America (115)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

andrada- si?????? ce a vrut sa stie/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Eu folosesc deodorant Nivea pe care-l gasesc la http://www.eurobeautymart.com/product_p/nv000002.htm

Ramona si noi platim vara mult ($4-500) curentul din cauza de AC din pacate :(

NewMami, depinde in ce range de preturi cautati un hotel.
Atractii sunt multe, depinde cat timp aveti la dispozitie pt vizitat vs stat la plaja. In LA as alege sa vad:

Walk of Fame and Grauman's Chinese Theatre
studio tours: Paramount Pictures, Sony Pictures, Universal Studios, Warner Bros. Studios
Venice Beach's Ocean Front Walk
Universal CityWalk
Disneyland
Santa Monica Pier
Getty Museum & Getty Villa in Malibu
California Science Center
Griffith Observatory
Mulholland Drive

Daca ai nevoie de amanunte intreaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

eram gata de plecare,fetele cu costumele de baie pe ele ,eu aranjata ,parfumata- trebuia sa mergem la o petrecere pt copii la piscina...... cand ma uit pe invitatie, e maine pe 13 petrecerea. ......bine ca nu am sunat la usa la aia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

quote:
Wow arminad si bunicuta aia n-a fost abuzata?

Nu bre ,cica i-a placut!Dar nu s-a maritat cu omu ca cica era iresponsabil .Daca el avea ca si ea 16 ani imi imaginez ce responsabil putea sa fie.
Asa ca zi-i la copil tot ce vrea sa stie ca se pare ca niciodata nu e prea devreme .Apropo citi ani are al tau ,de e curios?
Si noi avem invitatie la o pool party peste doua saptamini.Pina acum am avut doar petreceri d-astea clasice la Chuck E. Cheese's .La noi cica trebuie sa fim si noi parintii echipati ,adica nu fardata si parfumata ci pregatita sa pazeasc fenomenul in piscina ca aia" nu isi asuma responsabilitatea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

quote:
citat din mesajul lui BiancaM

quote:
citat din mesajul lui Hilde

Ref la deodorante pt transpiratie, eu le folosesc pe cele ale sotului. Am vazut ca ale lui nu au aluminiu. :)
Incercati Fahrenheit sau Boss.

Eu am zis ca nu spun ca poate ma credeti ciudata, dar si eu imi iau de la barbati.Aproape toate marcile au 2 tipuri, anti-perspirante si deodorante. Deodorantele sunt fara aluminiu. Asa ca am ales unul care miroase mai dulce si gata

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)

Bianca, ma bucur ca-ti plac si tie. Eu folosesc si parfumurile lui din cand in cand, nu numai deodorantele. : )
Issey Miyake e al meu, forever. I-am interzis sa se mai atinga de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

CamiM, BiancaM, philip, va multumesc mult pentru raspunsuri la rugamintea mea. Apreciez toate detaliile pe care mi le-ati dat.

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ramona, eu vreau sa te salvez, pai ma doare inima ca platesti asa mult. uite aici descrierea:
http://en.wikipedia.org/wiki/Evaporative_cooling#Evaporative_cooling

si uite cum arata unu':

http://lowes.com/lowes/lkn?action=pg&p=InstServ/evap_cooler.html&ln=inst

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

uite aici si o harta ca sa vezi unde functioneaza, tre sa fie uscat, se vede si pe harta:
http://www.kennspenns.com/cooling/cooler-selector.html

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Multumesc mult pentru informatii. Sint un pic inafara hartii si vad ca nici nu au asemenea aparate in stoc la Lowe's de la noi din zona. Plus ca nu stiu sa fi observat asemenea aparate pe aici. Ma gindesc sa intreb la Lowe's si pe vreun forum local, poate ma lamureste cineva. Sint ieftine si aparatele fata de ACs obisnuite. E drept ca m-a ingrijorat cind zicea ca nu-i pentru astmatici si atentie la Legionella (Wikipedia).
Asta chiar trebuie pus pe casa? Ca in cazul asta mai am o problema cu HOA. Si asa vreau sa le propun sa ne dea voie cu panouri solare. Eu astept sa se mai ieftineasca, altfel chiar m-ar interesa. Ba la vinturile de aici mi-ar prinde bine vreo turbina eoliana.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulianm spune:

quote:
citat din mesajul lui Ramona J

Multumesc mult pentru informatii. Sint un pic inafara hartii si vad ca nici nu au asemenea aparate in stoc la Lowe's de la noi din zona. Plus ca nu stiu sa fi observat asemenea aparate pe aici. Ma gindesc sa intreb la Lowe's si pe vreun forum local, poate ma lamureste cineva. Sint ieftine si aparatele fata de ACs obisnuite. E drept ca m-a ingrijorat cind zicea ca nu-i pentru astmatici si atentie la Legionella (Wikipedia).
Asta chiar trebuie pus pe casa? Ca in cazul asta mai am o problema cu HOA. Si asa vreau sa le propun sa ne dea voie cu panouri solare. Eu astept sa se mai ieftineasca, altfel chiar m-ar interesa. Ba la vinturile de aici mi-ar prinde bine vreo turbina eoliana.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Ramona, evaporative coolers sint pt zonele uscate. Nu functioneaza la umiditate (evaporarea nu are loc). De asta nici nu le gasesti la Lowe's sau Home Depot in zona ta.

Mergi la inceput