America (115)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

quote:
Originally posted by Ramona J

Ruxi, ce nasol! Cum naiba stati separati atita vreme? .

Nu stiu dar nu suntem singurii. Se intampla des in lumea academica, in two career couples. Problema e ca eu sunt mai inainte, ca dc. avea el job eu renuntam, dar asa trebuie sa il astept pe el sa vina din urma, nu pot sa renunt eu ca nu ne putem intretine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Ruxi nasol ca ve-ti sta separat, dar probabil ca stii asta si nu trebuie sa ti-o spunem/reamintim noi ... sorry si poate gasiti alta solutie.

Filmul Wall-e e funny si plin de mesaje, noi am fost in we trecut.

Ramona multumim de urari sunt convinsa ca vom ramine la NY practic e imposibil sa nu ne placa iar dosarul cu ceea ce vrem sa vedem e destul de gros , sper sa putem vedea cit mai multe si pitica sa fie de acord ...

Noua piine Sara lee nu ne place mai bine fara ... sau o fac eu.

Ce inseamna 1000$ toate ?
Ce intra la categoria "toate"?
Ca noi doar facturi avem de 1000$ iar unele luni chiar putin peste iar mincarea&produsele de curatat casa si pe noi sunt separat cam 800$/luna.
Margarina nu mai luam tare de mult, drept e ca la papa nu fac rabat la calitate ci o vad ca o investitie de termen lung in sanatatea noastra ... stiu ca nu e o garatie but ....
Cu pretul la cafea m-am enervat si eu ca asa greu mi-am gasit una pe plac si a sarit de la $7.28 la $9.58 punga, nu beau eu engros dar ca si idee

La idei sunt si eu deschisa

Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going

Mergi la inceput

nu facturi, dupa facturi. Deci aia 800$.

Profa mea de la doctorat a stat in commuter marriage peste 20 de ani, cu doi copii. Acum s-au reunit, a iesit el la pensie. Sper sa nu ajungem asa, dar prevad cel putin 2 ani separati.

Mergi la inceput

Noroc ca nu beau cafea, dar pacat ca nu pot sa zic ca "o tai" de pe lista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

ruxji-.ii platesc ceva vacante de venit acasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ruxi, ce nasol. Sper sa va reuniti cit mai repede.
Eu spun cu mina pe inima ca nu pot $1000, nici fara vreun bill. Numai mincarea si benzina depasesc suma asta. Mai pui cursuri, filme, restaurant... Nu mai zic de medic si intretinerea masinii, plus cite mai apar.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Hai ca am "got carried away" aici. Cum sa tai mei din cafea.
Uite eu am mai studiat ce fac/vorbit cu unu doi universitari Ruxi din motivele care le stii si de aici si din Canada. Si mai toti au un job "on the side". Mai niste teste ptr o firma farmaceutica, mai un join-venture pentru nu-sh ce cercetare la un lab privat...etc. Nu poti gasi asa ceva?, ca nu cred ca ocupa mult din timpul liber.

In alte ordine de idei am niste planuri cu casa asta (ca tot vorbeam ca a scazut pretul, de abia astept sa imi pun bamboo alb in toata casa, arata superb.
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Ruxi, am o prietena cam in aceeasi situatie ca si tine, el munceste departe prin toata lumea de vreo 15 ani, acu baiatul a terminat facultatea cauta job, si ea e din nou singura. E fericita, e aproape "deranjata" cind vine sotul ca intervine in comfortul ei. Imi spunea deunazi ca e bullshit asta cu socializarea fortata, oamenii sint facuti sa traiasca singuri, altfel n-ar mai fi atitea certuri intre soti, soacre, etc. Se intilnesc odata la 2 saptamini ea e fine, se duc in concedii impreuna, mai vorbesc una alta. Altfel ea e independenta, se duce unde vrea, maninca cind vrea, viziteaza pe cine vrea fara sa care "morocanosul" dupa ea (la petreceri ne-am obisnuit cu ea singura). E plina de viata si gata sa sara oricind am intreprinde ceva. Ptr ea stilul asta de viata e perfect.
Eu o admir ca e independenta, si ca pina la urma merge ptr ea planul asta,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Recunosc nu am pus benzina ... a husbandului e 300$ pe luna ca are naveta marisoara, a mea nu se pune ca nu e mare lucru.
Si inchiriem ... sunt constienta ca la casa toate cheltuielile sunt mai mari.
Andrada e cool prietena ta. Asa cum spunea Ruxi parca alta data (scuze daca fac confuzii) asta e reteta ideala sa fii fericit cu ceea ce ai ca ce rost are sa traiesti mizerabil gindindu-te la ceea ce nu ai. In familiile cu copii poate fi un pic mai dificil ...
In alta ordine de idei eu am sa inchid pc-ul ca vad ca nu fac nimic in afara de stat pe DC si am o gramada de rezolvat ...

Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Si eu il inchid. Distractie placuta weekendul asta!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput