America (115)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Pai atunci pune te rog quote la mesajul Andradei, ca eu am destule lupte personale ca sa le mai duc si pe ale ei.
Eu n-am vazut cupoane la alimente organice, poate la voi e altfel.
In rest cred ca ma iau la intrecere cu orice bargain hunter. N-am nici o satisfactie daca platesc full price.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Bai, Andrada glumea:))
Folosesc si io cupoane la pizza hut si am acu doua cupoane pt. tuns la Super Clips:))
Deci ma gandesc serios sa desfiintez telefonul fix. Cu internetu' m-a convins Andrada ca e rusine sa furi :))Si cred ca scap de DirectTV ca e scump ca porcu', peste 80$/luna. Nici nu ne uitam.

Ah, mi-au dat 3.6% la leafa, cica peste 2.5% inseamna "exceeding expectations". Cica granturile castigate se vor reflecta in performanta de anul aviator. Dar zice "please do not hesitate to discuss with me", oare sa ma duc sa zic ca mai vreau neshte bani, sau s-o las balta? Cre'ca nu imi mai dau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Am intrat si eu sa vad ce s-a scris pe atita amar de pagini ... ca ieri era liniste .
Mai Ruxi ce patisi ca cu ceva timp in urma cind eu cu Ramona ziceam ca e scumpe toate tu spuneai ca nu ti se pare
Poate sunteti inca sub "influenta" vacantei in Europa si nu v-ati revenit financiar.
Acum ca v-am citit pe voi si m-a apucat depresia, si cind ma gindesc cit ne costa mini-vacanta noastra la NY so far imi vine sa da husbandu e hotarit sa mergem . Oricum avem deja cazarea, dosarul de vacanta pregatit iar azi ma apuc de facut bagaje. Teoretic doar mincarea si benzina o mai avem de suportat ca pina acum totul e platit deja . Sper sa avem macar fun
Si eu am observat de ceva timp incoace ca dau tot mai mult la grocery saptaminal. Eu nu sunt de acord cu taiatul tel fix ca oricum nu platim mult mai bine tai la altele. Drept e ca nu prea mincam out decit foarte rar . Gatesc tot timpul si nu prea mai arunc nimic Daca vad din start ca am facut prea multe snitele sau chiftele (oricum chestii care se preteeaza la inghet/dezghet) le pun in cutii/pungi si le bag la freezer atunci de proaspete si cind sunt in pana de papa doar le scot. Pina si piinea o inghet :) ca noi mincam tare putina si aruncam 80% si nu cumpar decit de aia artizan care e si scumpa ca naiba . Asa ca o portionez cite 2-3 felii si congelez.
Cupoane nu prea am folosit ca nu am avut la ce imi trebuia si recunosc si din neglijenta ca nu le salvam niciodata. Acum atita am stat pe capul celor de la costco sa ne trimita caietul lor periodic de cupoane (ne calificam si nu il primeam) si ne-a venit primul ... sper sa il si folosesc ca suna bine .
La noi eu sunt zgircita si husbandu e mina sparta si tot avem conflicte pe tema cheltuitului.
Prosoape, lenjerii, blide & altele care nu "ard" le iau doar de la reduceri de 75% de la Bed, bath & beyond si in top of that primim si cupoane regulat pt reduceri de 20%
Si incerc sa iau haine mai putine piticei ca acolo imi cam fac de cap si ii cumpar tot timpul mai mult decit ar avea nevoie nu ma pot abtine ...
In privinta mea am fost tot timpul zgircita ca vorba lui Ruxi nu m-oi face mai frumoasa daca incep sa ma imbrac brusc doar de la Victoria secret . La mall oricum mergem cam ca la muzeu lately nu am mai mers deloc ca deh e vara si avem alte activitati.
Mai aveam de gind sa incep sa-mi construiesc o bratara Pandora (imi plac la nebunie) da am zis pas ca nu e momentul ... poate doar daca cistigam la loterie
La capitolul infrumusetare mi le fac toate singura de cind am venit in us anyway... o singura data mi-am pus unghii false ca ma rodea curiozitatea . Ah si merg la tuns ca nu pot sa o fac singura ... de exemplu pe husband eu il tot cu aparatul ... asta tot de cind am venit in us .
La masini el face toata intretinerea ... becuri, ulei filtre si alte alea. La van chiar acum 2 saptamini a lovit un deer si a facut singur reparatia (far stinga spart complet, aripa stinga indoita nitel si slaiduita nitel catre usa, si capota indoita si vopsea sarita ici colo) am platit doar piesele si cred ca manopera te usuca de obicei.
La doctor merg cind si daca e cazul ca oricum platim asigurarea ...
Nu stiu daca v-am spus ca noi biciclim de ceva timp si am luat-o treptat cu 4, 5 mile apoi 7-8 iar acum mergem 14 chiar si 17 mile de 3 ori pe saptamina . Ma simt asa de bine de cind facem asta plus ca e foarte fain ca mergem toti trei

Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Asa m-am gindit si eu.
Ruxij, daca-l crezi pe sef cind zice ca deja ai primit mai mult decit expected... poate ca nu mai are rost. Pe de alta parte, daca te documentezi si mergi pregatita ca Hilde... cine stie!

Eu mai aveam ziarul de duminica si aruncai un ochi la cupoane. N-am ce folosi: coffee mate (nu), salad dressing (folosesc lamiie si ulei), pickles de nu stiu ce fel, franks, seasonings, marinades, brinza (ar fi fost buna, dar cica musai sa fie light, ori eu din aia nu cumpar), salsa, suc Minute Maid, Hormel meats (yuck!), melba toastt, iced tea, Mrs. Smith's dessert, fronzen hamburgers, cereal (nu ce folosim), brownie mix, popcorn, pasta salad mix.
Cam astea sint. Eu nu folosesc absolut nimic din ce am trecut aici.
Partea buna e ca am gasit cupon de cafea gratuita la Starbucks, ala cred ca-l folosesc.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Alina, ramasei cu un singur salariu :)) Eu ziceam de oo ca la noi sunt mai ieftine. Si casele sunt mai ieftine. Dar asa una peste alta s-au scumpit si eu vreau standardul de viata de la doua salarii pe unul singur:)) Buna inginerie, am vointa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Pai cit sta mei in Germania? Salariul nu-i vine aici in US?
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Io folosesc cupoane doar pt rest asta:
http://www.souplantation.com/ unde mergem ff des...in rest...nu gasesc mari salvari de bani...maxim 25 de centi...asa ca...mai bine ma las...

Ati vazut Wall-e??? Vreau si eu sa merg....mi=a placut atat de mult reclama, iar la Disney era poza lui peste tot!!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

eu am descoperit un magazin de paine-" Sara lee" de unde cumpar painea cu 1,30$whole grain,cumpar cam 7 si le bag la congelator.-pret de fabrica.
cupoane nu folosesc din lene,gatesc in casa, mergem rar sa mancam la restaurant,mai comandam pizza .
azi ma duc sa fac alimentarea pt 2 saptamani si mi-e ciuda ca voi cumpara iar aiurea,adica mi-am propus sa terminam tot,tot ce avem in casa conserve,paste tot sa cumpar altele noi ,dar nu se intampla.
pe mine ma sperie pretul la cafea ,ati vazut cat a sarit?luam cu 5,7$ acum e 11$cutia.
haine pt copii, cumpar la terminarea sezonului pt anul urmator.
cablu- sotul a incercat sa mai reduca din ele ,dar costa mai scump noul abomanent.acum platim 150$ pt tel ,internet si cablu.
voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Wall-e e super (eu am citit reviewurile in the New Yorker si ai mei s-au dus, cam asa e de obicei),
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Andrada

Pai cit sta mei in Germania? Salariul nu-i vine aici in US?
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

Sta un an si ii vine salariul acolo. Va incepe din august sa ne trimita si noo cativa euroi. Si cand se intoarce in US nu cred ca se intoarce aici, ie probleme de academic couple. Nu vrea decat tenure track position sa nu auda de alt job. Asa ca probabil va locui in alt stat.

Mergi la inceput