America (115)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Si imi ziceti si mie fetele care cheltuiti sub 1000$/luna cam cat cheltuiti? Ca sa tind si eu spre suma cea mai mica:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Cam atit si noi la telefon-cablu-teveu, pina la 200 daca pun si internationalul.
Si eu tin piinea numai in frigider ca asta inchisa la culoare mucegaieste si nu ma prind.
Ma enerveaza ca mi-au scos de la Costco detergentul favorit ala eco nu-shtiu cum
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

sub 1000$ pe luna de toate? sau numa mincare

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

1000$ pe luna cu toate,ca mai mult de unde?
avem si noi buget si incercam sa nu iesim din el.ah, si fara carti de credit la mall,cosco si altele, totul cu cash ,daca cumparam pe credit , platim pana vine dobanda aia mare( o canapea ,un calcutator)
sanzi- frumoase poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ruxi, ce nasol! Cum naiba stati separati atita vreme? Am fost si noi long distance un timp, dar nu-i de ici de colo. Nici pentru copil.

Eu nu pot da sfaturi, dar sint gata sa le primesc.

Alintaroma, distractie placuta la NY. Ne pregatim si noi de drum, dar va invidiez ca mi-e intotdeauna dor de NY.

Ai mei au vazut Wall-e, cica le-a placut. Andrada, la noi e acelasi model.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

de care unt/margarina sa cumpar ?am o mare dilema .

Mergi la inceput

Mai bine unt pumba decit orice fel de chestii prelucrate. Daca e pentru gatit il poti amesteca cu ulei de masline, pe felie de piine poti pune o pojghita mai subtire.

Zi si mie cum sa descurcati cu toate la 1000$ pe luna wow!!!!!!!
A

Mergi la inceput

am pus pe hartie toate darile si cheltuim ce mai ramane.verificam cati bani mai sunt valabili, cand mergem la cumparaturi.
unt folosec pt orez ,dar nu stiu care e mai bun.la gatit nu prea folosesc ulei , la salate de masline.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Ziceam sub 1000 pe tot, dupa billuri.

Mergi la inceput

N-avem dari (well in afara de casa) ca am o oarece fobie la datorii. Dar mi-ar place sa mai tai din spanacuri.
La orez merge cel mai bine uleiul (ala de masline) cu doar o pojghita de unt, uita-te la reteta ptr rizotto,
A

Mergi la inceput