degetel si in functie de nivelul leucociteor luam o hotarire. daca e treaba micorbiana, bacteriana se intelege. daca e f mare antibiotic si daca e pe limita asteptam. Bine ca trecu la voi! Din pacate Nadja a luat antibiotic, miie e ultima zi, a avut in zona sinusului o infectie microbiana, nu stiu acum sa zic pe romaneste is cam zapacita de cap.azi e ziua cea mare pt fetita violata, Floriana. ieri am stat pina tirziu pe net sa astept vesti de la volje si acum is ca pe spini. is multe lucruri de zis dar pe moment nu-s deloc importante, sa iasa cu bine fetita si o sa va mai zic amanunte cind va fi cazul. acum trebuie sa fie in operatie.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Salutare! Multumesc tuturor ptr. gandurile bune si incurajari, conteaza sa va stiu alaturi Vestile sunt cand bune, cand rele...cand este bine, cand este rau. Speram sa se faca bine, ne rugam ptr. asta.
Raport 84 kg. Azi m-am imbracat in fusta, asta ca sa sarbatoresc kg pierdut Eu nu prea ma imbrac in fusta, rar o fac...dar azi am primit numai complimente
Lou spor la spalat geamuri.
Carmen ce bunatati ai facut..azi fac si eu prajitura cu visine, nu am gasit pana acum visine...sper sa mai gasesc azi.
Anda de la 1 septembrie ma mut la alta firma...de fapt voi fi in aceeasi cladire. Ieri am discutat si atributiile pe care le voi avea si am aflat ca voi fi pe post de director de productie. Am un pic de emotii dar sunt sigura ca ma voi descurca. Ce bine ca plecati in concediu...sper sa placam si noi pe la jumatatea lui august la mare.
Cuscra ma bucur ca esti mai bine...vad ca si intalnirea cu socrul o privesti mai detasata.
Violeta
Ioana, Delia, Made, Yubi si restul fetelor

Felicitari fetelor care au slabit

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

Buna fetelor,

Sunt noua pe aici dar fericita , am reusit sa slabesc 6 kg intr-o luna ...acum ma simt muult mai bine dar mai vreu sa slabesc 2 kg

http://alina-vachim.magix.net

AVoogt

Mergi la inceput