Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (62)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

quote:
Originally posted by Lala_D

Ven incearca un pliculet de Biotics pentru diaree . Eu asa l-am rezolvat pe Andrei , cu 2 pliculete dupa ce ma chinuisem o saptamana cu smecta, menta si alte alea .

Ginette si Andrei transpira rau la cap . Nu cred ca are lipsa de calciu. La claia lui de par ar fi si greu sa nu transpire. La fel si Bogdan se face fleasca in cap in timpul somnului de cand era bebe mic si el sigur NU are / nu a avut lipsa de calciu.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Mesajul de mai sus s-a dus aiurea - se vlocase calc.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Fetelor , am o intrebare , este timpul sa-l trec pe Caz la pozitia in scaunel ? Are 5 luni in cap si-i place la nebunie sa stea la noi in brate , in fundulets .

Astazi , de dimineata , l-am schimbat de scutec . Nu's ce nu-i convine ca mereu plange , si cand il imbrac cu body . L-am lasat cateva secunde singur pe pat ... cand ma intorc , isi desfacuse singurel scutecul !!!! Deci aricii aia , i-a dibuit cum functioneaza si a tras de ei . Radea si era tare mandru de isprava !

In rest , radem , radem si iar radem , mai ales la fete ! Si dam pupici lu' mami ( adica ma apuca de par si-mi mozoleste obrazul ) .

In schimb ... nu mai vrea la san . Aproape deloc . Il pun si scuipa sau se prelinge tot pe langa guritsa ... productia e pe duca , mananca aproape exclusiv bibe . Partea buna e c-a luat in greutate si arata foarte bine , deci ... asta e !

Mami de Matei Cazimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna!Noi am revenit din vacanta.A fost foarte frumos.Vanessa a fost foarte fericita ca era numai cu noi iar Albert nu ne-a simtit lipsa si s-a comportat foarte bine.Nu am reusit sa citesc nimic din urma si sper ca toate mamicile si toti bebelusii sunt bine.Pupici.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Virgo, si lui eleni ii place sa stea in funduletz la noi in brate.Dar am incercat sa o pun si in carucior si plange... De fapt cred ca nu-i place de fel in carucior....
Nu stiu ce sa zic... Am auzit si pareri ca ar trebui sa stea cu spatarul ridicat la carucior dupa varsta de 6 luni...
Mi-amintesc insa ca Alinuta 023 o tinea pe anita ei in pozitia sezand inca de la 5 luni. Dar anita o cerea....

FETELORRRRR!!!!! Help me!!!!

Cine stie exact in ce cladire si la ce cabinet trebuie sa mergem la matei bals ca sa luam vaccinul infrarix????
Irinuka stiu ca spusese undeva dar nu mi-am salvat ca proasta si habar n-am unde sa-mi trimit barbatul!
Si, cat costa vaccinul ala de 4 luni ?
Ca eleni a mea face deja 5 luni si inca nu i-am facut vaccinul....

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

de transpirat si al meu transpira la cap, mai ales la ceafa e leoarca atunci cand mananca.De cand folosesc ac, il setez cate o ora sa mearga cand imi da trezirea, adica pe la 12, 3, si 5-6 dimineata, si nu mai transpira asa mult. dar cu AC in alta camera, nota bene.

Laura dar sa stii ca ii zic Tatal nostru si Inger ingerasul meu in fiecare seara.

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danonique

Buna!Noi am revenit din vacanta.A fost foarte frumos.Vanessa a fost foarte fericita ca era numai cu noi iar Albert nu ne-a simtit lipsa si s-a comportat foarte bine.Nu am reusit sa citesc nimic din urma si sper ca toate mamicile si toti bebelusii sunt bine.Pupici.

poze albert

Dana, bine ai revenit si ma bucur ca v-ati simtit bine si voi si copilasii !!!!
Ti-am simtit lipsa la cafeluta de dimineata!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Albert mi-a facut o surpriza foarte placuta.Sta singur in fundulet.Imi vine sa-l mananc cand il vad ca se joaca singur cu jucariile.

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Laura uite e mama la mine si o pun sa-mi explice ca pe ea am trimis-o si iti scriu apoi. Pana in 200 lei e vaccinul, oricum sensibil mai mult ca la farma,cu vreo 50-60 lei mai ieftin .
Iti scriu un pic mai taziu ca acum imi face curatenie si doarme bb.

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danonique

Albert mi-a facut o surpriza foarte placuta.Sta singur in fundulet.Imi vine sa-l mananc cand il vad ca se joaca singur cu jucariile.

poze albert

Singur-singurel? Nesustinut?
Wow!!! Ce baiat mare s-a facut !!!!
Doamne,.... sunt minunati clopoteii nostrii !!!!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput