Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (62)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
miri_mik spune:
ven, mie-mi plac cracaneii printre gratii:))) noroc ca doarme in sac:))) asa daca se trezeste nu urla prins printri gratii.
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
madalina28 spune:
Multumim pt urari,colacul l-am cumparat de la Baile Telega,un magazin de colt de strada,am tot cautat prin magazine gen Carrefour,Metro, Selgros dar nu aveau,cred ca veti gasi in magazine cu articole de plaja.
Lala felicitari pt dintisor!La cat mai multi!
Vad ca tot vb de cure de slabire,cure de ingrasat nu aveti?Am luat in sarcina 15-16kg dar in prima luna mai aveam vreo 3-4in plus acum deja mai am 2 si chiar nu vroiam sa slabesc asa mult eu fiind inalta 1.75 am plecat de la 54kg si nu mi-ar fi stricat, asa ca fetelor daca aveti de dat vreo 5kg le primesc cu placere
La mule lunite clopoteilor Stefan-Daniel, Cristian, Ana-Ilinca, Bianca-Antonia, Bianca!!!
Madalina de
Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
Ven spune:
'neata!
Hm, eu sunt prima pe ziua de azi? Probabil pt. ca domnisorul meu si-a schimbat programul azi-noapte, adica in loc sa se trezeasca sa pape pe la 4-5 noaptea, s-a trezit la 1 , iar acum la 7:15 e super fresh....of, of.
Miri, nu suporta sacul de dormit. Parca e frate cu frate-su...Atata se zbate si da din picioare si urla, am zis ca n-are rost sa-l chinui....asa ca seara tre' sa-l imbrac adecvat, sa fiu sigura ca nu i se face frig pana dimineata, cand, stiti voi, se mai racoreste un pic in casa, oriccat de cald ar fi....
Nu mai stiu daca am zis, noi am avut vreo 5 zile diaree. Care nu stiu de ce a fost cauzata. I-am dat ceai de menta la greu, banana, legumele combinate cu mult orez.....degeaba. Pana la urma am sunat-o pe dr. si ne-a recom. Hidrasec. Deja dupa 2 pliculete scaunele s-au rarit si intarit putin. Doamne ajuta, ca duminica plecam la mare si-l duc la mama, si n-as vrea sa stau pe acolo cu sufletul mic-mic, ca am lasat copilu' nu 100% sanatos....
Offf, am asa niste emotii si am un suflet greu ca-l las la mama, am numai scenarii horror in cap, in care copilu' se imbolnaveste si eu sunt la sute de km si nu-l pot ajuta [ Pe de alta parte atata astept vacanta asta, Markus se va bucura si el sa fie numai cu noi, rasfatat, noi ne vom bucura sa ne 'regasim' putin (ca cu Markus e acuma aproape ca si fara copil
), ca de cand cu doi copii, de-abia daca mai avem timp, putere si pofta sa ne 'gasim'
din an in pasti.....
Dar tot nu mi-e tot una fara Mathias, please, I need encouragement!
Pana una alta a venit sora-mea sa se obisnuiasca cu bebe si ritualurile lui (ea sta cu ai mei), aseara am inceput cu un esec la culcare, adica bebe plange langa ea, bebe plange la ea in brate, mort de somn, apare mama, pune bebe pe canapea, pune mana pe pieptul lui, bebe tace ca prin mracol....Ufff!
Gata, ca Mathias, care e pe jos, pe o plapuma mare intinsa in living, a ajuns la DVD-player si alte scule muzicale, si incepe sa butoneze
O zi buna!
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by miri_mik
salutare...
si acu... sacha: tradator de neam si tara, azi s-a dus la tanti! mama denaturata cum ma aflu; am plecat la 5 de-acasa deci nu l-am vazut parasind resedintsa. am primit un sms intr-o vreme cum ca sunt depusi amandoi piticii la destinatie fara incidente. am asteptat deci sa se intoarca cu impresii de "razboi". ma gandeam ca mi-a dus dorul, ca s-a smiorcait ca... ceva ceva acolo! nik! fetelor, tanti chantal este total impresionata de cat e de razacios, mancacios si cuminte. bruno ii verifica prezenta din cand in cand fara sa dea semne ca ar fi stanjenit sau enervat ca i-a invadat teritoriul. doar eu am ramas un pic ashea... trist - cum era de asteptat - ca nu ii lipsesc si ca mami e mereu inlocuibila. o sa-mi treaca. ma bucur ca "lansarea la apa" s-a petrecut cum trebuie si ca n-avem pb, cel putin deocamdata, de adaptare.
sa iau o pauza mica, sa spal dujmanu si revin:)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
Se face mare dodoloata. Creste si el si fratiorul bruno!!Oricum, cred ca, dincolo de dorul tau fata de ei, te simti linistita ca sunt pe maini bune iar ei cu siguranta au atentia captivata acolo de tot felul de lucruri asa ca suporta si ei mai usor lipsa mamei!!!!
Am vazut si eu fotografii cu bruno mic.... nici nu ma asteptam sa nu fie la fel de frumos si ingeras cum este si acum....
![](pupic.gif)
Ai grija de ghiseul ala... nu te da prea tare cu capul ca spargi ghiseul ...
![](icon_smile.gif)
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by Ellenuta
fetelor ..
nu mi-ati raspuns si mie .. de unde iau si eu inele ptr patutul pliant .. din alea de care se poate agata bebe???? sora mea are nevoie caci nu are patut din lemn .. si bb vrea sa se agate ptr a se ridica in picioare ...
plsssss ..
Elenade
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Eu nu ti-am raspuns pentru ca nici nu stiam ce sunt alea...
Iti promit ca ma uit prin magazinele ce-mi ies in cale si daca gasesc iti spun.
![](pupic.gif)
si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by miri_mik
ellenutsa, io nu zic ca nu e bine sa visezi, dar fii realista. fixeaza-ti obiective pe car epoti sa le atingi. 55 de kile erau ale tale acu cativa ani buni. 60 la fel. io zic ca un 70 ar fi o greutate pe care s-o atingi daca nue sti deja acolo. de fapt nu kilele sunt pb, ci forma corpului care s-a schimlbat mult dupa nastere. da-ti timp! o sarcina a durat 9 luni, ai nevoie de cel putin tot atata sa-ti revii. si dupa o nastere grea ca a ta... fii mai indulgenta! iubeste-te cum esti, pt ca esti o femeie si o mama extraordinara, nu o figura plata si bine retushata din reviste, muritoare de foame, grozav de nefericita si neimplinita. muuuuuah!
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
si indraznesc sa adaug si eu... pentru ca am vazut-o si personal...
ellenutza este o femeie tare frumoasa!
la fata este papusica iar corpul chiar daca are ceva forme (ca si al meu de altfel....
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by Ven
Barbati secsi la bustul gol
Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)
Ven, ce baieti frumosi ai tu acolo...!!!!
Mathias este bestial cum doarme cu piciorusul iesit printre zabrele!
Markus pare tare responsabil si iubaret de fratiorul lui !!!!
![](pupic.gif)
si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by emabucuresti
Uf, il culcasem pe bb la 10.30 si acum s-a trezit urland. Pana nu l-am luat in brate sa-l linistesc nu s-a lasat. Si face cam in fiecare noapte asta in ultimul timp.
Noapte buna ca tb sa fiu fresh peste vreo 3-4 ore cand vrea sa pape
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/
si mie imi facea dimitris asa cand era de varsta lui milan...
in fiecare noapte , timp de 2-3 saptamani...
eram capie!
In cele din urma am mers la un preot si "i-a citit"...
habar n-am ce... am stat cu copilul in brate sub patrafirul lui.
nu stiu daca din coincidenta dar eu, ca o buna crestina ce sunt... cred ca slujba aia l-a linistit si, intr-adevar... nu a mai facut dupa aceea!
![](pupic.gif)
si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by Ven
'neata!
Hm, eu sunt prima pe ziua de azi? Probabil pt. ca domnisorul meu si-a schimbat programul azi-noapte, adica in loc sa se trezeasca sa pape pe la 4-5 noaptea, s-a trezit la 1, iar acum la 7:15 e super fresh....of, of.
Miri, nu suporta sacul de dormit. Parca e frate cu frate-su...Atata se zbate si da din picioare si urla, am zis ca n-are rost sa-l chinui....asa ca seara tre' sa-l imbrac adecvat, sa fiu sigura ca nu i se face frig pana dimineata, cand, stiti voi, se mai racoreste un pic in casa, oriccat de cald ar fi....
Nu mai stiu daca am zis, noi am avut vreo 5 zile diaree. Care nu stiu de ce a fost cauzata. I-am dat ceai de menta la greu, banana, legumele combinate cu mult orez.....degeaba. Pana la urma am sunat-o pe dr. si ne-a recom. Hidrasec. Deja dupa 2 pliculete scaunele s-au rarit si intarit putin. Doamne ajuta, ca duminica plecam la mare si-l duc la mama, si n-as vrea sa stau pe acolo cu sufletul mic-mic, ca am lasat copilu' nu 100% sanatos....
Offf, am asa niste emotii si am un suflet greu ca-l las la mama, am numai scenarii horror in cap, in care copilu' se imbolnaveste si eu sunt la sute de km si nu-l pot ajuta [Pe de alta parte atata astept vacanta asta, Markus se va bucura si el sa fie numai cu noi, rasfatat, noi ne vom bucura sa ne 'regasim' putin (ca cu Markus e acuma aproape ca si fara copil
), ca de cand cu doi copii, de-abia daca mai avem timp, putere si pofta sa ne 'gasim'
din an in pasti.....
Dar tot nu mi-e tot una fara Mathias, please, I need encouragement!
Pana una alta a venit sora-mea sa se obisnuiasca cu bebe si ritualurile lui (ea sta cu ai mei), aseara am inceput cu un esec la culcare, adica bebe plange langa ea, bebe plange la ea in brate, mort de somn, apare mama, pune bebe pe canapea, pune mana pe pieptul lui, bebe tace ca prin mracol....Ufff!
Gata, ca Mathias, care e pe jos, pe o plapuma mare intinsa in living, a ajuns la DVD-player si alte scule muzicale, si incepe sa butoneze
O zi buna!
Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)
Bine ca si-a revenit puiutul cu diareea aia....!!!!
Cat despre concediu... stai linistita! Bucura-te de vacanta ca ai nevoie si tu dar si markus! ( De sot nu zic nimic ca nu-l cunosc! )
Parerea mea ca mathias nici nu-ti va simtii lipsa.... Vezi ce spunea miri de baietii ei ...
Si cred ca-i este muuult mai bine acasica la mama ta decat la hotel....!!!
Iti va fi dor de el dar lui ii va fi bine si incearca sa te relaxezi si tu!!!!
![](pupic.gif)
si Eleni - 05.02.2008
ginnette spune:
Neata fetelor,
Ieri n-am mai apucat sa intru - la serviciu e balamuc, iar acasa stau cu buburuza.
Buburuza, care a facut kk doar de 2 ori (si tot platilina), febra a fost aseara 37.3 si dimineata 36.6.
In schimb m adispera cu transpiratul la caap; voi patiti la fel?
Ema pentru ganduruile bune.
Imi pare rau ca Milan te mai "chinuie"; poate ii e si lui cald (zic si eu) sau poate te vrea lang ael - eu cu buburuza, asa patetsc: trebuie s-o adorm in brate, alrfel nu vrea (s-a obisnuit din spital)
Am vazut poze cu Patty (a Irlandezei) si cu baietii sexosi (ai Venerei) - niste minunatii de copii!
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI