Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (62)
Raspunsuri - Pagina 2
zeririlouiza spune:
Neata la fete, eu am cam chiulit in ultima vreme dar am fost in concediu 2 saptamani si nici macar nu am vazut leptopu la culoare din lipsa de timp pe care i la-m acordat bubulinei, si inainte de concediu la serviciu super aglomeratie.
Noi suntem bine, mancam bine daca nu e prea cald, bem suculete preparate acasica si mancam si borcanase de nestle in concediu am fost 4 zile la mare fimea a fost fascinata de apa, am sa pun poze sa vedeti un copil fericit la apa
Promit ca-mi fac timp sa vad si pozele voastre ca sigur au crescut clopoteii mei dragi. Ah in schimb am pus poze de la botez pentru cine are timp, a fost fimea o scumpa nu a scos un sunet nu a plans, decat la sfarsit ca sarcu copil stia ca dupa baita urmeaza biberon dar a cam intarziat.
Louiza mamica de Yasmin - Elena 09/01/2008, adica 4 luni, 3 saptamani +
poze Yasmin Elena
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by gattasalvaje
Hello !
Sunt rupta de oboseala...azi a fost ziua sotzului ( Ellenuta , Eu nu stiu cu ce s-o mai sterg pe Sara la gurita dupa ce se mozoleste cu piureul de fructe.S-a iritat rau de la servetele , desi folosesc numai de la Zewa , cele mai fine. De cateva zile n-am mai folosit servetele ci dischete pentru demachiat imbibate cu apa termala Uriage , dar vad ca iritatia tot nu trece , azi parca este mai rau. Nu stiu cu ce s-o dau sa-i treaca ...pana una-alta , i-am dat cu Bepanthene , insa ma gandesc ca nu prea e ok ...asa de aproape de gura , pe barbie.
Uufff , as mai fi vrut sa dau raspunsuri dar neuronul meu functioneaza la relanti si am uitat ce-am mai vrut sa scriu...
Revin maine ...pupici !
Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
LA MULTI ANI CU SANATATE, FERICIRE SI IMPLINIRI SOTULUI TAU !!!!
Cat despre iritatie... nu stiu ce sa zic... Eu o sterg pe eleni doar cu bavetica si apoi o spal pe fata la sfarsitul mesei... Este adevarat si ca eleni mananca doar lapte si ca fructele sunt poate mai acide si-i provoaca iritatia...
Eu cerd ca nu are ce sa-i faca rau bephanten-ul... gandeste-te ca se dadea pe sfarcuri si apoi se alapta copilul....
oricum, nu-i bagi direct in gurita...
eu o dau pe eleni cu bephantene pe brate ca este iritata de la caldura si apoi isi suge cu maaare placere pumnisoriice si-i freaca de drate ...
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by Ven
Buna dimineata, zuzici!
Gatta, poti sa-i dai cu Bepanthene crema. E foarte eficienta. Asta daca bubitele nu-s cauzate de altceva....sau, stiu eu, o crema cu galbenele ar mai merge, ma gandesc....
Mai fetelor, am si eu o dilema existentiala, pe care demult am vrut sa v-o impartasesc. Deci: lapte de vaca nu e voie la bebei inainte de 1 an, da, clar, mi se pare corect, cunosc si motivele. DAR branzica calcica de ce avem voie sa le dam de la 6 luni, ca si aia se face tot din lapte de vaca? Stie cineva raspunsul? Eu de vreo 2 sapt. am tot vrut sa-i combin fructele cu branzica de asta, si n-am facut-o, pt. ca vreau sa cunosc rasp. la in trebarea asta first.
Multumesc!
O sapt. excelenta!
Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)
Si pe mine ma intereseaza raspunsul fetelor...
Eu parca imi amintesc ca-i faceam lui dimitris branzica din lapte pasteurizat....
si Eleni - 05.02.2008
anca.b spune:
Gatta, da, da...ai citit bine. incepe sa ma ingrijoreze un pic greutatea lui. sa vedem ce se mai intimpla pina la sfirsitul lunii...
la guritza eu il sterg cu servetele de hirtie pe care le umezesc cu apa de la robinet. il sterg si in timpul mesei de cietva ori, ca sa nu apuce sa i se intareasca mincarea pe barbie. inca nu s-a iritat.
Ven, nici eu nu stiu raspunsul la intrebarea legata de brinzica calcica...desi as fi curioasa care e explicatia.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
emabucuresti spune:
buna fetelor,
Ginette (Roxana) ma bucur mult ca sunteti bine, am citit pana acum aici ca sa gasesc un mesaj de la tine si te-as fi sunat daca nu scriai, dar vad ca e totul ok. Hai ca ati scapat de probleme. Pupici multi si sanatate multa in continuare Adelutei dragi!
Eu pt probleme de genul asta eram inclinata sa ii fac rotarix-ul, uf, am analizat pe toate partile si pana la urma nu i l-am mai facut. Doamne ajuta sa fim sanatosi, ceea ce le urez tuturor clopoteilor!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/
ramonab spune:
Neata fetele!
Am vazut cateva pozici cu Luca asa cum l-a facut mama ,si care sta foarte bine in funduletz, cercelusii cei noi ai Emmei,si cum rade ea frumos din carucior la mami,si am mai vazut botezul Yasminei, imi place foarte mult in poza nr 37, si mi-a placut tortul pe care l-ati facut, mi-a placut aspectul ca daca as fi papat si eu as fi zis ca mmmm si ce bun e!!!
Gatta eu nu-l sterg pe razvi la gura decat dupa ce a terminat de mancat si atunci il sterg la baie cu apa.Incearca si tu, poate asa nu se mai irita.
Ginnette ce ma bucur ca e bine Adelutza!
Despre noi: suntem bine mersi, incepe si razvan incet incet sa ia proportii,mananca si foarte bine si fructe si legume (legumele cu un pic de cantec da le papa pan la urma)
Ieri am fost la padure si ne-am simtit fff bine si Razvi a fost foarte cuminte.
Acuma am si eu o nelamurire: de ce pe vremea cand eram noi bebelusi putem manca si biscuiti si nu era nici o problema cu glutenul, mancam si branza si beam si lapte de vaca si nu aveam nici o problema?
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
ginnette spune:
Ema, Ramona multi ici pentru 'grija' voastra,
Acum astept sa vad si cum evolueaza si cu infectia urinara - luni o sa-i recoltez si o sa i-o duc la spital sa vedem cum sta; sper din suflet sa-si fi facut efectul tratatmentul.
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
Miutza spune:
fetelor, am o problema, va rog sa-mi raspundeti daca stiti ceva. Maya a avut alaltaieri 6 scaune, nu moi, normale. ieri a avut 4 si azi, la ora asta e deja la al doilea ufff..oare e normal?? mananca piure de banana cu branzica sau cu caise sau mar si la alta masa piure de legume plus 3 mese de lapte. bea multa apa, cam 300-400ml pe zi. am fost la ai mei la curte si a stat mai mult afara dar nu in soare deci insolatie n-a fost... diaree nu e ca sa zic ca ar fi o epidemie de nu stiu ce... ati patit asa ceva?
multumesc mult pt raspunsuri!
Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra
remiclea spune:
buna dimineata fetelor. dupa o absenta indelungata(care va rog sa-mi fie iertata)revin pe baricade cu o Adelina zambareata si vorbareata(ii mai degraba o mica urlatica), cu casuta noua si firma pe roate. stiu ca am foarte mult de recuperat si vreau sa le spun tuturor bebicilor care si-au mai adaugat cate o lunita la experienta de viatape colacei si pe obrajori pufosi, tuturor zuzelor care si-au sarbatorit ziua de nastere-sa-mi fie cu iertare de intarziere, , felicitari pentru noii crestini, insanatosire grabnica Adelei si tuturor bebeilor bolnaviori.
Am citit si povesti triste dar experienele astea triste au facut din voi femeile extraordinare care sunteti astazi fetele curajoase. sigur am uitat sa felicit pe cineva sau sa amintesc o intamplare, sper doar sa nu aruncati cu rosii. fetele si clopoteii ca tare dor mi-o fost de voi
Raluca de Adelina-Mihaela(08.01.2008)
poze
poze Ada
cat am crescut...
Povestea nasterii Adelinei
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by zeririlouiza
Neata la fete, eu am cam chiulit in ultima vreme dar am fost in concediu 2 saptamani si nici macar nu am vazut leptopu la culoare din lipsa de timp pe care i la-m acordat bubulinei, si inainte de concediu la serviciu super aglomeratie.
Noi suntem bine, mancam bine daca nu e prea cald, bem suculete preparate acasica si mancam si borcanase de nestle in concediu am fost 4 zile la mare fimea a fost fascinata de apa, am sa pun poze sa vedeti un copil fericit la apa
Promit ca-mi fac timp sa vad si pozele voastre ca sigur au crescut clopoteii mei dragi. Ah in schimb am pus poze de la botez pentru cine are timp, a fost fimea o scumpa nu a scos un sunet nu a plans, decat la sfarsit ca sarcu copil stia ca dupa baita urmeaza biberon dar a cam intarziat.
Louiza mamica de Yasmin - Elena 09/01/2008, adica 4 luni, 3 saptamani +
poze Yasmin Elena
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
M-am intors abia acum de la sedinta....
Ti-am motivat absenta !!!
Abia astept sa vad fotografiile de la mare !!!!
multi
si Eleni - 05.02.2008