Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (62)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
Originally posted by emabucuresti

Creata asa e, decizia imi apartine. Voi sunteti mai p[limbareti si mai curajosi din cate vad. Hehe, ne-am luat si noi cheite ca ale Mariucai, cand plecam de-acasa il intreb pe bb-ti-ai luat cheile? Hihi!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/

Si noi! Si noi !!!!
Aceleasi cheite.
Le-am gasit in cora.
Si, pana acum.... sunt preferatele ei. Pe primul loc ramanand, desigur, telecomanda...!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Saaaaaluuuuttt gagici!!!!

Sunt inapoi pe baricade!! Am reinceput serviciul si sunt la birou acum. Nu am f mult timp sa scriu insa va spun cate ceva despre noi.

Si Ana si Luca s-au pricopsit cu cate o enterocolita (si eu, dar la mine nu mai conteaza). Ana dupa ce ca era micuta a mai si slabit acum. Are 6.7kg, ceea ce mi se pare f putin la aproape 7 luni. Nu papa decat putin; la san mai suge doar seara si dimineata cate 5 minute si....cam atat. Dupa ce termina cu enterocolita (s-a reglat deja dar vreau sa o mai tin 2-3 zile la regim) sunt decisa sa incerc iar cu formula. Sper ca de data asta sa si reusesc pt ca altfel nu mai stiu ce sa fac cu ea ca sa creasca mai bine...

In rest..."distractii" zilnice cu ai mei, intre ai mei si sot...de-astea...

Dar e bine ca suntem sanatosi.

Sper ca sunteti bine cu toatele si bebeii la fel. NU am timp acum sa citesc ...sper ca mai tarziu..

Pupaceli!!!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Laura stii cum e, jucariile vazute la alti copii sunt intotdeauna mai interesante decat ce are copilul. Eh, glumesc, sunt prea mici pt a gandi ei asa acum, cert e insa ca aia e o jucarie atragatoare.

LalaD m-ai lamurit si pe mine cum e cu branzica la bebelusi.
Am retinut si cum e in vest vizavi de subiect, de la Miri.

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

LalaD m-am uitat la pozele voastre, si vreau sa iti spun ca tare mi-au placut copilasii tai cum se joaca ei impreuna la baita.Vad ca si tu ai suport de pus in cada, si eu as vrea, am vazut ceva aici da nush cat e de bun, o sa il inspectez.Ca musai sa il duc si eu in cada ca imi uda tot tot atata da din picioare si din maini.

Mai fetelor voi va tot plangeti ca va ingrasati, ziceti-mi cum faceti? Eu m-am ingrozit cand m-am urcat ieri pe cantar si am vazut ca iar am slabit 2kile, si deja sunt prea slabanoaga, am 44 de kile la 1m 55.
Desi mananc destul de bine, mananc chiar si seara la 10 si nu orice, pizza, hamburgheri, tot ce-i mai gras.Mi ciuda de nu mai pot, as fi vrut sa raman la 46 de kile macar.Da slabesc in continuare.In curand nu o sa ma mai pot tine pe picioare.AA, sa nu uit i-au si elevit.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Fetelor poate o sa ziceti ca sunt o mama super denaturata dar eu la sfatul altei mamici cu un copil de 1 si jumatate neputand sa fac pranzica dulce i-am dat danonini cu banane cu caise si cu piersici am evitat capsuni si zmeura pe care le manaca sotul sau feratele meu, dar sa stiti ca Yasmin le savureaza cu placera, ii dau unu la 2 zile momentan si in celalate zile ii dau compot de fructe de la nestle sau mar ras, mai bea si suc de morcov, si o sa incerc sa il fac si cu mar amestecat.

Louiza mamica de Yasmin - Elena 09/01/2008, adica 4 luni, 3 saptamani +

poze Yasmin Elena

uite cat am crescut

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

quote:
Originally posted by ramonab

Mai fetelor voi va tot plangeti ca va ingrasati, ziceti-mi cum faceti? Eu m-am ingrozit cand m-am urcat ieri pe cantar si am vazut ca iar am slabit 2kile, si deja sunt prea slabanoaga, am 44 de kile la 1m 55.
Desi mananc destul de bine, mananc chiar si seara la 10 si nu orice, pizza, hamburgheri, tot ce-i mai gras.Mi ciuda de nu mai pot, as fi vrut sa raman la 46 de kile macar.Da slabesc in continuare.In curand nu o sa ma mai pot tine pe picioare.AA, sa nu uit i-au si elevit.

