America (115)
Raspunsuri - Pagina 7
ruxij spune:
Andrada, deci se duse visul meu de economisire. (aici tb sa plang da' mi-e lene sa caut emoticonu). Inchid lista si ma duc la culcare.
sinzi_ana spune:
Andrada, de aia barbatu puse retea in casa cu wires......am cautat un router cu wire juma de an
Ruxi, pai inchiriaz-o...
Si noi care vrem sa ne cumparam o casa...mai bine o tinem pe aia din Ro...cine stie ce vremi vin
Sefu meu spune ca in max 5 ani Florida va fi sub ape...ca el nu ar investi in casa
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
Andrada spune:
Asta cu Florida mi-a povestit o prietena (nu stiu daca e asa) care se chinuie sa investeasca ceva bani in case, barbac-su se pricepe sa le flip over si cica s-au dus acu in Florida, in zonele bune casele nu s-au ieftinit, numai in alea mai proaste si overpriced si cica nu merita. Cum ziceam habar n-am daca e asa, mie mi se parea ca merita la cit au scazut preturile.
Eu nu-s atrasa de Florida ca prea e cheery mcfluffy tot timpul, mie imi trebe nitica ploaie, niste anotimpuri acolo sa ma depresez ca sa infloresc apoi ca o floricica.
Io zic ca cel mai bine taiem la mincare ca acolo dam pe prostii ( snitelele lui sinzi sint tipice). Vorba lui Jey Leno ca america are doua probleme obezitatea si crseterea preturilor la alimente, ele le vede cum astea doua se even out by themselves,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Ramona J spune:
Nu stiu Andrada. Ramin dulciurile alea de un dolar cutia, cu corn syrup. Si daca le dubleaza la pret tot lesnea sint.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Andrada spune:
quote:
Originally posted by sinzi_ana
..am cautat un router cu wire juma de an
Belkin e cel mai bun, e straightforward. Linksys e Cisco si astia se cam scarpina dupa ureche, chiar daca au monopol,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
blackpanterro spune:
quote:
Originally posted by Ramona J
Ruxij, unde-i husbandu'?
Nu faci nimic cu cupoanele, numai daca maninci frozen s**t.
I beg to differ :) .Noi folosim cupoane la greu.E rusine, nu inteleg?Folosesc cupoane pt Pampers, tampoane, peste inghetat, ulei, lumanarele parfumate,detergenti,produse de curatat,etc.De cate ori merg la supermarket salvez cam $10.Deci $20 salvati si acolo pe luna.
Apoi sotul a invtat sa schimbe singur uleiul, franele, becuri la masina,cauciucuri, chestii simple si inchiriaza rampa la auto shop pe $10 si isi face singur treaba.Salvam sute de $$
Masina consuma foarte putin(am facut 650km pe un full tank de 10 gallons)
Haine nu cumparam decat ce ne trebuie exclusiv.Lucruri in casa nu cumpar.Cand vreau sa cumpar ceva ma intreb daca pot trai fara acel obiect.Daca da, nu il cumpar.
La restaurant mergem rar ca sota-miu e infundat in munca si scoala.
Satelitul l-am downgrade-uit de mult ca platim in pounds si era scump ca naiba.Acum avem numai planul de baza si tot e $40(20 de lire)/luna.
Planuri la telefon nu avem, numai pay as you go.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Croatia-The Mediterranean as it once was
A ticket to hell has never been funnier
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
Ramona J spune:
Nu-i rusine, dar la produsele pe care le cumpar eu nu prea au cupoane. Mai mult de $1-2 n-as folosi.
Daca vorbim la alimente(ca despre asta era vorba), n-as cumpara mai nimic din ce se ofera pe cupoane. Deci nu inteleg nici eu... care-i problema?
blackpanterro spune:
De fapt postul Andradei era de sus cu "pastreaza coloana vertebrala".Nu e o rusine sa folosesti cupoane.Noi, la baza militara, avem cupoane la o tona de chestii si la mancare bio avem cupoane.O fi o chestie militara, nu stiu dar sa spui ca cineva nu are coloana daca foloseste cupoane e aiurea tare...
Noua ne plac lucrurile de calitate si deci scumpe dar nu le pot cumpara decat la reduceri de 50-70% si nu mi-e rusine deloc.Chiar ma bucur ca port numai haine Jack Wolfskin care mie imi plac la nebunie si lumea crede ca is bogata dar ei nu stiu ca eu le iau la 75% Off :)
Salvam bani peste tot, cu cupoane, cu reduceri, cum putem si pe bune ca am coloana vertebrala.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Croatia-The Mediterranean as it once was
A ticket to hell has never been funnier
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner