Nou stil de viata (215)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Vad ca ati scris nu gluma asa ca ma duc sa va citesc.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Citit.

Tzuni am crezut ca am pierdut decodorul dar se pare ca nu si arata bine si nu se vede nici o diferenta si nu iti mai asa multe griji va sta bine impreuna.Hai sa vedem ce iese din relatie ca eu deja cred ca ne chemi la nunta.

Carmen unde mergi in vacanta ca nu ai zis nimic?

Hopes vazut poze de baiat frumos cu mami la fel de frumoasa.

Laura astept poza cu tunsoare.

Anda ai adormit pe birou pana la urma?

Claudia vreau sa vad si de la tine poze cu tunsoare si vopseala.

Ioana eu am facut acasa ziua Marei si am avut 5 copii fara parinti si cand au plecat dupa 3 ore eram lata numai stiam nic cum ma cheama dar si ei erau ametiti.

Madelaine ma bucur ca puiul a fost bucuros in prima zi.

Yubi cum rezisti atatea ore si ia mana de pe tort ca te vad.

Carmen E hai ca o lingura de salata nu e un capat de tara.

Gabriela sigur castravetele era comestibil.

Gata ma duc sa imi pun a 2 cafea si sa imi revin,ieri am facut curat si am spalat pentru toata strada dar vremea nu a tinut cu mine asa ca nu am stat la nici un bronz la nimic.Azi am intalnire la primarie pentru nationalitate si sa vad ce zic asa ca tineti pumni stransi si azi inscriu si copilul la scoala ca asa trebuie aici.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata frumoaselor,
Laura: spor la treaba. Imi pare rau ca ai problemute cu spatele.
Ioana: multam de cafea si ceai. Ai ceva rezultate de la fizio?
Tzuni: va sta bine impreuna si zau daca se vede diferenta. Maria cum se impaca cu el?
Marilena: spatele tau cum mai e? Mara nu a mai facut febra asa-i? La gradi e mai bine?
Hopes: frumoase poze. SI eu numai cu capul la concediu sunt.
Madleine: felicitari pentru acomodarea rapida.
Yubi: si eu cu inghetata sunt de neoprit. Cred ca e singura chestie in fata careia nu am control. De aia mi-am luat masina de inghetata, ca sa imi pot face eu variante low fat/ low cal. Daca m-as limita la 50-100g n-as avea nevoie de low calorie, dar asta e exclus.
Delia: esti nerabdatoare? Mai ai la bagaje?
Zuzi: nu am vazut meniul tau. De ce?
Carmen: nu-i nimic ca ai intrebat. Ce faci azi? Cand te petreci?
Lou: distractie placuta dupa amiaza.
Criss: tu nu mergi in concediu? O sa ai o perioada libera intre cele 2 locuri de munca?
Meniul de azi:
prajitura cu crema de branza si zmeura (blat exclusiv din albusuri, taiat in doua si umplut cu branza si zmeura), 2 felii de pepene galben

o rosie umpluta si un ardei umplut (de fapt jumate mi-am luat la mine ca e din ala gigant) cu iaurt

salata de vinete cu rosii si sunca cu piper, inghetata, zmeura
Va pupic pe toate si revin mai tarzior,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

ia vedeti acum, se mai vede poza cu decodoru lui Tzuni?

Marilena, vom merge la mare, in jur de 16-17 august. Vom da o fuga si la Bicaz, pentru cateva zile - luna asta.

Anda, sambata ma serbez, cu familionul, la gratar. Si duminica, putin cu socrii, o iesire la terasa.
Azi am program obisnuit; fac piadina cu piept de pui, cascaval, salata de varza, rosii, castraveti si cartofi prajiti, .
a, ieri am facut si io o prajitura cu crema de branza si vanilie.

Hopes, sunteti frumosi cu totii, mai ales Edi, .

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata

Uite ca pierdui distractia de aseara cu noul decodor al lui Tzuni. Sau nu e nou? Sa inteleg ca sinteti un cuplu acuma?

Carina, da, abia astept sa plec, m-am cam plictisit pe aici.
Bagajele abia azi le fac.

Tlaura, sa ai spor la treaba.

Hopes, frumoase poze. Sper sa ajung si eu intr-o zi pe la manastirile din Moldova...

Carmen, gata cu poza, eu n-am apucat-o.