POZICI CU RAZVANICI

Hate you!!!!!! azi am mincat doua oua cu un pic de brinza si o cana cu lapte...si pina cina (un iaurt) nu mai pap nimic...si tot nu slabesc!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

quote:
Originally posted by anca.b

quote:
Originally posted by ramonab

Desi mananc destul de bine, mananc chiar si seara la 10 si nu orice, pizza, hamburgheri, tot ce-i mai gras.Mi ciuda de nu mai pot, as fi vrut sa raman la 46 de kile macar.Da slabesc in continuare.In curand nu o sa ma mai pot tine pe picioare.AA, sa nu uit iau si elevit.

POZICI CU RAZVANICI

Hate you!!!!!! azi am mincat doua oua cu un pic de brinza si o cana cu lapte...si pina cina (un iaurt) nu mai pap nimic...si tot nu slabesc!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Tocmai de aceea nu slabesti, pt ca nu mananci.Pt ca, corpul tau a invatat ca nu primeste destula mancare, si in momentul in care o primeste isi face rezerve, consuma cate putin si restul il depune, pt "zile negre"
Secretul slabitului nu e infometarea, din contra.Totul e sa reduci portia la jumatate.(Acuma depinde si cat de mare e portia )
Deci , mananci de 3 ori pe zi, dimineata mai consistent, pt ca la ora 11 sa nu ti se faca iar foame, dar mananci jumatate din cat mancai inainte fara sa te abtii de la ceva.Si inca ceva ce precis o sa va mire:painea nu ingrasa, fructele da.Bine si painea tot cu moderatie adica o feliuta la o masa.Dar fructele ingrasa din cauza zaharurilor pe care le contin.Acuma nu zic sa nu mancati fructe, ci sa nu exagerati cu ele, sau sa inlocuiasca o masa.
Buuun, am terminat ora de nutritie!Scuzati ca am fost un pic off topic.
Ma duc sa ii incalzesc micutului legumele si sa pap si eu ceva. Pupici

POZICI CU RAZVANICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

helou zuzici,

si noi pe aici din an in paste..dar sa stiti ca va citesc totusi..insa nu am timp sa scriu..

De maine incep serviciul..si am asa un nod in gat..ca in prima zi de scoala...ma rog..sper sa mearga bine..

La noi s-au schimbat multe..nu mai stam in bucuresti..stam la ploiesti..inca nu ne-am mutat in casuta noastra..probabil in weekendul care vine..pana atunci stam la ai mei...inghesuiala mare...oricum...printesa va sta cu mama de maine...si e ok...deja imi e dor de ea numai cand ma gandesc ca o las acasa toata ziua...problema e ca voi face naveta..si timpul petrecut pe drum va fi un pic mai mult...o porcarie lucrarile de la baneasa..de aia masina e exclusa..caci nu ajung la serviciu nici dc plec cu 3 ore inainte..trenul a ramas singura optiune viabila..asa ca de maine...toata lumea in vagoane...sper sa ne intram in ritm repede..si sa intram asa iar in rutina zilnica..nu cred ca v-am spus dar eu sunt o fana a rutinei..si nu imi plac schimbarile de program..:D...eee..asta e..

Am vazut ca se tot vorbeste de diversificare..si noi suntem pe o masa diversificata..insa din legume..i-am mai dat si piure de legume..insa nu ca pe ceva constant..ci asa..cand ii fac suculetz..pe care il bea de 2 ori pe zi..cam cat 150 ml...ii dau uneori si pulpa aia..cu lingurita..ii place...ce ma incanta insa e ca nu am intampinat nici o clipa greutati la alimentatul cu lingurita..a venit natural..ca la un bebe mare...in rest..inca se trezeste de 2 ori pe noapte pt supt..ceea ce ma bucra deocamdata caci vreau sa o alaptez cat mai mult..ma voi mulge la serviciu, dar nu e acelasi lucru..si sper ca prin alaptarile astea din timpul noptii sa imi pastrez secretia lacatata timp mai indelungat...ea e mancacioasa asa..are vreo 7500 gr si are 5 luni si 2 sapt..deci eu zi c ca e bine..e mica si indesata:D

Am citit mai multe postituri...Louiza..eu nu i-as da fetei mele danonino nici la 20 de ani..asa ca..nu te supara pe mine..dar sfatul meu e sa nu ii mai dai...contine totul modificat ..artificila..nu prea are principii alimentare sanatoase..asa ca..o va umfla pe pitica si ii va strica metabolismul..cel putin asta e parerea mea...
Cat pot..cat ma tin puterile si nervii voi incerca sa ii gatesc natural...fara alimente "E"..ca sa zic asa...suculetz sper sa ii fac la storcator..toata viata..asta e bun si pentru noi, cei mari..dar mai ales pentru ei..pitici in crestre..as vrea sa o invata ..de fapt sa devina obisnuinta sa consume sucuri naturale..si fructe proaspete..apoi..sa nu se obisnuiasca sa manance chestii de genul cremwurstilor (nu stiu dc am scris bine)..mezelurilor...carnii prefabricate industrial..sau al sucurilor "chimicalizate"..nu mai zic de iaurturi cu "fructe"...stiu ca nu o voi putea feri de tot..si ca la un moment dat va vrea sa guste..dar credinta mea puternica este ca un copil va avea, ca si adult, stilul de viata cu care l-au obisnuit parintii..pnetru ca gustul se invata..nu este o deprindere cu care te nasti..si..daca noi in casa nu vom avea mezel sau alte alimente asemanatoare..sunt convinsa ca, macar cat e posibil,...si ea va evita astfel de alimente..asta e parerea mea...

Nu stiu cat timp voi avea de la serviciu sa va citesc..pentru ca intru direct in training..pt a ma pune la curent cu noutatile..dar sper ca macar sa va citesc...oricum..va anunt cand ne mutam la casa noastra..

va pup apasat

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

POZE DE LA BOTEZ

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Am strecurat o greseala in postitul de mai devreme..vroiam sa spun ca din cand in cand ii mai dau piure de fructe..din pulpa ce se strange in storcator cand ii fac sucultez...

Sorry..:D

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

POZE DE LA BOTEZ

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Ce dor mi-a fost de DC! Desi nu am mai citit decat de sambata...
Ginette,
bine ca sunteti acasa si sa speram ca ati scapat definitiv de "bacteria care nu e virus dar nu are nume" si ca tratamentul a fost eficient.
Ramonab,
esti o fericita! Ce as vrea si eu sa slabesc asa cate 2 kile macar pe luna! Imi e si frica sa probez costumul de la cununia civila din august anul trecut cand eram in luna 4 de teama ca nu incap! Sa-mi fie rusine de cand sunt in Germania ma tot intind in latime, acusa nu ma mai cuprinde tara cat e ea de mare! Ce oi imbraca la botez habar nu am ca XXXXXXXXL nu cred ca gasesc undeva!
Ven,
Nici eu nu am auzit de branza calcica aici. Sunt cum zicea Miri ceva borcanele cu crema de branza si fructe, maine le studiez...
LalaD,
2 luni de diversificare????? Asta da experienta! Noi papam cam pe alese: morcovi+mar: da, meniu de kartof+dovleac+carne de vita bio la care am adaugat eu morcov: ba bine ca nu! f cu greu cam 100g. Oricum fara morcov mi s-a parut si mie nasol la gust meniul. Dupa masa iar mar cu morcov sau sa incercam, mar+para si banana? Au voie banana la 6 luni? Mai avem mar+piersica la alegere... sa vedem.
Am observat insa ceva: grisul cu lapte+banana+para instant de la Milupa il papa f bine mai ales cand nimeresc consistenta potrivita ca nu prepar cantitatea recomandata pe cutie (prea mare inca pt noi). Doar ca dupa cateva linguri (ii adun de la gurita restul scuipat afara cu lingurita si il primeste iar) cred ca de la saliva se inmoaie f tare grisul ajunge cumva lichid? Sa fie efectul salivei sau ce altceva? Ati patit careva?
In plus de la miscare asta de adunat resturi cu lingurita (fac vreo greseala?) de pe la gurita cred ca se irita dar ii trece la cateva ore dupa ce a papat. Sigur ca avem bavetica si ne mai stergem din cand in cand pe botic, altfel nu l-am mai recunoaste!
Asa as vrea sa pape mai divers (ncep sa ii ofer mai multe doar putem lua si borcanele de la 6 luni acuma) si mai cu pofta! Mie imi era ciuda ca de ex nu itotdeauna golim in 2 zile un borcanel de 190g si deci arunc restul ca numai 2 zile max poate fi pastrat! Cred ca o sa ignor acest fapt si incercam de toate, sau? Si voi dati doua zile la rand acelasi fel? Ma doare rau diversificarea asta!!!!!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 6 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/photo/2425755970102658297DYlgGC

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput