Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (62)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Irlandeza, nu ma pot opri din exclamat: Ce ochi are!!!!Nu am vazut in viata mea asa ochi, is atata de frumosi ca nu-ti poti lua privirea de la ea.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

irlandeza pati e superba .. mama mama ce ochi are!!

miri mai conteaza cum am fost ... cand ma uit in oglinda ma ia deprimarea rau .. ce sa spun .. eram piele si os, vreo 55 kg la 176 cm .. am inceput sa ma ingras de la birth control pills .. am ajuns la 60, eram ok .. si dupa aia m-am dat peste cap .. am ajuns pe la 70 .. tineam regim, iar mai puneam si tot asa .. in fine, sper sa slabesc dupa ce termin cu alaptatul.

pup zuzele .. ma duc la film .. tb sa inceapa csi ny

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

fetelor ..

nu mi-ati raspuns si mie .. de unde iau si eu inele ptr patutul pliant .. din alea de care se poate agata bebe???? sora mea are nevoie caci nu are patut din lemn .. si bb vrea sa se agate ptr a se ridica in picioare ...

plsssss ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

ellenutsa, io nu zic ca nu e bine sa visezi, dar fii realista. fixeaza-ti obiective pe car epoti sa le atingi. 55 de kile erau ale tale acu cativa ani buni. 60 la fel. io zic ca un 70 ar fi o greutate pe care s-o atingi daca nue sti deja acolo. de fapt nu kilele sunt pb, ci forma corpului care s-a schimlbat mult dupa nastere. da-ti timp! o sarcina a durat 9 luni, ai nevoie de cel putin tot atata sa-ti revii. si dupa o nastere grea ca a ta... fii mai indulgenta! iubeste-te cum esti, pt ca esti o femeie si o mama extraordinara, nu o figura plata si bine retushata din reviste, muritoare de foame, grozav de nefericita si neimplinita. muuuuuah!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

quote:
Originally posted by miri_mik

ellenutsa, io nu zic ca nu e bine sa visezi, dar fii realista. fixeaza-ti obiective pe car epoti sa le atingi. 55 de kile erau ale tale acu cativa ani buni. 60 la fel. io zic ca un 70 ar fi o greutate pe care s-o atingi daca nue sti deja acolo. de fapt nu kilele sunt pb, ci forma corpului care s-a schimlbat mult dupa nastere. da-ti timp! o sarcina a durat 9 luni, ai nevoie de cel putin tot atata sa-ti revii. si dupa o nastere grea ca a ta... fii mai indulgenta! iubeste-te cum esti, pt ca esti o femeie si o mama extraordinara, nu o figura plata si bine retushata din reviste, muritoare de foame, grozav de nefericita si neimplinita. muuuuuah!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

tare bine ai zis!!elena nici o frumusete trupeasca nu se compara cu frumusetea unei mame!!de cand am nascut, radiem toate de fercire si implinire si asta face totul!!restul, cum a zis miri...acorda-ti cel putin 9 luni si dupa ce termini cu alaptatul ai sa vezi cum se duc kg-le..mai ales cand va incepe bitzilina sa mearga...ohooo ala va fi cel mai bun sport!!
pupici!

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

quote:
Originally posted by Ven

Barbati secsi la bustul gol

Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)

sexyyy
vad ca e ceva normal sa se invarta in pat in somn :))

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

buna fetelor,
uf, daca nu intru o zi nu pot tine pasul cu cate mesaje si poze apar, si ma oftic, hihi

La multe lunite si la multi ani urez sarbatoritilor de zilele astea, sa fie sanatosi norocosi si fericiti!

Stankut am vazut poze noi cu voi, ce gimnastica fac fetele acolo! Si ce buna e lingurita de papat! Si eu i-am cumparat o lingurita cum aveti voi lui baby si cand am vazut ce bine a baut sucul de morcov cu ea( am inceput de ieri sa-i dau) am fugit azi si i-am luat si una pe portocaliu- sa se asorteze cu morcovelul.

Ginet ma bucur mult ca sunteti bine si am vazut-o pe Adela pe coperta la Fame -super tare. Ce poza reusita dar ce fetita reusita! Pupici pe falcutele alea dulci!

Ramona nu ne mai spune cum mananci tu si slabesti, ca innebunim pe aici! Si eu ma abtin de nu mai pot si in 2 luni am slabit sdoar 2 kg si mi-e teama ca le pun la loc.

Mitsu Lavi ce mai faci? Pupici lui Conrad dulcic si iti tinem pumnii pt examene!

Alinatudor sunt perfect de acord cu principiile tale sanatosa si la fel cred ca se poate imprima un anumit pattern de comportament alimentar copilului de mic. Sper sa imi iasa si mie ceea ce mi-am propus in leg cu alimentatia sanatoasa in fam noastra.

Alina023 imi pare rau ca esti nemultumita de kg Anei.Of, asa sunt unele fetite mai mofturoase. Sorry si de restul problemelor, pupici si mult optimism sa le depasesti! Bafta in gasirea bonei, eu nu cunosc din pacate sa-ti recomand.

Madalina ce bine se tine Sofia de colacel. La multe lunite si la multi ani printesei!

Miri am vazut poze cu Bruno mic, ce durduliu era si el micut! Si ce bine se simtea micutul la plaja. Of, mare, plaja, iar incep, somebody stop me!Felicitari pt dintisori!

Lala20 felicitari si voua pentru dintisorul cel nou!

Irlandeza, am vazut poze noi cu Patricia, mama mia ce frumusete!

Elle ce am ras la faza cu Bitzi si primele cuvinte! Iti face fata figura si=l iubeste mai mult pe tati, ca asa cica sunt fetele. Nush ce sa ti zic de inele dar si pe mine ma intereseaza ca noi tot tarc avem.

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Moni, . Daaaa, Mathias face in decursul unei nopti de vreo 2-3 ori 'turul' patutului, adica roata roata se invarte, de cate ori ii dau suzi sau ma uit la el e in alta pozitie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Uf, il culcasem pe bb la 10.30 si acum s-a trezit urland. Pana nu l-am luat in brate sa-l linistesc nu s-a lasat. Si face cam in fiecare noapte asta in ultimul timp.
Noapte buna ca tb sa fiu fresh peste vreo 3-4 ore cand vrea sa pape

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/

Mergi la inceput