Nou stil de viata (215)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Neatza.Cafelutza si ceaiul sunt gata dar le pastrez caldutze pe cand va treziti.Va trimit la fiecare cate un si o si va doresc o zi frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Buna dimineata prietenele mele dragi! Mi-e dor de voi; sunt intr-o dispozitie romantica acum!
Ma dor toate shalele; ieri am pus termopane si ce cera in casa... nici nu vreau sa ma mai gandesc! am intrat in priza si am reusit asa, in mare sa termin. Dar saptamana viitoare ma asteapta zugraveala! daca nu mor acum, nu mai mor deloc!

justasmallkiss, multumim de cafea!

Tzuni, cand am citit ca pui poza cu decodoru' dar ca o iei repede, am intrat in panica! Eram sigura ca am pierdut faza! ma bucur ca l-am vazut, si iti spun ca e tare simpatic si ca va sta bine impreuna!
sa fie intr-un ceas bun! Diferenta de varsta conteaza mai mult sau mai putin; nimeni nu iti garanteaza ca daca corespunde varstei va fi totul ok! Asta depinde nu de varsta ci de caractere. Eu sper sa mearga!
Mama, mephala, ce critica esti! vrei sa-i diseci decodoru' fetei! Lasa, ca il punem noi sub lupa, daca e sa ii tinem trena tzunicii! pana atunci, lasa fata sa se bucure!

oau, acum am vazut ca s-a terminat concursul si avem si 2 castigataoare: FELICITARI fetelor!
Si felicitari tuturor participantelor! dar nu era vorba de cancurs pana pe 12?
Si pentru ca suntem la acest capoitol, raportez si eu:
stagnare. Desi as putea spune ca am cateva sute de grame sub 55, nu ma culc pe o ureche; le pot pune la loc imediat!
M-am si tuns: bob! inca nu am nici o poza, si pana fac s-ar ptea sa-mi creasca parul, dar nu-i nimic, ma mai tund o data pentru voi!
Sper ca de azi sa intru mai des.
Eftimie, Zuzu, Hcclara, Criscosty, Carina, Gusta, Olo, Vikinga, Rolo, Puskin, Louisea, Tumpi, Anky, Delidana, mamica dulce, Hopes, Gabi, Alina, si pentru toate celelalte omise far intentie, cate o si un din partea mea!
( azi sunt foarte darnica)!
am vazut ca avem si nou venite: bine ati venit fetelor si spor la slabit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

neatza, Ionica, multumesc de ceai, il beau acum, lenesa de mine.

Laura, si spor la treaba.
Nu sunt critica, ci doar o tachinam pe Tzuni...

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Buna dimineata dragelor!!

Nu stiu de ce ma simnt atat de ametita si de adormita.
Nu prea am chef de munca, desi ar trebuiMa gandesc la o noua vacanta deja de data asta in afara Romaniei

Poze am pus cateva, sunt in semnatura.

Tzuni mie imi place decodorul tau, e frumusel, si nu, nu se vede nici o diferenta fizica. Daca te-ar fi mintit in legatura cu varsta lui crezi ca ai mai fi simtit diferenta ?

Delia, Tlaura, EftimieC (bravo ptr. mobilizare), HCclara, Ioana, Rolo, Vikinga, Zuzu, Criscosty si pe toate celalate va salut si va doresc o zi fara tentatii culinare

Mergi la inceput

Neatza Carmen Eh,macar acum sa mai profiti si tu din cand in cand de o ora-doua in plus de leneveala sau somn ca dupa ce incepi lucrul...

Laura,te asteptam sa ne ti de urat daca zici ca ai terminat cat de cat cu treaba.Ti-as imprumuta "salele" mele sa nu te mai doara dar din pacate si ale mele sunt in pioneze.

Mergi la inceput

Uitasem,va pregatesc azi inghe' mai pe dupa masa ca ieri am dat de o tanti(mica,slaba si a' naibii)la fizioterapie care mai avea putin si ma facea una cu masa aia de masat,asa ca n-am fost buna de nimic toata ziua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Neatza fete frumoase

Vad ca ati reusit sa scrieti ceva

Ioana merci de ceai

Eu ieri n-am mai reusit sa intru. Dupa ce m-am intors din oras, m-am ocupat de gradina si de flori. Iar aseara am fost pana la mare sa ne plimbam..
Azi merg la servici si dupa, spre seara se tine petrecere de vara (gratar si muzica buna :) la o casa de vacanta prin apropiere, asa ca mai intru abia maine.

Laura.. spor la treaba si gandeste-te cum o sa fie cand terminati :)

Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Buna dimineata !Tzuni ,sunt foarte frumoase pozele din concediu.Iti sta bine cu decodorul ,iar diferenta de varsta nu se vede absolut de loc La mine deja nu se mai poate ,am trecut de la inghetata la cornet ,la ...tort de inghetata Cred ca nu am mancat in viata mea ,atata inghetata ,cat am mancat in vara asta.De azi o sa incep sa dau la poate ...poate mai echilibrez cumva caloriile Azi fac 2 ture la servici ,intru la 14.30 si ies maine dimineata la 7.30 ,m-a rugat o colega sa fac si tura ei ,pt. ca pleaca la mare.Un pt. toate fetele.

Mergi la inceput

Hopes,vazut poze de mamica si pui frumosi.

Ce program aveti azi fetelor,eu tot casc ochii prin internet dupa ceva "animatori" pt copilasi,ca incet incet se apropie ziua Deliei si as chema pe cineva sa ii distreze.Anul trecut m-au facut prastie(au fost vreo 10 copilasi,parca!!!) si bineinteles caut si locatie pt ca m-am facut lenesa si comoda tare si nu vreau sa ii tin ziua acasa pt ca de fiecare data cand avem evenimente de genul...ma "rup" si "coc" toata sa fac pregatiri si dupa cateva ore de distractie casa mea e varza si mai mult de jumatate din ce pregatesc trebuie sa arunc.Daca stateam la casa si aveam gradina era fain dar asa e mai practic sa inchiriem undeva un loc de joaca pt copilasi,sa se ocupe cineva de ei sa ii distreze,sa isi aleaga fiecare din meniu ce vrea sa pape si noi parintii sa stam linistiti la o cafea,un gril si cand ne intoarcem acasa,pitica sa fie multumita si fericita iar eu inca intreaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Neata natiune!

Am dus piciul la gradi si acum savurez cafeluta la birou.
Eftimie, prima zi de gradi a fost super. Piticotul s-a acomodat repede si a uimit educataorele de sociabil si destept (pupa-l muma-sa) ce este.
In afara de faptul ca a venit cu una pereche zgarieturi de la un copil mai mare cu care au disputat sefia...e foarte bine. Mai multe emotii am eu decat el.
Tzuni, dragut decodoru'. Nici urma de diferenta vizibila. So...sa fie intr-un ceas bun.

Va pup pe toate si fug la munci, ca la 13.30 trebe sa-mi ridic juniorul de la gradi.,

Mergi la inceput