Nou stil de viata (215)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Tzuni deja ma vad imbracata cum m-ai spus si nu iti zic ca rad ca nebuna .Nu il cer dar totusi asteptam ceva de la el macar o discutie ceva,dar se pare ca timpul petrecut singur il face uneori super rece si nu realizeaza,sau poate socul a fost si mai mare pentru el ca acuma numai are scapare.

Daca ar fi sigur imbracamintea nu va fi o rochie de mireasa ci una asa draguta.Deja visez.Hai trezirea fetele nu ma lasati singura aici ca o dau in basme si povestiri.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Tzuni,tu esti de coma.Mi-a fost dor de glumele tale nebunele.

Marilena,vezi...a gasit Tzuni o solutie salvatoare reveritor la problema ta. Mai in gluma,mai in serios,daca ai patzit-o in trecut,nu inseamna ca trebuie sa se repete acum povestea din nou dar tu stii cel mai bine,daca nu vrei sa te casatoresti exista intotdeauna alte alternative...mergi tot la cativa ani dupa viza noua si gata.DAR daca nu incerci,nu o sa stii niciodata daca ar fi fost mai bine sau nu pt ca la o adica actele alea se fac dar se si desfac.sa iei decizia cea mai buna pt tine.

Mergi la inceput

Io-s aici,iti tin de urat inca putin pana plec la "maltratat".
Am ars ieri litera E dep e tastatura si acum stau cu pixul in mana si de fiecare data cand trebuie sa tastez litera problema,ma chinui sa gasesc "gaura".

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by justasmallkiss

Io-s aici,iti tin de urat inca putin pana plec la "maltratat".
Am ars ieri litera E dep e tastatura si acum stau cu pixul in mana si de fiecare data cand trebuie sa tastez litera problema,ma chinui sa gasesc "gaura".

Poze:http://community.webshots.com/user/Hanna_26
IoAnA

Ioana este de pomina.Cum ai ars tastatura?

Eu astept sa se faca ora de trezit copilul si sa ma duc.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Marilena,nici eu nu am avut rochie de mireasa,n-am avut nici nunta,nici parintii langa mine.....,prieteni...nimic,doar noi 2,parintii lui si 2 martori.Am fost trista pt ca mi-as fi dorit sa fie macar ai mei langa mine dar fericita pt ca il aveam pe el langa mine.Si la noi a mers totul repere repede pt ca era singura modalitate ca eu sa primesc acte si sa ramanem impreuna.Acum 8 ani se venea inca pe baza de chemare,aprobari la consulat,nu se stia daca raspunsul e sigur pozitiv...sa fi mers noi in tara sa ne casatorim nu se punea in discutie pt ca eu trebuia sa raman acolo si sa astept viza si nu vroiam sa stau despartita de el nici macar o zi.
Asa ca am trecut peste toate visele fiecarei fete cu ...nunta de vis,rochia de mireasa ,Fat-Frumos pe cal alb...ne-am dus la primarie,in cateva minute "ne-am luat" si am fost cei mai fericiti oameni de pe lume.

Mergi la inceput

Cu tigara,am vizitat scurt si pana m-am intors cazuse tigara pe tastatura.Da' eu fac deastea o gramada...am ars si sterilizatorul de sticle la copil si muuulte alte prostioare.

Mergi la inceput

Ioana atunci sa iti spun cum o sa fie la noi daca o sa fie.Platim niste acte si ne ducem marti sau joi dimineata intre 9 si 10 cand primaria plateste o parte din ceremonie ,noi 2 plus una bucata Mara cu 2 martori (pe astea ii luam de pe starada) si atata.La mine nu cred ca vine nimeni la el tatal e prea dus ca sa ne riscam sa il luam cu noi(sau cine stie),el imbracat in orice (blugi) si eu cu un saculet .Batem palma ,zicem da si asta e.

Ce nunta ,ce Fat-frumos nu exista asa ceva e o formalitate ca sa am cetatenie si ca sa nu mai imi spuna domnisoara(visuri) C ci doamana C a lui A(aici va detailez eu alta data)Ca la ei se pastreaza numele de familie al tau de domnisoara dar devii doamna lui .Nu stiu daca ati inteles ce am vrut sa spun.

Se vede ca am emotii numai cand ma gandesc la nume.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

neatza vorbaretelor si multumesc de ceai, io acum m-am trezit.

Delia, te-am vazut cum ma cauti, dar nu te-am strigat, . Gata bagajele? Cand e startul? Sa ai un zbor placut si sa ajungi cu bine.

Ioana, ieri n-am gatit nimic, am si acum prajitura cu branza in frigider. Azi o sa fac tortul, caci maine plecam la tara, e ziua lui taica-miu.
Pupici si weeek. frumos.

Marilena, mirositul parfumurilor!!! Sa ne spui ce parfum iti alegi. Eu mi-am comandat Versace - crystal noir.

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Ma duc sa trezesc copilul si cand plec ma mai uit sa vad daca ati scris ceva.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Mari,nu conteaza cum e atata timp cat iti aduce tie un beneficiu.Voi oricum sunteti o familie,sot-sotie-papusa dulce si viatza continua ca si pana acum.
Noi ne-am pregatit cu verighete,costume,ne-am frezat,ne-am pozat...dupa ceremonie am fost la restaurant si am sarbatorit evenimentul...asa cum a fost...a fost frumos!!!

Mergi la inceput