Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (62)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
Originally posted by roli25

Buna dimineata,

Am revenit din vacanta luni seara. A fost foarte frumos. Am fost in sudul litoralului bulgaresc,la Sinemorets. Superb, mare limpede si curata, nu mai putin de 4 plaje care mai de care mai curata si mai pitoreasca, cu stanci, golfuri, nisip fin...ce sa va mai spun...iar hotelul si serviciile absolut minunate.
Pentru ca hotelul era mic si intim si era de asa natura incat unul din geamuri de la camera dadea spre curtea interioara unde era si terasa restaurantului, am beneficiat de avantajul de a culca copii si apoi mergeam si noi la masa linisiti sa ne priasca. Astfel stateam la masa si ii puteam auzi daca se trezeau. Dar nu a fost cazul, pt ca se pare ca sunt tare cuminti copiii mei in vacanta. Dormeau tun, papau bine, ce sa mai...chiar ne-am simtit bine.
Am vazut locuri taaare frumoase. Cum am putin timp pun poze.
Acum sunt bagata in bagajele nenumarate pe care tb. sa le desfac.
Si cand termin incerc sa citesc si eu ceva din urma sa aflu ce mai fac clopoteii si mamicile.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">PRIMA VACANTA IN 4

Bine ati revenit !!!!
Ce bine trebuie sa va fi simtit !!!!
Acum: PO-ZE ! PO-ZE! PO-ZE!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sweetgys

Buna fetelor, Doamne cat de greu reusesc sa intru!! Va invidiez pe cele care zi de zi sunteti prezente. Mi-ar placea si mie dar sunt zile cand nici nu apuc sa deschid computerul. Noi dupa-amiaza cand nu ploua sunt numai pe afara iar diminetile mi le petrec ocupandu-ma de strumfitza sau trebaluind prin casa. In fine....oricum am reusit sa vad pozicile aproape tuturor bebeilor, niste scumpi toti. Cred ca e o generatie de copii foarte frumosi si credeti-ma ca nu sunt subiectiva datorita faptului ca suntem ca so o mare familie aici, chiar sunt minunati!!!!
Zuzici,ia spuneti voi ii lasati pe bebei sa priveasca la tv, desene animate sau muzica etc...? Oare ii afecteaza cumva? Eu am vazut o emisiune pe Discovery in care spuneau ca e indicat chiar sa-i lasam la tv dar cu moderatie. Nu imi imaginez prin ce mod, dar cica le-ar dezvolta cumva creativitatea,inteligenta, urmarind tot felul de fete noi, miscare, culori, sunete... etc.
Nu am prins emisiunea de la inceput si nu stiu prea multe. Eu am mai lasat-o pe Vanessuca la desene si am obs ca-i place ffff mult. Ce parere aveti?

Gya de Vanessa Maria
http://www.flickr.com/photos/sweetgya
[URL=http://good-times.webshots.com/album/563848320XPnIIZ][IMG]

Si eu am avut zile in care pateam ca tine... nu aveam timp sa deschid comp. .... Acum eu pot fi mai activa pentru ca am inceput serviciul ...
Cat despre televizor... la mine este inevitabil ca eleni sa mai arunce cate un ochi spre ecran.... Si cand ii dau sa manance dar mai ales cand sta cu frate-sau si el se uita la desene animate...
Oricum, am remarcat ca este atrasa de reclamele publicitare....

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Laura - explicatie

dupa spitalul Colentina,cum vii dinspre Perla, faci stanga, cam a 3 a intrare e Spitalul Matei Mals, pe stanga, scrie acolo. Mergi pe o alee, pana intalnesti pe dreapta o cladire albastra cu geamuri albastre.Acolo la parter pe stanga pe culoar, un cabinet pe stanga, nu stiu exact care, intrebi de dr. Barcuban.Acolo e.

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Asa e, reclamele le plac pt ca e foarte multa miscare si culoare.
Cati bebelusi am auzit ca nu-si mai iau ochii de la tv cand e reclama!!Tin minte ca soacra-mea il hranea pe nepotul ei cu telecomanda in mana tot cautand reclame.
Rau facea, da alceva nu stia ce sa faca, ca nu reusea altfel sa ii dea sa manance.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by emabucuresti

Laura - explicatie

dupa spitalul Colentina,cum vii dinspre Perla, faci stanga, cam a 3 a intrare e Spitalul Matei Mals, pe stanga, scrie acolo. Mergi pe o alee, pana intalnesti pe dreapta o cladire albastra cu geamuri albastre.Acolo la parter pe stanga pe culoar, un cabinet pe stanga, nu stiu exact care, intrebi de dr. Barcuban.Acolo e.

salvat, printat...

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput
Mergi la inceput

uite si nr de tel
3186094,
3186100
dr Rodica Bacurban

sper ca ai inteles ceva din explicatia de mai sus, daca nu nimeresti presupun ca ii poti intreba la tel cum sa ajungi exact.
Pupici!

Mergi la inceput

Dana asa e, e super conceptul all inclusive de la turci, noi mergem de vreo 4 ani la ei, acuma cu bebe sa vedem daca imi fac curaj, dar pt copii de la vreo 2-3 anisori in sus e super, distractii multe, atentie din partea personalului, confort, papa excelenta etc.
Sa ne arati poze. Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

capitol nouAICI

LaLa_20

Mergi la inceput