America (115)
Raspunsuri - Pagina 24
NewMami spune:
Multumesc din suflet fetelor care mi-au raspuns.
Miereamara, pozele au foarte relevante, sigur vom merge la Zoo si la Jolla Cave. Gradina botanica s-ar putea ptr. Patrick sa nu aiba rabdare sau sa fie foarte impresionat. Sper sa gasim sa inchiriem masina cu GPS, daca nu il aducem pe al nostru, asa si aveam de gand de la bun inceput.
Iti mai aduci aminte numele hotelului la care ati stat? Daca nu gasim ceva mai aproape de ocean, mai ales ca la cel la care ati stat avea chicineta ceea ce e foarte util cand calatoresti cu copil.
Ramona J, wawwww citisem de bill-ul de energie si am crezut ca n-am vazut bine. Casa noastra are 1,900 sq ft (pe un singur nivel + basement) intr-adevar anul acesta nici n-au fost foarte multe zile umede si extreme de calduroase, dar bill-ul e de maxim $100/luna. Masina de spalat si uscatorul merg in fiecare zi, daca nu cumva si de 2 ori pe zi, mai ales uscatorul caci tot timpul asta mic se uda caci e innebunit dupa jocul cu si in apa, cum avem si piscina costume de baie prosoape sunt la ordinea zilei. Fiindca casa e doar pe 1 nivel + basement ajuta, e mult mai usor de reglat temperature, plus ca am mai inchis din venture, toate in basement ca oricum e racoare acolo, iar ziua cand nu suntem acasa termostatul e programat pe 80F.
Armind, nu esti singura
la Patrick la daycare tocmai trecuse la preschool, ma duc sa-l ridic si ma intreaba una din supraveghetoare daca sunt bunica ???? iti dai seama ca m-am inrosit toata, ea si-a cerut mii de scuze
Si daca asta ar fi prima data, dar cand mi s-a mai intamplat o data (in noul neighbourhood in care ne-am mutat
chiar mi-am pus intrebarea daca n-ar trebui sa mai grija si de look-ul meu Una din vecina a tot vazut-o pe mama cu Patrick pe afara, mama arata bine ptr. varsta ei, iar noi semanam ...
Intr-adevar bunicutele arata bine pe aici, dar nici chiar asa
LucasMom, la hoteluri ne uitam in jur de $150 - $200 /noapte. Ca si prioritate este vizitatul dar ziceam ca daca e la Ocean, macar seara sa savuram briza. In Los Angeles vrem sa stam in ziua in care ajungem, plus la intoarcere o zi plina plus inca ½ zi. Deci nu foarte mult timp.
O sa fac ceva research dupa ceea ce ai listat si aleg cam ce ar fi mai interesant ptr. un copilas de 3 anisori.Vacanta se invarte in jurul lui. Vrem sa aiba cat mai mult fun, sa ne bucuram impreuna. Ceea ce vrem noi ramane altadata
Vazusem Disney e cumva un park cu rides sau e gen cel din Orlando? Adica au si personaje Disney, miniature, etc. de pe site mi s-a parut a fi un park cu rides.
Sarutamana.
Poate cineva sa ma lamureasca si pe mine, la ce varsta incep piticii scoala aici? Vreau sa spun Junior Kindergarden in cadrul scolii? Baietelul meu va implini in June 2009 4 anisori va incepe scoala in septembrie 2009 sau doar in 2010? Am auzit ceva cu 5 anisori pana in noiembrie a acelui an e adevarat?
Gata back to work ca nu-mi vad capul de treaba . Nu stiu cum sa mai manage timpul asta, dar parca nu mai apuc sa gat nimic nici la munca, nici acasa .
philip spune:
pai eui am zis ca-s pt zone uscate, m-am uitat pe harta si-am vazut ca dallas-u e in afara zonei in care ar functiona, plus ca am realizat ca fiind f cald nu ar face fata pt ca ele nu racesc f mult fata de temperatura de afara. sorry.
philip&andreea
Ramona J spune:
Multumesc Andreea. Am vazut ca se vind aici aparate din astea, portabile. Adica le pui afara, in garaj - pe unde ai nevoie. In rest se pare ca nu fac fata.
NewMami, asta e. TX nu-i Michigan, aici e chiar foarte cald. Eu sint mereu acasa si nu pot tine aerul la 80. Am incercat sa-l pun la 80 cind am plecat de acasa, dar apoi merge intr-una si dureaza mult de tot sa scada din nou temperatura. Masina de spalat si cea de uscat merge de 2-3 ori pe zi la noi. La fel si cea de spalat vasele, cam de doua ori.
Asta e, sper sa scada la $400 cu noul contract.
In legatura cu scoala, trebuie sa afli care e cut-off date. Copiii incep scoala la cinci ani. De exemplu la NY daca pina pe 31 decembrie copilul implineste cinci ani - incepe scoala. Aici e 1 septembrie si Alexandru e cel mai "batrin" copil din clasa pentru ca e nascut pe 2 septembrie. La NY ar fi inceput scoala un an mai devreme.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Oana_B spune:
Capitolul 116.
M-am intors si eu din California, am banutuit prin zona Anaheim, Fullerton si ne-am dus in Yosemite si Catalina Island. Insula este superba, am petrecut o zi intreaga acolo de la 8 dimineata la 10 seara (aia a fost singura cursa de intors available, erau booked toate), este o insula muntoasa care da direct in ocean. Absolut superba! Am si ceva poze dar n-am apucat sa scot nimic din aparat.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!