Nou stil de viata (215)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Hop si eu la o pauza de ceai

Crys.. imi pare rau de bunicuta ta :( DD ajuta sa fie mai bine. E greu cand cei dragi sunt bolnavi
Si felicitari ca ai fost admirata. Imi inchipui ca te-ai simtit bine :) Poate faci niste poze si te arati si pe la noi

Vik .. Sper sa fie bine cu ea.. Tragic ca o fetita de varsta ei trebuie sa treaca prin asa ceva.
Poate ne dai si noua de veste.. Asa scurt

Anda merci de reteta Mi-ai dai idee ce sa-mi fac la pranz :) ca si asa eram in pana de idei

Made nu fi supa . Sti ca noi fetelele suntem mai critice , dar sunt sigura ca nimeni n-a zis cu rautate.
Important e sa te simti tu bine si sa nu pui dupa. Fiecare face cu simte ca-i mai bine pt el/ ea :)

Gusta sper ca totul e ok cu socrul tau. Si tine-o tot asa cu starea de spirit.
Te inteleg ca nu tot timpul e usor, mai ales cand n-ai pe nimeni acolo (si eu sunt la fel), dar ai sa vezi ca atunci cand o sa-ti gasesti ceva de munca si mai multe variatiune zi de zi, o sa fie mai bine :)

Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna ziua doamne dragi!

Nu prea am mai reusit sa intru si sa scriu, caci sunt mereu pe fuga si am (prea) multa treaba.

Raport: stangnare. Cred ca mi se trage de la inghetata - si eu sunt mare fan.

Incerc sa revin si sa citesc si din urma.

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza la pranz.

Acuma am ajuns acasa de dimineata am dat copilului sa manance si am aterizat aici sa vad ce ati scris.

59,5kge de bine.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

AM facut modificari sper ca bine ca nici cu buletinul in mana nu stiu cum ma cheama.De socru nu am ce spune e la fel chiar mai rau si asta e.Are o problema cum o sa doarma el cu soacra in acelasi pat ca acuma e de o persoana si eu i-am zis ca foarte bine unul peste altu.

Mara imi face febra dar sper sa ii treca repede eu am moralul super ridicat si asta conteaza.

Clasament acuma nu pot face nu va suparati diseara intru dupa ce se mai limpezesc apele.Va pup mult si ma bucur ca va ganditi la mine ca se vede ca am o putere sa nu ma mai supar.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Bine v-am regasit.

Sunt inca in concediu cu mintea.

Raport stagnare.

va pup, revin cand imi revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Ola gagici,
Carina, tot blue si nu stiu cand trece culoarea asta nesuferita. Nu m-am cantarit azi ca nu voiam sa ma deprim mai tare. In 2 saptamani intru in concediu, sper sa imi revin arunci. Mi-e pur si simplu rau de oboseala si nu ma pot concentra deloc la servici.
Pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

la mare

v-am mai pus niste poze, nu multe...

Raport: stagnare

Tzuni mic si drag si scump si pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Tzuni: si tu si cretulina sunteti 2 scumpe.
Rolo: capul sus. Ia exemplu de la Marilena. Relaxeaza-te un pic. Ce faci in concediu? Unde mergi?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

dau rapid raportul: 66.4
si va spun la revedere

Diete usoare la toate fetele si mai ales... sanatate multa! Eu una am inteles (in sfarsit) ca nu mai conteaza kg, atunci cand nu mai merg rulmentii si circuitele interne.

Mergi la inceput

E o caldura aici de nici nu se poate sta afara dar nici in casa nu e de stat.

Va multumesc inca odata de aprecieri la poze si la persoana mea si a maimutici.

Rolo sper sa iesi din starea asta eu una incerc sa ma detasez de toate si sa pun pe primul plan alte lucruri.

Tzuni sa nu te mai aud ca esti asa frumoasa si Meri iti seamana,iar in poze in care stati amandoua la fel cu mainile iti vine sa o papi.

Carmen ce faci azi?

Deliaesti in bagaj mai iesi si da o veste.

Lou hai sa speli si la mine geamurile si eu sper ca daca am sa muncesc o sa fie si mai bine.

Cuscra ma bucur ca ai primit complimente.

Olo sa inteleg ca te trec la mentinere?

Diseara mai apar la voi ca ma duc acuma sa stau in gradina inatai sa fac un pic de ordine si dupa sa stau intinsa pe scaun.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput