America (115)
Raspunsuri - Pagina 12
alintaroma spune:
quote:
Originally posted by corinadana
Intrebare: voi cand va duceti copiii la playdate stati pe capul parintilor lor?!
Eu una o duc stau vreo 15 min si plec. Mai merg sa o iau cand ma suna Ralu.
Am tot chemat copii la Ralu dar tot de parinti din astia dau, care nu se dezlipesc...si as face si eu treaba cat ei se joaca. Uf!
Nasol Corina ... daca stau si ei atunci trebuie sa te organizezi astfel incit sa ai si tu timp de stat la taclale.
Am stat si eu atunci cind mi s-a specificat din start ca vrea si ea (mamica) sa aiba companie altfel las copila si merg la zburdat . Nu mai zic ca o las asa fara sa-mi fac griji doar la cine cunosc si am incredere ... ca nu are rost, sunt convinsa ca la fel faci si tu
Acum de exemplu e cu vecina mea (care inca nu are copii) la piscina la balacit .. iar eu fac bagaje fara griji
Nu stiu cum poti rezolva problema ... poate doar gindindu-te la o formulare politicoasa sa-i faci sa inteleaga ca esti busy ... Ceva de genul cit esti tu de incintata si recunoscatoare ca Ralu are companie atunci cind tu iti rezolvi treburile around the house poate tine
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
corinadana spune:
Alintaroma , exact asa si eu. Ei or zice ca s o mama denaturata cand las copila si plec, ha ha! Dar daca am incredere la cine o duc de ce sa stau si eu acolo???
Liris vrei sa te ajut eu?
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
alintaroma spune:
Mai fata acu mi-o intrat in casa si a inceput o furtuna de e inturneric in casa ... cu tunete si fulgere si grindina imi vine sa ma bag sub pat dar ce exemplu dau ? da chiar e spooky
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
corinadana spune:
Niste soare de la noi?! Ralu se pregateste de piscina...
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
ruxij spune:
Ei da, eu am notarizat hartia aia la banca, la notaru american.
Cu teachers suck. Se duce fi-miu la ta'su si zice "I want to be a teacher". La care ta'su: "No, teachers suck! They have very low salaries". Derutat copilul, ma rog.
A doua zis discuta la scoala despre bomboane. Si le zice invatatoarea ca bomboanele sunt nu stiu cum si "you suck on them". La care fi-miu: Aaaa, teachers suck! Cand i s-a spus sa inceteze el cica" "but this is what my dad said" Dupa aia normal ca m-au chemat la principal
blackpanterro spune:
quote:
Originally posted by ruxij
Ei da, eu am notarizat hartia aia la banca, la notaru american.
Cu teachers suck. Se duce fi-miu la ta'su si zice "I want to be a teacher". La care ta'su: "No, teachers suck! They have very low salaries". Derutat copilul, ma rog.
A doua zis discuta la scoala despre bomboane. Si le zice invatatoarea ca bomboanele sunt nu stiu cum si "you suck on them". La care fi-miu: Aaaa, teachers suck! Cand i s-a spus sa inceteze el cica" "but this is what my dad said" Dupa aia normal ca m-au chemat la principal
LOOOOOOL!!!
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Croatia-The Mediterranean as it once was
A ticket to hell has never been funnier
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
Carmenbr spune:
Iar ma plang ca scrieti prea mult si prea repede si nu pot tine pasul cu voi.
Am citit ultima pagina si m-a umflat rasul la patania lui Bogdan cu "sucks".
Iar am nevoie de sfaturile voastre. Azi l-am pus pe fiu-meu in time out, dupa multa vreme. L-am inscris la inot si sunt 5 copii la 1 teacher. Le vine randul la fiecare la 10-15 minute iar sedinta de inot dureaza 35 minute.Deci fac ceva cu teacherul de 2 ori pe sedinta in mare. Ca e la incepatori si nici gand sa-i lase singuri sa inoate pe acolo. In aceste conditii fiu-meu se plictiseste. Saptamana trecuta a fost ok, dar ieri l-au pus in time out ca nu asculta, azi la fel, desi aseara am facut instructie cu el si mi-a promis ca "sit on my bottom and listen to the teacher". Deci, se plictiseste si se joaca in margine pe acolo facand splash sau bagand capul sub apa, ii place enorm apa. Mie nu mi se pare cine stie ce, vorba ceea la 4 ani si cand iubesti apa te cam apuca piticii ca trebuie sa stai si sa astepti sa te balacesti 10 minute din 35. Dar pt ca doar 1-2 copii se plictisesc, ceilalti stau cuminti pe acolo, iese in evidenta si il pun aia in time-out. Se pare ca instructia mea de aseara nu a dat roade chiar daca mi-a promis , asa ca azi nu are voie sa se uite la desene si 1 ora a plans intr-una acasa. Sunt cam indoita ca trebuie sa-l pedepsesc, dar ce ma fac cu astia? Sau chiar trebuie sa-l pedepsesc? pai daca la asta il pedepsesc, ce mai fac cand loveste pe cineva? Slava Domnului, nu s-a mai intamplat de mult.
Ramona, tu ziceai ca fetita ta este mai zvapaiata, voi cum va descurcati la inot? Are rabdare sa isi astepte randul fara sa fie tentata sa se joace in apa? Andrada, Ruxy, voi ce faceati la piscina la 4 ani?
Si alta rugaminte de a mea... E cineva pe aici din Cambridge, MA?
Am citii azi dimineata acest articol si numai la Emma de Aida imi sta gandul.
http://www.cotidianul.ro/cancerul_va_fi_vindecat_de_o_ciuperca_descoperita_accidental-50259.html
Aici sunt informatii despre firma care a preluat patentul sa faca medicamentul si datele lor de contact, i le-am dat si Aidei sa ii contacteze.
http://www.syndevrx.com/AboutSynDevRx.php
http://www.syndevrx.com/AboutContactUs.php
Iar aici am gasit, daca deschideti Executive Summary, pe ultima pagina un nr de telefon care pare a fi al CEO companiei, poate e vreo speranta.
http://www.syndevrx.com/PressReleases.php
Care va pricepeti la termeni medicali si sa aveti o discutie cu cei de acolo, poate ii dati o mana de ajutor Aidei, poate o iau pe Emma in clinical trials. Nu stiu, tot sper sa fie o speranta pt copila aia, ca tare mi-e mila de ea. Sper ca nu am suparat cu indrazneala mea.
Pup la toate,
3 anisori...uraaa!
ruxij spune:
Carmen mama, al tau ca al meu exact exact. Doar ca pe el nu prea il puneau in time out, desi splasuia si se baga nonstop sub apa. Dar le faceau observatie. Eu nu l-am pus in time out pt asta atunci. E cam mult taiat desene, pune-l si tu 4 minute in time-out cand ajungeti acasa.
Noi nu am rezolvat nici pana acum, chiar ieri i-am dat un time-out lu' fi-miu dupa inot pt ca IAR s-a bagat sub apa de fiecare data cand profesoara explica ceva si la sfarsitul antrenamentului, cand ea le-a spus sa faca un lap freestyle el facea butterfly si s-a mai si laudat cica "she said, Matthew don't do that and I stil did it and she didn't even put me in time out!". La care io, lasa ca te pun io ca acolo trebuie sa faci ce iti zice profa nu de capu tau
Oana C spune:
Carmen, si Eva merge la inot, tot la incepatori. Sint 6 copilasi in clasa, toti de 3 ani impliniti (nici unul sub 3 sau de 4 ani), o singura instructoare. De fapt, sint 2 clase de Level 1, apoi celelalte Levels (vreo 5 grupuri in acelasi timp, piscina destul de mare).
Anyway, in clasa la fiica-mea nu sta nici unul sa se uite ce face profa cu ceilalti. Instructoarea are o lista de activitati pe care trebuie sa le faca (a venit cu ea la incputul programului, acum vreo 4 saptamini, acum nu o mai aduce). Dar lucreaza cu fiecare copil vreun minut la activitatea respectiva, asa incit le vine rindul foarte repede. Si fiica-mea si ceilalti la fel, cind sint pe margine - pe treapta aceea de pe margine sau in apa, tinindu-se de margine, toti isi baga capul in apa, dau din picioare, rid, vorbesc ... Instructoarea le mai spune in gluma sa nu mai faca asa, atunci cind devin galagiosi, iar ei asculta ... vreo citeva minute, apoi o iau de la capat.
In nici o clasa, pina la Level 3, unde au copilasi de 7-10 ani, nu am vazut copilasi care sa stea lemn pe margine si sa isi astepte rindul 10 minute (??!!??) nemiscati. Chiar daca le vine rindul foarte repede, tot se joaca, pentru ca sint copii, ce vor aia de la ei? In plus, la grupele de copilasi mai mici (Level 1 si 2) au cite un salvamar pe margine, stind pe scaun (2 salvamari la 3 grupe de copilasi). Am vazut si faza in care un copilas de vreo 3-4 ani (in cealalta clasa de Level 1) a cazut de pe margine, tot bagindu-si capul in apa, iar salvamarul l-a tras imediat afara si copilasul nu a avut absolut nimic.
Plus, au mai fost copilasi care au zbierat o gramada la inceput, chiar in clasa Evei, dar au mai adus o alta instructoare sa lucreze separat putin cu ei, pina s-au obisnuit (vreo 2-3 sedinte). Acum toti sint f veseli, jucausi si fac tot ce li se cere.
Ideea de final este ca lectiile de inot trebuie facute intr-o atmosfera relaxata si fara pauze foarte mari de la un copilas la altul. Normal sa se plictiseasca daca sta pe margine 10 minute fara sa faca nimic. Eu zic sa nu il pedepsesti acasa, mai mult, sa le spui alora de acolo sa nu il mai puna in time-out la ora de inot. Daca alea tot continua sa il puna in time out acolo, daca as fi in locul tau, l-as muta la alta instructoare sau in alta parte unde au clase de inot. Parerea mea.
Oana