Nou stil de viata (215)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Ce faceti dragelor, stati la umbra?

Eu m-am uitat la un film, am vazut "Jumper". Interesant. Carmen, tu l-ai vazut?

Mi-e cam somn, de la caldura cred...

www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna fetelor!

Nu ma dati disparuta. Cum va spuneam duminica am fost in excursie, pe la niste manastiri in Arges: Namaiesti, Aninoasa, Negru Voda si Curtea de Arges. A fost frumos dar obositor. Trezita cu noaptea in cap. Azi dimineata m-am trezit iar de cu noapte, am fost la dentist pentru a-mi lua masura. Asa ca acum imi cam pica ochii pe tastatura.

Emma bine ai venit printre noi si spor la slabit iti doresc.
Tzuni bine ai revenit. In ce statiune ai fost ca nu am retinut? Cea mica este o dulce. Dar vrem poze si cu tine.
Gusta frumoase pozele. Iti sta super tunsa asa si culoarea, iar de slabit ce sa mai zic. Mai femeie, esti bine asa, nu te mai stresa, treci la mentinere!
Criscosty nu stiu ce sa zic. Imi pare rau de bunica ta. Iti doresc putere si vei vedea ca nu vei realiza atunci cand se va intampla. Noua cel putin ni se pare ca este prezenta alaturi de noi mereu. Mi s-au umezit ochii cand te-am auzit ca-i spui "mamaita". Asa ii spuneam noi: nepoate si stranepoti.
Delia vacanta placuta pe meleaguri thailandeze.
Cami ce sa spun, imi pare rau de una din inimioare. Insa trebuie sa fi puternica pentru cealalta. Si trebuie sa te odihnesti mai mult, sa ai grija de tine.

Sambata am fost si m-am interesat de inot, la Lia manoliu. Este 200 ron abonamentul, timp de o luna, 12 sedinte/1 ora pe sedinta. Cred ca ma voi inscrie maine. Partea proasta este ca inscrierile se fac la inceput de luna si in 2 modele: 1 luna cate 3 sedinte pe saptamana, in anumite zile, sau 2 saptamani, in fiecare zi, de luni pana sambata. Cred ca voi alege abonamentul cu 2 saptamani. Am sa merg maine si va povestesc.

Acum va las si va doresc o saptamana frumoasa.
Pentru ieri La Multi Ani! tuturor celor ce poarta numele Sfintilor Apostoli Petru si Pavel!

Pupici tuturor fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Gusta faine pozele!!!!
Si noua ne place sa hranim animalutele si sa mergem la zoo

Anda te intrebasem in capitolul trecut (np ca n-ai vazut :) ce fructe se mai pot manca imediat dupa masa in afara de capsuni? Am un lapsus

Carmen numai atat mananci?
Imediat te bate vantul :)

Tumpita pe mine nu ma bagi in seama?

Eu am ajuns acasa cu pcioarele facute varza M-au ros balerinii mei noi.. Ca de altfel mai toate perechile care le am Cica piele si vrajeli :(

Meniul meu:
MD: fulgi de ovaz cu lapte
G: capsuni
P: 2 feli de paine neagra de secara cu diverse
G: un pic de praji (ca veni o colega cu ea ;) si o banana
C: ciulama de ciuperci cu niste cartofi prajiti si un copanel
Desert: mai tarziu cirese

Mai vin eu..

Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Delia, nu, nu l-am vazut. Merita?

Cris, imi pare rau de bunica ta....

Louisea, m-ai ghicit, . Am facut o prajitura cu visine si foietaj cu crema de vanilie si visine si am halit cate-o bucata din fiecare, :). Tare bune si racoroase au fost!

Anda, ce dulciuri ai gatit azi? Inghetata?

Marilena, m-a lovit rasul-plansul, , noi ne-am ingrasat concursul asta, n-am slabit, LOL.

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Carmen, filmul e ok, mi-a placut. Ideea e interesanta.
Am vazut si "The Happening" dar nu m-a impresionat prea tare. Comparativ cu celelalte filme ale lui Shiamalayan, e slabut.

Violeta, spor la inotat.

Carina, Tzuni, Gabrielama, gata cu munca?

www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna seara.

Carmen lasa ca noi o sa fim echipa nudistelor.AM schimbat bateriile la cantar si e de bine am 59,5 simtisem ca data trecuta era ceva suspect ca si burta si senzatia aia de umflatura mi-a mai scazut.Lasa ca mai facem un concurs de ingrasare si noi o sa castigam .Ce zici?