Ioana, Gusta, Lou, Rolo, Violeta, Carina,

www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salutare!
of, Delia, si eu am ratat poza lui Tzunela, asa ca sunt trista si suparata pe voi ca nu m-ati strigat sa-i vad si eu!

florentina, bun venit, ti-am votat poza!

Carmen, in fiecare zi faci prajituri???
Ioana, nu vreau sa-mi zici cum se termina inima de tigan, ca stiu si eu!
Hopes, frumosi sunteti!v-am admirat pozele!

Laura, spor la tot ce trebuie sa faci!

na va tzuc dulce, aveti grija daca mai apare vreo poza sa strigati tare sa aud si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Multumesc mult fetelor.
Pacat ca nu-s mai slaba sa dau bine si in altfel de tinuteehhh

A fost frumos in concediu, cel mai relaxant de altfel pana acum, si asta ptr. ca a crescut Edi. Pana acum nu ne tihneau prea multe. Acum in sfarsit ne-am relaxat.

Programul meu azi? Nu stiu. Pana la 6 servici, dupa 6 nu stiu
Zuzulici asteptam poze
Mephalatare fumosi si baietii tai am vazut acum pozele . Si faci niste prajituri de nu mai sunt buna de nimic toata ziua. Asa bine arata(Brnza de la braturi cum o prepari?)
Carinaunde mergeti in concediu?
Gusta ce rapid o inscrii pe mara la scoala

In meniu am ciorba de cartofi, am mai mancat 5 nectarine, si sigur nu ma opresc aici din pacate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Asa de aiurea tastez
Rescriu intrebarea ptr. Mephala- Branza ptr. prajitura cum o prepari?

Delia - sunt frumoase zonele merita vizitate. Noi mai vrem sa ajungem anul asta cateva zile si in Maramures.
LauraT - bine ai revenit in tara, pune poze sa te vedem cu noua coafura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Claudia, e socrul meu la noi si-l impresionez placut, .

Hopes, branza de vaci o dau la robot (la cutite), impreuna cu 2 cuburi de unt, zahar pudra, zahar vanilat, stafide inmuiate in rom si un galbenus de ou. Separat fac o crema de vanilie/budinca de vanilie si la sfarsit le amestec in robot (budinca cu branza), iese o crema ft. fina.

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

M-am intors si din fericire azi am dat peste o fizioterapeuta mai blāndä.

Louisea,da' tu rezisti atata timp sau mai reusesti sa furi cate o portie mica de somn?

Yubimai putin si ajungi la galetzi de inghe'.(glumesc)sa-ti cada bine inghetzata.

Marilena,da dar tu ai gradina,asa as fi facut si eu acasa,as fi scapat usor cu diverse preparate la gril(carnita,branzica,cartofi),salate,praji,copiii sa se balaceasca in voie intr-un bazin cu apa...dar la mine in apartament mai greu,ne impiedicam unii de altzii...Anul asta vor fi in jur de 11 copilasi si trebuie sa chem si parintii.De la gradi chem doar vreo 3, in rest copiii prietenilor,finilor,nasilor...si normal ca raman si parintzii.

Anda,sincer in afara de faptul ca ma doare si prin alte parti decat m-a durut inainte sa incep sedintzele,nu prea....Da' cica asta e efectul de inceput,eu am rabdare,altceva n-am de facut

Carmende ce m-a facut mama pofticioasa?
Intrebare,pt ca la cate parfumuri ai "testat" sigur ma poti ajuta:vreau un parfum care sa miroasa dulce,dar nu un dulce din ala greoi ,inecacios...si mai vreau sa miroasa a...flori...tei...orice inafara de trandafiri.Ai dat peste vreunul asemanator cu ce spun eu si sa iti placa?

Delia

Claudia,pai "logic" asa cum se termina orice telenovela,nu?Nu stiu pe la ce episod au ajuns pe Protv intl,dar pe acasa s-a terminat de ceva vreme,spre bucuria lu' barbatu-meu.Ai mai bagat ochiu' pe Esprit?Au reduceri,eu mi-am comandat niste tricouri de bumbacel,asa...din astea de toata ziua,de munca,cumparaturi...sunt si la 6 euro bucata.

Hopes,nu mai plange ca esti "mumoasa" foc.

Ma duc sa pap ceva si sa vad daca ma mai tin "salele"sa pot sta in scaun,poate reusesc sa fac niste chestionare.
Pup fetele frumoasele.

Mergi la inceput