Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (62)
Raspunsuri - Pagina 3
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by Ven
Buna dimineata, zuzici!
Mai fetelor, am si eu o dilema existentiala, pe care demult am vrut sa v-o impartasesc. Deci: lapte de vaca nu e voie la bebei inainte de 1 an, da, clar, mi se pare corect, cunosc si motivele. DAR branzica calcica de ce avem voie sa le dam de la 6 luni, ca si aia se face tot din lapte de vaca? Stie cineva raspunsul? Eu de vreo 2 sapt. am tot vrut sa-i combin fructele cu branzica de asta, si n-am facut-o, pt. ca vreau sa cunosc rasp. la in trebarea asta first.
Multumesc!
O sapt. excelenta!
Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)
Deoarece proteina din laptele de vaca prin fierbere se modifica si nu mai este atat de alergena . In plus branzica ii dai pana in 50 de gr de cateva ori pe saptamana pe cand lapte de vaca i-ai da minim 500 ml zilnic . Si diferenta asta conteaza ...plus aportul de vitamine, minerale, grasimi care este altul la laptele de vaca decat formula si dat zilnic face o mare diferenta .
Pe de alta parte nici-un apte praf , formula , nu se fierbe ( exista pe toate cutiile o interdictie in acest sens ) deci nu poti face branzica din el .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
laura_dimitris spune:
Roxana, ca si ema, eram pregatita sa te sun sa stiu ce mai faceti.
Asteptam sa se faca o ora mai "normala" de dat telefoane unei mamici cu copil mic.Ma bucur ca adeluta noastra este bine si la fel de vesela ca de obicei si ma mai bucur si ca a scapat de nenorocita de branula....
Te sun totusi imediat dupa ce voi modifica o lucrare pe care o "crosetez" de vreo 3 zile....
Daca poti vorbi... raspunde-mi daca nu.... te sun alta data !!!
multi, multi si dulci, cu drag pentru adeluta si mamica ei puternica!!!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
ginnette spune:
quote:
Originally posted by laura_dimitris
Roxana, ca si ema, eram pregatita sa te sun sa stiu ce mai faceti.
Asteptam sa se faca o ora mai "normala" de dat telefoane unei mamici cu copil mic.Ma bucur ca adeluta noastra este bine si la fel de vesela ca de obicei si ma mai bucur si ca a scapat de nenorocita de branula....
Te sun totusi imediat dupa ce voi modifica o lucrare pe care o "crosetez" de vreo 3 zile....
Daca poti vorbi... raspunde-mi daca nu.... te sun alta data !!!
multi, multi si dulci, cu drag pentru adeluta si mamica ei puternica!!!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
,
suna-ma cand poti; stii cum facem: putem, raspundem, nu, sunam mai tarziu - da' eu pot sa vorbesc acum (am un teanc de mail-uri si n-am chef de ele, asa ca orice portita de evadare este binevenita)
Da-mi "beep" si te sun eu ca este tel de firma.
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
Lala_D spune:
Am uitat sa precizez ca eu sunt o mama mai denaturata asa : Andrei primeste de 2 ori pe saptamana in piureul de legume branza Fagaras de la Manor deoarece orice tentativa de branzica facuta in casa indiferent de modul de preparare sau amestec a fost un esec total
Astfel incat pentru 2 lingurite de branza pe saptamana am optat pentru aceasta varianta acceptata de el cu entuziasm .
Dar noi avem deja 2 luni de diversificare in spate, nu a dezvoltat nicio reactie adversa nici la gluten asa ca suntem la avansati
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
ramonab spune:
Vreau sa va zic ca in sfarsit a acceptat Razvan ceaiul, ieri la padure.Dar cred ca i-a placut asta, i-am facut de musetel, inainte am incercat de chimion sau marar.
Nu a baut mult, decat vreo 30-40 de ml, da ma bucur pt inceput e bine.
Noi am ramas singuri, tati s-a dus in Italia pana miercuri la o sedinta, dar ne vo descurca noi ca suntem mari.Era sa piarda avionul, a mers la Cj si in drum a fost un accident cara ablocat toata soseaua si a trebuit sa ocoleasca.Avionul il avea la 7.55 si ei au ajuns la 8.10.Dar norocul lor a fost ca au intarziat decolarea cu vreo 2 ore din cauza unei defectiuni.Cica repara si decoleaza.Nu-s prea linistita cu treaba asta cu reparatul avionului.Abia astept sa ma sune de acolo.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
emabucuresti spune:
Honey drum bun si distractie placuta la bunica lui AJ. L-am vazut la exercitii cu mingea pe blondin! Asa e , la voi la americani am obs ca se incepe si se pune accent pe cereale. Aici se zice ca cerealele ingrasa inutil. Nush ce sa mai cred.
Shose auzi dom'ne ca ar fi tb sa aiba 6,5 kg hihi! Eu am noroc de o pediatra care se bucura sa-l vada pe bebeul meu asa grasun. Bine ea il stie de la 3 sapt din spital si stie cate am patimit cu el, asa ca acum se bucura alaturi de mine sa-l vada papacios. Tare frumoase sunteti voi doua mai fetelor, dar nici cu gashca aia de tipe bine nu mi-e rusine!
gatta la multi ani sotului! Si la multi ani-cu un pic de intarziere- si celorlalti Petri si Paveli din familiile clopoteilor!
Jelimoni, of ce ti-e si cu mamele astea. Bafta multa las-ca se rezolva toate, si o sa dai de baut ca manmica licentiata!
Anca merci de raspuns. Si al meu ca si bb Stefan, e un papacios, las-ca au ei timp sa slabeasca. Vezi ce mai zice si doctorul.
AncaDiana chiar vroiam sa-ti dau o strigare. Ultima oara cand ai dat un semn pe aici va pregateati de mare.Cum a fost? Voi mai veniti in Herastrau?Poate ne mai intalnim, mai venim si noi pe partea aceea ,ca tot pe la 7 iesim. Ma bucur ca a invatat Calin sa pape diversificat, stiu ca te plangeai ca nu stia micutul cum sta treaba cu lingurita. Pupici baietelului!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/
ramonab spune:
clopoteilor nascuti pe 30 si 31:
Raducu (Andreea29)-30
Octavian George (Cynthia)- 31
Matei Cazimir (Virgo)-31
Alexandru Cristian (Bdiana)-31
Eric George (Genusa)-31
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
Lala_D spune:
Am pus poze noi aici :
http://good-times.webshots.com/album/563920569iByLBA
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
emabucuresti spune:
Creata asa e, decizia imi apartine. Voi sunteti mai p[limbareti si mai curajosi din cate vad. Hehe, ne-am luat si noi cheite ca ale Mariucai, cand plecam de-acasa il intreb pe bb-ti-ai luat cheile? Hihi!
emabucuresti spune:
Miutza sper sa nu ai motive de ingrijorare, bblusii am inteles ca fac si f des kk, si o data la 3-5 zile , in ambele cazuri am citit ca nu sunt motive de ingrijorare daca nu miroase ciudat si daca nu sunt si alte semne.
LauraD, Stankuta, relax asadar, uf noi nu avem asa ceva, nu i-am mai luat ca avea gabaritul depasit, dar mi-ati dat o idee, o sa ii aduc scoica din masina sa-l mai pun pe langa mine in bucatarie, ca uneori nu mai vrea sa stea neam in patut. Laura hehe, ce se relaxeaza Eleni in parc, o boieroaica!As vrea si eu un relax in parc ca tari mai sunt bancile alea.