America (115)
Raspunsuri - Pagina 13
ruxij spune:
Eu la lectia de grup il duceam doar pt. socializare si distractie (deci tocmai pt bagat in apa, stropi si vorbit), daca vrei sa invete sa inoate da-l la o lectie privata. Serios. Nu invata nika la astea de grup, pana da si el de doua ori din maini se si termina, mai mult sta la coada.
alintaroma spune:
Si Bianca a mers la inot anul trecut am pus-o de doua ori in sesiunea de level 1 apoi de 2 ori la level 2. Vara asta a inceput cu unul de 3 deja unde fac mai multa tehnica . La nivelele mai mari e cite un instructor dar la cei mici, aqua kids, si nu mai stiu ce alte programe pentru cei sub 5 ani sunt cite 2 instructori la 6-7 copilasi si e un hai si haz acolo, ca eu asteptind, mai mult acolo ma uit ca la a mea e mai liniste si implicit mai plictisitor si nu am vazut vreodata ca si copii sa fie certati ca se balacesc . Chiar am vazut ca mai splash instructorii in joaca si ei inapoi ... au fun ca doar sunt constienti ca nu pleaca cu ei la olimpiada.
Iar Biancai ii place apa la nebunie si mai tot timpul sta sub apa cit asteapta sa lucrezez ceilalti copii si nu i s-a zis niciodata nimic.
Acuma nu stiu ce e de facut daca ei au asa stil rigid dar tu sa-l certi nu are rost ca nu merita zic io. Pastreaza pedepsele pentru altele mai serioase ce-or veni cu timpul acum lasa-l sa aiba fun ... vorba nepoatei mele care s-a retras de la inot in Ro ca ala o certa pe banii ei
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
alintaroma spune:
Minunat! mie mi-a dat eroare si mesajul a intrat de doua ori ... am editat ca sa sterg unul .
adriana spune:
Revoltator, deci dupa ce ca nu li se da atentie, desi ei sunt nerabdatori sa invete, mai sunt si pedepsiti ca nu se comporta cum trebuie.. Nici eu nu sunt de acord cu time out pentru faza asta..
Cum a zis ruxij, in clasa cu mai multi copii nu se poate invata inot, cel mult splash, splash si putina socializare...
La particular stiu ca arde... preturile sunt ca-n Romania
Ramona, mersi de pontul cu biblioteca, o sa mergem si acolo...
Ceva bazine mai curatele de inot mai stii in NY?
Noi am fo in Greenpoint, dar e prea departe, plus sedinte in grup, nu suntem chiar happy
Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
ruxij spune:
La privat la noi e 10-15 dolari pe sedinta. De fapt semiprivat (doi copii) e 10$ si privat costa 15. Eu zic ca merita. Dar imi zicea cineva din Chicago ca la ei costa 30$ sedinta, mi se pare prea mult.
Andrada spune:
La noi e 35 pe juma de ora,
100 de dolari pe 10 ore la comun,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
ruxij spune:
Holy cow! Trebuie sa ai o leafa astronomica in zonele alea!
Sa revenim la oua, am luat azi cu 98 de centi, asa ca imi mai creste moralul. Pot sa mananc omleta in fiecare zi
alintaroma spune:
Uite ca si la noi e ceva mai ieftin
Pentru 8 ore la comun am dat $55, iar o ora la privat e $30 de copil. Astea sunt preturi la community pool.
Si sa stiti ca asa la gramada Bianca a invatat, ca atunci cind am dus-o nu stis absolut deloc. Am mai spus ca noi am inceput la 6 ani cu level 1 direct si stie foarte bine, acum la 3 fac doar tehnica deci eu zic ca ne-am atins scopul.
Failures keeps You
Humble,
ruxij spune:
E mult 30. Dar ora e o ora intreaga? La noi e fie 30 min, fie 45, fi-miu face 45min acum, dar cand era mai mic il tineau 30 min ca i se facea frig mai repede. Dar imi dadeau mai multe ore, pt. ca lectia de fapt e de 45 min. Adica plateam pt. 4 sedinte si ma duceam de 6 ori. Daca era 30 pe sedinta nu mai faceam noi atata inot, ca de la 4 ani jumate pana acum la 6 ani jumate noi nu am intrerupt niciodata lectiile private, am facut saptamanal (cu exceptia bolilor si calatoriilor).
La pian ma costa 10$ pe sedinta, el si inca o fetita. Dar e doar juma' de ora si nu e privat. Privat costa 30.
alintaroma spune:
Si fiimea ma innebuneste ca vrea lectii de pian si daca vad ca e atit de insistenta am sa o dau ca cine stie ce talent se risipeste ... maybe Dar nu am gasit nicaieri sa fie mai aproape cit de cit si sa nu fie scumpe . Inca mai caut din pacate.Am gasit doar de chitara si nu e interesata ...
Eu sunt pe ultima suta cu pregatirile ca azi plecam ... pazea NY ca venim
Cred ca in final voi ruga vecina sa mai dea mincare la hamsteri ca e prea mult sa stea 6 zile ... oricit de cu virf le-as pune eu castronelele ...
Weekend (prelungit) minunat tuturor!
Failures keeps You
Humble,