America (115)
Raspunsuri - Pagina 11
ruxij spune:
Andrada, da mai, dupa asa ceva o sa incep si eu sa ma uit. Pana acum am stat frumos pe fundu' meu si pe net
Eh, cu commuter, nu e usor, dar cum zicea si Andrada de tipa aceea, are si ceva avantaje. Noi sutem impreuna de 18 ani, asa ca eu nu prea am probleme de insecuritate (ca atunci devii gelos si iti faci viata iad). Am mai fost despartiti cu joburile de doua ori inainte de asta, dar pe perioade de cam 6 luni. Acu' avantajele ar fi ca pot sa fac ce vreau (si cu cine vreau hehehe--kidding), eu sunt mai vesela asa, ma socializez mai mult. Nu ma mai cert cu nimeni despre cum tb educat copilul si nu il mai invata nimeni cuvinte urate (ca injura la volan ). Cand ne vom vedea in vacante va fi honeymoon in loc de every day bickering
Eh, sunt si multe dezavantaje, desigur, dar pana la urma ma descurc io. De rezolvat am rezolvat problema care ma stresa rau, cea cu calatoritul, pot merge in continuare la conferinte, asta era o maaaare problema.
arminad spune:
quote:
nu il mai invata nimeni cuvinte urate (ca injura la volan
Si eu care credeam ca numa la noi ..Si al meu copil invata ceva din "dulcea limba romaneasca "tot cu ocazia ambuteiajelor in trafic
ruxij spune:
Problema mare e ca fi-miu le invata in ambele limbi, ca barbata-miu le alterneaza. Mai invata ca femeile nu stiu sa conduca si ca tac'su vrea sa faca sex cu toate babele participante la trafic
Andrada spune:
Zi-o p-aia cu teachers.
La noi eu ma enervez, sotul are calm englezesc si-l depaseste mai incolo. Dar lately sint "sfatoasa": vezi ca nu esti foarte desteapta ca altfel nu ma taiai din dreapta, mai senior citizen semnalizeaza daca vrei sa faci dreapta cindva in saptamina asta, etc,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
arminad spune:
Wow! No la noi injuraturile sunt doar intr-o limba ,aia neaos romaneasca da nu stiu cum le prinde taman pe alea si altceva in rom nika ,cica sunt funny .
Si Bogdan ce zice, ca al meu a -nceput sa-i faca observatii cica vine policeman si il duce in jail daca mai zice asa
liris spune:
fetelor dc plec ptr o vreme cu fi-miu (minor , cetatean roman) in Ro ce act trebuie sa iau de la notar? in engleza, facut aici e suficient si ptr atuncicind ma intorc?
corinadana spune:
Mamaaaaaa cat ati scris...
Liris stiu cei de la Consulat. Se face o imputernicire precum sotul te lasa sa l scoti din tara.
Intrebare: voi cand va duceti copiii la playdate stati pe capul parintilor lor?!
Eu una o duc stau vreo 15 min si plec. Mai merg sa o iau cand ma suna Ralu.
Am tot chemat copii la Ralu dar tot de parinti din astia dau, care nu se dezlipesc...si as face si eu treaba cat ei se joaca. Uf!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
arminad spune:
Noi am facut procura la consulat ,nu la notar obisnuit pt fiica mea minor ,cetatean roman ,da ea s-a dus si se va intoarce singura din Romania.Cind pleci nu te intreaba nimeni da cind iesi din tara ,da si eu cred ca trebuie de-asta de la consulat