America (115)
Raspunsuri - Pagina 22
NewMami spune:
Buna fetelor harnicute de peste ocean, as fi vrut sa fiu si eu mai activa printre voi - dar timpul bate-l vina.
Ne-am hotarat in August pentru o mini vacanta de 7 zile San Diego and Los Angeles.
Fetele care locuiesc prin zona, sau care au fost in vacanta prin locurile mentionate, orice informatie despre ce se poate vizita (avem un baietel de 3 anisori - am ochit San Diego Zoo, Sea World) dar alte park-uri, atractii etc. - sunt foarte utile orice informatie.
Hoteluri ... daca aveti vre-o idee? Am vrea sa stam undeva aproape de ocean ca sa ne putem bucura si de plaja, soare. sau orice alt hotel mai bunicel chiar daca nu e aproape de ocean.
Multumesc anticipat inca de pe acum celor care pot sa-mi dea orice informatie.
O zi cat mai buna.
corinadana spune:
Cu multa placere Liris!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
miereamara spune:
NewMami, noi doar ce ne-am intors din San Diego. Uite aici ce locuri am vizitat
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=123371&whichpage=15
Noi am stat la un hotel mai indepartat de plaja, cu cat te apropiai de plaja cu atat erau mai scumpe. Am platit cam 100 pe noapte, camera cu paturi duble, chicineta (frigider si microwave), internet, foarte curat si safe. Va trebuie GPS neaparat dc vrei sa nu pierdeti timp cu harti, e foarte incurcat San Diego (cel putin noua asa ni s-a parut).
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
CRISMIR spune:
RAMONA,sti ca din 1 august se scumpeste curentul,cica cu 16%...fa ceva cu AC ca nu e normal sa-ti vina atata...al nostru merge la 75-74F constant si platim 80-90$vara,iarna cam 65-70$...si are 1400sq apartament...ce sa zic,probabil la case e diferit,dar suma e enorma!!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
arminad spune:
Ramona ,pai inseamna ca nu e greseala fiindca la noi a iesit consumul atunci cind a venit factura mare , triplu decit in aceeasi luna a anului precedent .Eu zic sa te uiti la cit consuma frigiderul ala ca imi amintesc in Romania ca aveam un hirb de frigider la un moment dat si ne-am mirat de cit consuma.
Eu zic ca trimisul banilor n-are legatura cu impozitele ,cel putin nu acum ,ci la sfirsitul anului cind iti faci impozitele si cum declari suma aia .Acum conteaza doar comisioanele percepute de banci pentru transfer ,pe alea ar trebui sa le compari .
arminad spune:
M-am intilnit aproape zilnic cu o tipa la piscina unde merg cu asta micu Ea venea cu un baiat de virsta lui Dan(au si devenit best friends) si o fetita ceva mai mica.N-am prea vorbit noi nu stiu ce la inceput dar astazi cum am stat acolo atitea ore uitindu-ne dupa copii am facut ceva conversatie .Imi zice tipa ca ea are 42 de ani si ce tinara se simte si cita rebdare are cu copiii etc.Eu care am asa un complex ca sunt o mama prea batrina pentru Dan incep sa ma laud ce fiica mare am si ce devreme m-am apucat eu de facut copii .La care zice tipa ,"pai, stiti eu nu sunt mama copiilor ci bunica lor ,fiica -mea are 26 de ani ".
Ramona J spune:
Mirela, incepind de luna viitoare voi plati mai putin pe kilowat ca am facut contract cu o firma. La cei de acum imi expirase contractul si mi-au dublat pretul. Oricum, tot voi plati vreo $400 in lunile de virf. M-am uitat pe site-ul local si nu platim cam ca si altii.
O fi de vina hirbul ala de frigider, l-a luat sotul cica sa-si tina berea in garaj. Acolo-s vreo 200F si bietul frigider cred ca se munceste ca sa poata mentine temperatura joasa. Ia sa bea el berea calda!
La noi nu prea se opresc cele doua ACs, ca zilele astea minimele sint cam pe la 80F. Deci merg zi si noapte saracele.
Armina, eu sint in situatia ta. La birthday parties am devenit "best friends" cu bunicutele. Mamicile parca ar fi surori cu sarbatoritii. Probabil ca si ele isi imagineaza ca eu sint bunica.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
BiancaM spune:
quote:
citat din mesajul lui Hilde
Ref la deodorante pt transpiratie, eu le folosesc pe cele ale sotului. Am vazut ca ale lui nu au aluminiu. :)
Incercati Fahrenheit sau Boss.
Eu am zis ca nu spun ca poate ma credeti ciudata, dar si eu imi iau de la barbati.Aproape toate marcile au 2 tipuri, anti-perspirante si deodorante. Deodorantele sunt fara aluminiu. Asa ca am ales unul care miroase mai dulce si gata
Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)
Andrada spune:
Un apartament e diferit de casa singura, casa are toti peretii expusi la caldura si daca nu-s nici copaci...
Wow arminad si bunicuta aia n-a fost abuzata?
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Andrada spune:
Am uitat sa va spun ca am avut discutia despre sex cu fiu-meu (as fi vrut sa fi fost mai tirzior...dar asta e, daca a fost baiatu' curios)
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu