Nou stil de viata (215)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Salutare din nou

Gusta, imi pare rau ca ai probleme cu cetatenia dar cine stie, tot raul spre bine si poate o incingem de-o nunta aici pe subiect.

Eftimie C, mersi si sa-ti fie de bine. Biciul nu pot sa-l scot ca nici eu n-am fost cuminte.

Carmen, esti prin zona? Ma vezi cum te caut? ->

www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Gusta, io deja ma bag sa te incing la "jocul miresei"! Io zic ca, daca te vrea, sa te mariti! Macar te-alegi cu cetatenia si tot ai facut o afacere (glumesc, da?)

Zuzilici, muncesti?

Tzuni mic si drag si scump si pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

I'm back!
Tzuni vazusi "decodorul" si tin sa te asigur ca nu arata mai tanar decat tine...arata "numa bun" Ba chiar am cerut si parerea sotului care mi-a recplicat "arata bine tipa"
Important e sa fiti voi fericiti si sa va respectati si iubiti, iar Meri sa va fie alaturi la bine si la greu.Am zis
Gusta parca vad ca ne anunti in curand ca e rost de nunta Vezi sa nu fie pe 12 sau 26 ca am nunti acasa.In rest, agenda e libera si vin
Va pupic si ne-auzim maine.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Eftimie C.

I'm back!
Tzuni vazusi "decodorul" si tin sa te asigur ca nu arata mai tanar decat tine...arata "numa bun" Ba chiar am cerut si parerea sotului care mi-a recplicat "arata bine tipa"
Important e sa fiti voi fericiti si sa va respectati si iubiti, iar Meri sa va fie alaturi la bine si la greu.Am zis
Gusta parca vad ca ne anunti in curand ca e rost de nunta Vezi sa nu fie pe 12 sau 26 ca am nunti acasa.In rest, agenda e libera si vin
Va pupic si ne-auzim maine.

POZE
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Buna fetelor,sa inteleg ca ne pregatim de nunti,Tzuni si Gusta .

Tzuni,vazut poza cu decodoru,va potriviti foarte bine.Bafta,sa iasa ceva frumos.
Gusta,eu il inscriu pe Cris in noiembrie la scoala,e suficient daca o faci cu 6 luni inainte ca Mara sa implineasca 4 ani.Si da,grupa 1 e pregatitoare,anul urmator(grupa 2) incep cu scris,citit,socotit.La sfirsitul grupei a treia(la 6 ani) vor avea primul examen(cito toets).

Anca, mami de Bianca si Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Se vede ca nu am dormit toata noaptea.Raspuns nu am la intrebare ca nici nu am fost intrebata daca vreau.Hotararea trebuie sa o iau in weekend si sigur o sa stiti primele eu deja trag in retragere si asta e.

Anky noi a trebuit sa o inscriem ca la scoala unde vrem sunt putine locuri si am vrut sa fim siguri ca e inscrisa.Si ne-au anuntat ca cu 2 luni inainte de 4 ani ii vor da un test sa stie cate ceva de ea.

Cafea ,ceai suculet si tot ce va doriti va asteapta.

Si acuma sa spuneti si voi unde ati vazut mireasa grasa, parul nu il am lung ca sa imi fac macar un coc plus multe alte minusuri.Gata ma duc sa mai bag o cafea ca o iau pe aratura.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Neatza.Fac cinste si azi cu o cafelutza,un ceai si o apa plata cu lamaie.

Deliasunt enervant de vorbateatza dar nu ma pot abtine. Azi pleci,nu?Drum bun si concediu placut iti doresc.

Carmen,pe unde ai umblat ieri,cum ai distrat copilsii si ce meniul "bestial" le-ai mai facut?

Claudia,o sa testez parfumul dar am zis si eu numa' asa ca exemplu tei,poate sa fie si alt miros de floare.Chiar langa institutul de fizioterapie unde merg eu la tratament este un magazin de pantofi si chiar ieri mi-am bagat nasul scurt si mi s-a lipit mana de o pereche de sandale de la esprit.

Anda,nu mai mergi la Viena?Daca vi vreodata in interes de afaceri si ai chef de o tura de cumparaturi sa imi spui din timp,imi iau zi libera si ne facem de cap.(notat denumirea parfumului).

Tzuni,ce ieftin ai rezolvat problema masinii.Stii,eu de la un timp incoace merg pe deviza "traieste clipa" si bucura-te de ceea ce ai acum pt ca nu se stie niciodata ce se poate intampla mai tarziu DAR gandeste pozitiv si sigur o sa fie bine,daca nu...si ce daca,viatza merge inainte...un sut in f' un pas inainte.Eu iti doresc din toata inima sa fi fericita.

Marilena,pana la urma urmei e doar o hartie pe care o bagi undeva in sertar si uiti de ea,voi tot aceeasi ramaneti,cu actul acela fara el,dar asa iti va fi tie mult mai usor si nu o sa mai trebuiasca sa te agiti tot la cativa ani cu o mie si una de hartii,copii,legalizari,bani aruncati aiurea...fata sa nu mai fie trista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Mari,ai fost mai rapida azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Ioana da am fost mai rapida ca am spus motivul la cate aveam a mai venit una si deja imi vine sa fug in lume.O fi ea nmai o hartie dar am mai avut una si totul s-a schimbat dupa de asta poate si fug de a o face.

Azi ma duc dupa ce duc copilul la magazin sa miros parfumuri si sa ma uit in magazine am nevoie.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Neata fetelor!

Gusta, nici io n-am dormit azi noapte si sunt chiauna de somn! Ma gandeam ca in loc de coc iti pui tu o caciula in cap si iei rochie de mireasa cu corset sa strangi burta! Ia cere-l TU pe olandez de barbat!

Ioana sa ai o zi frumoasa si fii sigura: traiesc clipa din plin

Mergi la inceput