Lou si noua ne place tare mult sa dam mancare la animalute iar Mara nu pleaca de acasa fara morcovi la iepuras.

Delia cand pleci?

O intrebare cum fac maine cu fetele care nu dau raportul inchid asa concursul astept pana miercuri ,sau mai lungim concursul.Voi spuneti ca eu ma execut.

Si a 2 problema maine ajung mai tarziu ca socru iar a luat-o pe aratura acuma isi cauta sotia moarta de 8 ani ca a pierdut-o.E de ras si de plans numai ca eu iau problema ca atare si incerc sa ii explic ca ea e moarta si el e singur de 8 ani.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Buna,

Cred ca numai eu bintui pe subiect la ora asta.
Gusta, eu zic sa mai astepti cu raportul pina miercuri. Sa vedem ce mai zic si celelalte fete.
Bafta miine cu socrul, vad ca esti mai optimista si asta e bine.

Gata, v-ati culcat toate?
V-am pupat. Somn usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Gusta faine poze! Arati excelent, esti dama bine ce mai! Culoarea parului te prinde, ai o silueta frumoasa si mai nou optimism! Ai avut haz cu poza cu magarul:)) ai simtul umorului dar lasa autocritica, iubeste-te pt ca ai de ce;)Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

neatza, dau ceai verde cui s-a trezit.

Raport pt. final de concurs: 59.2 kg; trist....dar adevarat, .

Marilena, asteapta pana miercuri, chiar joi...si vineri, :), faci clasamentul final.

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Neatza dragelor.V-ati trezit?Am reusit si eu sa dorm pana la 6,minune pt ca in fiecare zi la 4 sunt in picioare,am pregatit "maimutza" pt gradinita si acum imi beau cafeaua.

Vikinga,cu se simte pitica ta?Ciudat,a mea sambata a facut febra,a durut-o gātul,am tinut-o cu nurofen toata ziua sa ii scada febra si duminica nu mai avea nimic.

Delia,cum e in vacanta?Cand pleci in concediu?Cand papi acolo fructe sa te gandesti si la mine,bine?

Marilena,esti o frumoasa,de printesa ta nu mai spun.Ne-am facut si noi abonament la gradina zoologica si cand se nimereste sa fim liberi in weekend tot acolo mergem cu pitica pt ca nu se satura niciodata sa vada animalele si oricum e atat de mareeeeeee gradina de niciodata nu apucam sa vedem tot.

Carmen,prajitura cu vanilie si foietaj? Mie imi place mult sa stau la bucatarie la gatit,facut prajituri...dar "fug" de framāntat aluat si intins foi.Eu sunt "lesinata" dupa prajitura Albinitza,aia cu miere,gem si foi,dar nu ma bag sa o fac din cauza foilor.Imi spui si mie cum ai facut praji?Foietajul il cumpar...dar la restul,cum procedezi? Te-ai hotarat ce parfum iti cumperi?
Cum te simti azi?A fost doar o alarma falsa sau te-a prins raceala?

Louisea,sa stii ca si eu am probleme cu "balerinii".Am zis ca imi iau pt munca gāndindu-ma ca sunt comozi,da' de unde...imi fac niste rani de toata frumusetea.

Anda,sa ai si tu o saptamana frumoasa.Am facut in weekend inghetzata,multzam de reteta,a fost minunata,intr-adevar ca si cea de la gelaterie.

Crys,imi pare rau pt bunicutza ta.Eu am pierdut-o pe a mea si am suferit tare mult,au trecut 7 ani si tot nu ma pot impaca cu ideea ca nu mai e.Oricum am trecut printr-o perioada ciudata atunci...daca povestesc la cineva zice ca nu's normala.

Emma,bine ai venit si spor la slabit iti doresc.

Laura

Tzunima bucur ca v-ati simtit bine la mare.Am vazut pozele,sunteti 2 "mumoase".

Carmen E,cum stai cu slabitul?

Tumpi

Anky,spor la treaba si renovat si un concediu de vis va doresc,tie si barbatzelului tau.

Doina,esti bine?Copilasii?

Claudia,unde esti?

Dragele mele dragi,va tzuc si va doresc si azi sa aveti o zi superba.

Mergi la inceput