Nou stil de viata (215)
Raspunsuri - Pagina 14
Hopes spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Claudia, e socrul meu la noi si-l impresionez placut, .
Hopes, branza de vaci o dau la robot (la cutite), impreuna cu 2 cuburi de unt, zahar pudra, zahar vanilat, stafide inmuiate in rom si un galbenus de ou. Separat fac o crema de vanilie/budinca de vanilie si la sfarsit le amestec in robot (budinca cu branza), iese o crema ft. fina.
Carmen, Iustin & Teodor
mi-am notat.
Am niste branza de vaci si chiar voiam sa fac ceva cu ea
Delidana spune:
Am luat o pauza de la impachetat sa vin sa vad ce mai faceti.
Iar vorbiti de bunataturi si inca de astea cremoase, cum imi plac mie.
Carmen si Hopes, va ginditi si la mine cind gustati din prajiturica, da?
Ioana, fata harnica. Ce-mi place la tine (printre altele ) este ca desi intri mai rar, te pui repede la curent cu ultimele noutati de pe subiect si ne raspunzi fiecareia in parte.
Tzunela, esti la munci?
Carina, nu dormi cu capul pe birou, asa-i?
Crys, Gusta, Zuzi, ce faceti?
www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
carina spune:
Delia: nu dorm mey. Tocmai am avut un interviu si m-am umplut de nervi: a mintit in CV legat de experienta, e increzut.
Hopes: in Tunisia mergem. Azi am platit deja totul, asa ca e sigur. Eu in crema de branza ce o fac pentru prajiturile pe care le mananc eu nu pun unt deloc, dar mixez ff bine branza. Daca e prea uscata, adaug iaurt sau smantana dulce. In plus zahar, vanilie sau alte arome. In cele pentru altii pun si unt, dar in proportie de 2 parti branza 1 parte unt. In plus folosesc unt President light cu 40% grasime (e extrem de bun - am facut si aluat foietaj cu el). Imi permit o sugestie pentru branza pe care o ai: am incxercat sa fac cheescake cu blat moale si nu biscuitos si a iesit ff bine. Am folosit un aluat de rulada cu cacao, l-am copt si apoi am pus umplutura de branza si am copt pana s-a facut. Intre blat si crema de branza poti pune fructe (uscate sau nu foarte zemoase, bucati de ciocolata - eu am pus un baton de Lion taiat bucatele).
Ioana: samsara miroase dulce si cu arome orientale (iasomie).
Va pupic si ma intorc la munci,
Revin,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
Tzuni spune:
Multam fetelor de aprecierile vis-a-vis de decodor! O sa vad io ce-o sa iasa.... Deocamdata traiesc clipa
Si-acu sa va povestesc: de 15 min m-am intors din Constanta. De ce? Pai pe drumul de intoarcere de la mare, cand eram cu bagaje si cu una bucata Meri la purtator, m-a lasat masina-n drum. N-a mai vrut sa plece si...gata! Asa ca: luat bagaje si Meri, mutat in alta masina si lasat Peugeot-ul meu nabadaios pe o strada din C-ta. Ajunsa in Buc am cautat solutii: sa tractez masina ma costa cam 15 mil + reparatia...o avere. Asa ca m-am apucat sa vad unde gasesc un om care s-o repare acolo, in C-ta. Si-am gasit un mecanic si mi-a facut-o (a trebuit schimbata pompa de combustibil) si azi am fost sa externez masinutza si s-o aduc acasa. Si nenea mecanicu nu m-a taxat decat 1 mil si 200 de mii + povestea vietii lui si viitorul divort de nevasta . Asa ca am scapat ieftin. Acum ma duc sa ma culc ca azi dimi am plecat cu trenul la 6 dimi si-s franta!
Revin mai spre seara. Va pup pe toate.
Delidana si hcclara, va trimit poza decodorului pe "private"
Tzuni mic si drag si scump si pisicos
hcclara spune:
Tzuni, astept nerabdatoare ! somn usor!
Ioana, pai daca vrei cu miros de tei, ia-ti Trusardi! nu m-am mai uitat la esprit pe net, ma uit acu, ieri am fost aici in magazin da nu mi-a sarit nimica in ochi!
Marilena, cum a fost la primarie? dar ce repede ai inscris-o pe Mara la scoala, ca abia a facut 3, nu? iti arat poza cu mine blonda marti! la barbatu-meu nu-i spun nimica, luam pranzul in oras dupa ce vin de la coafor si sunt curioasa sa-i vad reactia!
la noi azi a plouat aproape toata ziulica, poate mergem la cinema in seara asta, eu nu prea am chef, dar sa vad daca ma convinge sotul!
Crys, ce mai face bunica ta?
pe toate!
Delidana spune:
Claudia, cred ca sotul va fi placut surprins. Asta da surpriza. Cum esti vopsita acum?
Tzunica, odihna placuta. Bine ca ai rezolvat-o fara prea multe complicatii si astept poza.
Carina, stiam eu ca nu dormi.
Stiu ca mai e pina plecati dar eu va urez de pe acum vacanta placuta si distractie maxima in Tunisia!
E cald...asa ca m-am tratat cu inghetata si acum ma doare capul...
www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Eftimie C. spune:
Sunt tare necajita ce eu n-am vazut "decodorul" Tzunelei
Ma bucur ca ai rezolvat repede si ieftin cu masina.
Oprescuflore ti-am votat fetita si sper ca vei trece mai des pe la noi.Oricum, trebuie sa ne dai cafeluta promisa
Gabriela din cate stiu eu, la ore tarzii nu e indicat castravetele Ala verde...de gradina.Ca celalalt... oricand, oricat si in orice pozitie!
Hopes vazusi pozele
Spor la treburi Laura!
Yubi faci 2 ture?Vezi sa n-adormi
Gusta ciudat ca a trebuit sa o inscrii deja pe mara la gradinita.
Lingura aia de salata de ieri a fo9st + cu 0 pe langa ce-am servit azi la pranz
Claudia abia astept sa ne spui care a fost reactia sotului tau
Delidana vacanta placuta!
Cris ce-ti face mamaita?
Eftimie C. spune:
Meniul rusinos de azi:
D-
P- piept de pui la gratar, snitel, pifteluta, 2buc cas, o felita de rosie cu branzica de vaci deasupra si salata mixta + un pahar de suc si o felie de tort
C- mere si apa
Nu loviti! Azi au fost sarbatoriti aniversatii lunii Iulie si noii veniti in firma (printre care si eu).Cu alte cuvinte, nu se putea refuza pranzul desi eu aveam in plan peste marinat facut de sotiorul meu.Dar va asigur ca nu m-am atins de bunatate de cartofi prajiti si facuti buni cum numai la restaurant se pot face si nici paine.
gusta spune:
Revenit.
Fetele asa trebuie inscrisa si nu la gradi ci la scoala .Am mai spus aici ca copii incep scoala de la 4 ani asta e ,cred ca pana la 5 e ceva cu o grupa pregatitoare si dupa incepe scoala pe bune.
La primarie nici nu vreau sa va zic ca nu am facut nimic.Am oprit actele ca eu nu sunt casatorita cu individul si atunci pierd cetatenia romana .Asa ca intai nunta,masa si dansul si dupa pasaportul.Si rad si plang inca nu stiu ce am sa fac momentan sunt amarata ca mi se impune sa ma casatoresc ca sa pot sa am dubla cetatenie,daca nu raman cu cea romana si la fiecare 5 ani imi trebuie un permis de sedere,alti bani alta distractie.Nu ma intrebati daca ma marit ca nici eu nu stiu .
Ma duc sa ma culc si poate visez la noapte ce fac.
Mai sunt in zona ca de cand am aflat vestea ma lupt cu o prajitura.
Marilena si Mara Augusta