Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (62)
Raspunsuri - Pagina 22
![](images/user_woman.png)
emabucuresti spune:
Danonik bine ai revenit! Povesteste-ne cum a fost!! Asa ne mai racorim si noi de canicula asta, hehe!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ramonab/ramonab.jpg)
ramonab spune:
Dana, welcome back.Missed u.Sper ca ai si poze din vacanta ca tare vrem sa vedem.Si bravo puiului care sta singur in funduletz.Baiat mare are mama.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by emabucuresti
Laura uite e mama la mine si o pun sa-mi explice ca pe ea am trimis-o si iti scriu apoi. Pana in 200 lei e vaccinul, oricum sensibil mai mult ca la farma,cu vreo 50-60 lei mai ieftin .
Iti scriu un pic mai taziu ca acum imi face curatenie si doarme bb.
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/
multumesc mult!!!
![](pupic.gif)
cand vei putea tu.
maine dimineata vreau sa-l trimit pe iannis sa-l ia!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
roli25 spune:
Buna dimineata,
Am revenit din vacanta luni seara. A fost foarte frumos. Am fost in sudul litoralului bulgaresc,la Sinemorets. Superb, mare limpede si curata, nu mai putin de 4 plaje care mai de care mai curata si mai pitoreasca, cu stanci, golfuri, nisip fin...ce sa va mai spun...iar hotelul si serviciile absolut minunate.
Pentru ca hotelul era mic si intim si era de asa natura incat unul din geamuri de la camera dadea spre curtea interioara unde era si terasa restaurantului, am beneficiat de avantajul de a culca copii si apoi mergeam si noi la masa linisiti sa ne priasca. Astfel stateam la masa si ii puteam auzi daca se trezeau. Dar nu a fost cazul, pt ca se pare ca sunt tare cuminti copiii mei in vacanta. Dormeau tun, papau bine, ce sa mai...chiar ne-am simtit bine.
Am vazut locuri taaare frumoase. Cum am putin timp pun poze.
Acum sunt bagata in bagajele nenumarate pe care tb. sa le desfac.
Si cand termin incerc sa citesc si eu ceva din urma sa aflu ce mai fac clopoteii si mamicile.
Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">PRIMA VACANTA IN 4
danonique spune:
LAURA si EMA .Ema tu spuneai ca vrei sa mergi in Antalya.Noi am fost la 5 stele cu totul inclus si merita toti banii.Au niste conditii pentru familii cu copii pe care nu le-am mai vazut in alte parti.Ceea ce mi-a placut in mod deosebit a fost ca aveau un loc special de luat masa pentru cei mici echipat cu tot ce trebuie de la mixer pana la incalzitor pentru biberoane. Vanessa s-a simtit foarte bine.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert
danonique spune:
RAMONA .Voi incerca sa pun poze dar acum nu prea am timp.
poze albert
danonique spune:
LAURA Albert sta singur in fundulet nesustinut.Nici nu imi vine sa cred ce repede a trecut timpul si ce mari sunt deja puiutii nostri.
poze albert
ginnette spune:
quote:
Originally posted by danonique
Albert mi-a facut o surpriza foarte placuta.Sta singur in fundulet.Imi vine sa-l mananc cand il vad ca se joaca singur cu jucariile.
poze albert
Bine-ati revenit!
Sta singur?? A mea dak n-o sustin, aluneca intr-o parte. Si cica la 7 luni trebuie sa stea singura - ea mai are o saptamana si face 7 luni si ioc!
Nici de intors, nu se intoarce - foarte rar, de pe spate pe burta.
Oricum, e baiat mare
![](pupic.gif)
Roxana si Adela - 09.12.2007
![](mamica.gif)
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
sweetgys spune:
Buna fetelor, Doamne cat de greu reusesc sa intru!! Va invidiez pe cele care zi de zi sunteti prezente. Mi-ar placea si mie dar sunt zile cand nici nu apuc sa deschid computerul. Noi dupa-amiaza cand nu ploua sunt numai pe afara iar diminetile mi le petrec ocupandu-ma de strumfitza sau trebaluind prin casa. In fine....oricum am reusit sa vad pozicile aproape tuturor bebeilor, niste scumpi toti. Cred ca e o generatie de copii foarte frumosi si credeti-ma ca nu sunt subiectiva datorita faptului ca suntem ca so o mare familie aici, chiar sunt minunati!!!!
Zuzici,ia spuneti voi ii lasati pe bebei sa priveasca la tv, desene animate sau muzica etc...? Oare ii afecteaza cumva? Eu am vazut o emisiune pe Discovery in care spuneau ca e indicat chiar sa-i lasam la tv dar cu moderatie. Nu imi imaginez prin ce mod, dar cica le-ar dezvolta cumva creativitatea,inteligenta, urmarind tot felul de fete noi, miscare, culori, sunete... etc.
Nu am prins emisiunea de la inceput si nu stiu prea multe. Eu am mai lasat-o pe Vanessuca la desene si am obs ca-i place ffff mult. Ce parere aveti?
Gya de
Vanessa Maria
http://www.flickr.com/photos/sweetgya
[URL=http://good-times.webshots.com/album/563848320XPnIIZ][IMG]
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ramonab/ramonab.jpg)
ramonab spune:
Roli bine ai revenit si tu.Ma bucur ca v-ati relaxat si ati avut ingerasi cuminti.Hai mai repede cu pozele!!!!!
Gya da. si eu stiu ca e bine sa se uite la tv in lipsa de alti stimuli. Daca se uita cateva minute pe zi, e foarte bine, ii dezvolta abilitati si deprinderi in sensul ca creierul lor acum acumuleaza si lucreaza enorm de mult, si tot ce vede si aude se stocheaza, si va folosi mai tarziu.
Zicea cineva ca e bine atunci cand doarme sa mearga un radio.Eu nu i-am pus radio da la mine merge muzica non stop aproape.Tv doar seara cand vine sotul acasa.
Dar aveti grija la tv sa nu stea prea aproape, sa fie o distanta adecvata, depinde de marimea diagonalei.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI