Nou stil de viata (215)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

nu spui, ca primesc avertisment rosu

din pacate da, o simt!

Edit: diferenta

Tzuni mic si drag si scump si pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

Il fac pachet si ti-l trimit! Se vede ca-i cu 7 ani mai mic decat mine?

Tzuni mic si drag si scump si pisicos

What? No way....Sorry bella, dar nu se vede deloc diferenta. I-o ca pe-un compliment pentru tine, ok?
Cat despre ce se simte cu ricul de-a lua avertisment, Zi repede pe unde se simte? la corason sau bibilica?

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Am voie sa-mi fie foame la ora asta? Mi-e fooaaaammmmmeeeeeeeee! As manca orice!

Tzuni, pai si daca ar fi de aceiasi varsta ca tine si tot ai simti o diferenta... zic si eu din experienta mea de fomeie in etate...

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

M-a luat mana pe dinainte si-am uitat sa te felicit. Sa fie intr-un ceas bun si sa teceti peste "diferente" cat mai repede.

ZIETGEIST

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Gabrielama

Am voie sa-mi fie foame la ora asta? Mi-e fooaaaammmmmeeeeeeeee! As manca orice!

Gabi

Are voie doamna draga daa inca esti treaza...si-ti dau voie sa papi pepene verde. e ok?

ZIETGEIST

Mergi la inceput

Mersi Zuzi, sar'mana! Da' n-am pepene... ma duc sa fur un castravete, ca d'ala am...

Gabi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Gabrielama

Mersi Zuzi, sar'mana! Da' n-am pepene... ma duc sa fur un castravete, ca d'ala am...

Gabi

Hmm! Castravetee.... Sa ai pofta.

ZIETGEIST

Mergi la inceput

Zuzi!!! castravete d'ala verde si leguminos de se pune in salata!!!! Parol!

Gabi

Mergi la inceput

Zuzi!!!......... castravete d'ala verde si leguminos de se pune in salata!!!! Parol!

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Numa' bine am bagat si eu nasul in internet,vad ca o dati in castraveti,decodoare

Tzuni,ma gandeam ca am ajuns prea traziu si am pierdut poza. E simpatic decodorul si va sta bine impreuna.Ori nu mai vad eu bine,da' copilasul ce apare in poza imbracat in galben(baiat,fetita ...ce-o fi) parca seamana cu pitica ta.

Gabi,si noi mai iesim separat,rar dar iesim.Al meu merge uneori sambata la fotbal cu prietenii,dupa aceea la sauna si la o berica si eu la fel,ori imi fac program de cumparaturi si prānz in oras cu fetele sau mergem seara dupa ce adorm pitica la ceva un cocktail bar,da' numa' intre fete si vb de-ale noastre...freze,manichiuri...haine...si cu toate ca sunt cu gāndul tot la pitica mea,ma relaxeaza cate o iesire din asta si imi face bine.

Marilena,te-ai bronzolit?Cum e pitica?Noi am decupat hartii si hartiutze intr-o fericire in seara asta,am facut flori din hartie colorata,fluturi,gargaritze,litere pe care apoi le-am lipit,vreo 2 ore jumate am tot lucrat.

Claudia,vrei sa iti spun cum se termina Inima de tigan?hihihi,glumesc!!!Vai cate "experimente" au mai facut astia aici in coafor pe capul meu,D-zeule ...niciodata nu ma tundeau si vopseau cum vroiam eu.Ultima data mi-a ars parul in asa hal ca a trebuit sa il tai pana la nivelul barbiei sa se regenereze si sa scap de firul mort.Au tot exersat pe capul meu pana am dat de o fata romanca,coafeza de meserie,care lucreaza acasa si de care sunt ffffffffffffffffff multumita.Sper sa iti iasa ce iti doresti la par.

Delia,esti pe ultima suta de metrii,gata bagajele?Incet incet iti reintri in "ritmul" sportiv.

Madelaine,ce impresie a avut piticul dupa prima zi de gradi?Noi am probat azi costume de baie,maine merge maimutzica la strand cu gradinitza si a trebuit sa se vada neaparat in oglinda cum arata si nici in ruptul capului nu a vrut sa lase acasa partea de sus a costumului pt ca ii este rusine sa stea doar in slip,fetitele trebuie sa aiba si sutien.

Anda,Deliei nu i-am dat inghe' pt ca am facut-o chiar cand o durea gatul si avea febra.Esti deja in lumea viselor?
Am tot vrut sa te intreb da' tot uit:tu i-ai taiat vreodata parul Carinei?Ai pus niste poze la un moment dat,mooooamaaa ce frumusetze de par are printesa.

Carmen E,felicitari pt cāstigarea concursului,tine-o tot asa si o sa ajungi in curand la kg dorite.

Zuzi,ce face papusica mica si dulce?Cand ai timp de arati poze din concediu?

V-am tzucat dragele mele.Noapte buna tuturor.

Mergi la inceput